bunlarda bizim canavarlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan armada01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

armada01

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih kılıç
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
köydeki kuşlardan resimlerr

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0462.webp
    Fotoğraf0462.webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 1,691
  • Fotoğraf0479.webp
    Fotoğraf0479.webp
    13.7 KB · Görüntüleme: 1,709
  • Fotoğraf0497.jpg
    Fotoğraf0497.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 1,654
  • Fotoğraf0489.webp
    Fotoğraf0489.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 1,710
Güzel adanalara benziyorlar fakat o boyutlar iki kuşun eşleşip yumurtlama ve yavru bakımı için bi hayli küçük duruyor arkadaşım

Resimde biraz küçük çıkmışlar hepsinin boyutları çok iyi hem yavruya süper bakıyorlar ama 4 çift bakıcımız var çogunlukla onlara sürüyoruz bunların yumurtasını

PAÇALI DA OLUYOR MU ?

[email protected]' Alıntı:
PAÇALI DA OLUYOR MU ?

oluyor Türker Abi...Bizim burda bu kuşlardan çok..millet bunun hastası bende hiç anlamıyorum. oluyor dedim ama belki ismi farklıdır bunlara benzeyen aynı tip aynı boyutlarda paçalı güvercinler var. ama öyle çok uzun değil paçaları..boru paça pantolon gibi :) paçayı kesip kısaltmışsın gibi duruyor :)

rumuzlarımız nerdeyse aynı bu siteye 2 ankara kuşcusu dar gelir ya sen değiştir ya ben :haha: :haha:

Maşallah Allah nazardan saklasın

ankara kuşcusu' Alıntı:
rumuzlarımız nerdeyse aynı bu siteye 2 ankara kuşcusu dar gelir ya sen değiştir ya ben :haha: :haha:

hocam arada boşluk harici aynı :) siteye girdiğimde görmedim kusura bakma benden eskisin :) tesadüf aldım bu niki, farklı kişileriz ama gören aynı kişiyiz sanmasın :) değiştirirse adminler uyar :)

ben gaziantepteyim daha paçalı adana görmedim buralarda olmaz zaten.Ama kuşların maşallahı var ama yuva'yı da çekip koyarsan iyi olur şimdiden kolay gelsn .

Geri