mazidenbiri
Üye
- Ad Soyad
- dursun BEKAR
- Meslek
- tekstil
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim ben vatan mahallesinde oturuyorum kuşlar emekte bi arkadaşla ortak besliyoruzoguzhan_kasap' Alıntı:MAŞALLAH ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR. BURSANIN NERESİNDESİN ACABA. :slm:
teşekkür ederim kerim abiturkish_00' Alıntı:Tek renk kuşlarında ayrı bir görsel güzellikleri var.Allah nazarsız , kazasız , belasız yavru alıp uçurmak nasip etsin.
saol muharrem abikuscu_marik' Alıntı:masallah dursun güle güle uçur besle hepside saglıklılar insallah emeklerinin karsılıgını fazlasıyla alırsın
paylasım için tesekkürler
saygılar
teşekkür ederim mustafa abiM.TURAN' Alıntı:Maşallah Dursun kardeş güle güle besle ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin inşaallah.
teşekkürler türker abi en kısa zamanda banyo veriyorum[email protected]' Alıntı:ÇOK BOKLULAR ... :tamam: :haha: :slm: MAŞALLAH..
teşekkürler murat abi inşallah cümlemizeDELIYUREK41' Alıntı:maşallah güzel ve bakımlı kuşlar doya doya ucurmak nasip olur inşallah.
aynen kadir kardeşim ben küllüleri gerçekten cok severimKhalid' Alıntı:Maşallah Dursun,
Ne varsa küllülerde var anlayışını gösteriyor kuşlar.
Diğer tabirle, istikbal göklerdedir
Güzel günlerde uçurursunuz inşallah.
Selamlar
Khalid
teşekkür ederim şerafettin abişeref' Alıntı:Sağlıkla besleyin Maşallah. selamlarŞEREF
teşekkür ederim ali abialidemirsmm' Alıntı:maşallah dursun kardeş , sağlıklı ve güzel gözüküyorlar, güle güle besle , selamlar...