albasansefa
Üye
- Ad Soyad
- sefa albasan
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Herkese Hayırlı Aksamlar, bende Kuslarımdan bazı karereleri sizlerle paylasmak istedim iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. resimleri telefondan cektigim icin iyi cıkmadı biraz ama ilerleyen zamanlarda insallah fotograf makinesiyle ceker paylasırım.
Bu Sarılar Ali Dedemin Yani (Saraycıklı Pehlivan Ali) dayının Sarıları
Limon Sarı Percem Disi
Portakal Sarı Erkek
it.ly/c25MCx]
[/url]
Bunlarda Ali Dayının Bozları
Boz Perçem Disi
Buz Boz erkek Makina Gibi Seyredip oyle aldım Deli fisek resmen
Buda Beyaz Dişim
Buda Silik Arap Erkegim 3 Günlük yeni Yavrusu var
Bozdumanlı erkek
Bunuda Eşiyle Beraber Urfadan Bi abimiz Getirmisti 5x5 Akkuyruk Güzel Ucan Oyunlu Kuslar, Malesef Dişisini Kedi Kaptı Aynı Renkti Ve Su an Aynı Renginde Disi Bulamadım.
Buda Saraycıklı Bilal abimizin Meshur Kabak Sarıları Bu dişisi Erkegi Yumurtada Yatıyordu Resmini Cekemedim. Bunun Boynunda Hafifte Dönüklük var Ve Geciremedim Önerilerinizi Bekliyorum.
Buda Beyazın Esi Boz
Buda Boz dumanlının Esi Ve yavruları 10 Gunluk
Ve son olarakda Atmacı Kurbanı Bozdumanlı erkek Su an evde bakıyorum buna Yem yiyemiyor elimle besliyorum saolsun atmaca ne var ne yok Tüyleri almıs götürmüs yıne bunada sukur fazla hasar yok
Bu Sarılar Ali Dedemin Yani (Saraycıklı Pehlivan Ali) dayının Sarıları
Limon Sarı Percem Disi
Portakal Sarı Erkek
it.ly/c25MCx]
Bunlarda Ali Dayının Bozları
Boz Perçem Disi
Buz Boz erkek Makina Gibi Seyredip oyle aldım Deli fisek resmen
Buda Beyaz Dişim
Buda Silik Arap Erkegim 3 Günlük yeni Yavrusu var
Bozdumanlı erkek
Bunuda Eşiyle Beraber Urfadan Bi abimiz Getirmisti 5x5 Akkuyruk Güzel Ucan Oyunlu Kuslar, Malesef Dişisini Kedi Kaptı Aynı Renkti Ve Su an Aynı Renginde Disi Bulamadım.
Buda Saraycıklı Bilal abimizin Meshur Kabak Sarıları Bu dişisi Erkegi Yumurtada Yatıyordu Resmini Cekemedim. Bunun Boynunda Hafifte Dönüklük var Ve Geciremedim Önerilerinizi Bekliyorum.
Buda Beyazın Esi Boz
Buda Boz dumanlının Esi Ve yavruları 10 Gunluk
Ve son olarakda Atmacı Kurbanı Bozdumanlı erkek Su an evde bakıyorum buna Yem yiyemiyor elimle besliyorum saolsun atmaca ne var ne yok Tüyleri almıs götürmüs yıne bunada sukur fazla hasar yok