bunlarda bizim küçük yeğenin kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebekci34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet çelik
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
yeğenim 12 yaşında ve kuşlara büyük sevgisi var. kuşların bazılarını ben veya arkadaşlarım hediye verdi,bazılarını parayla aldık. Maalesef geçenlerde 7-8 tanesi çalınmış. Tam kuşları alıştırdık,eşleştirdik yine başa döndük. kuşlardan geriye resimleri kaldı.

Ekli dosyalar

• kuşlar.webp
    kuşlar.webp
    308.1 KB · Görüntüleme: 2,055
  • kuşlar (2).webp
    kuşlar (2).webp
    302 KB · Görüntüleme: 2,006
  • kuşlar (3).webp
    kuşlar (3).webp
    293.3 KB · Görüntüleme: 2,055
devamı

Ekli dosyalar

• kuşlar (4).JPG
    kuşlar (4).JPG
    409.2 KB · Görüntüleme: 2,033
  • kuşlar (5).webp
    kuşlar (5).webp
    302.7 KB · Görüntüleme: 2,040
  • kuşlar (6).webp
    kuşlar (6).webp
    316.7 KB · Görüntüleme: 2,032
Güzelmiş ya kuşlar bu kümes hırsızlarını allah nasıl biliyorsa öyle yapsın milleti kuşçuluktan soğutuyorlar,doru düzgün kuş uçuramıyoruz onlar yüzünden.s

maşallah güzel kuslar güle güle besle çalanlarda hayrını görmesin inş

güzel kuşlarmış çalınması kötü olmuş, ağlayanın malının gülene hayrı olmaz. Her türlü çıkar bu yaptıkları adiliğin bedeli. Allah iki yakalarını bir araya getirmesin inşallah.

yiğenin çok üzülmüştür bende küçükken çok kuş kaçırmıştım her kaçırdığımdada ağlardım napalım küçüklük işte:)
kuşları çalanların allah bin türlü belasını versin inşallah çalanların 10mislisi çalınsın

Mehmet kardeş yolun İzmire düşerse yigenine 1 çift yavru hediye edeyim olurmu.

bukalemun201' Alıntı:
güzel kuşlarmış çalınması kötü olmuş, ağlayanın malının gülene hayrı olmaz. Her türlü çıkar bu yaptıkları adiliğin bedeli. Allah iki yakalarını bir araya getirmesin inşallah.

aglayanin mali gülene yaramaz diye söylenir ama öylebir yariyor ki benimde basimdan 10 sene önce böyle bir olay gecti benim o zamanlar 80 e yakin saya ve iclerinde 12 tanede bango olan kümesimi patlattilar bu olayda 1,5 sene sonra pazarda kirmizi saya erkegimi tanidim ve yaninda da 7 yada8 tanede kara kafa kuyruklar vardi adam benim kümesle harika hayvanlar yetistirmis ve pazara satmaya getirmis söyle böyle ddeerken olay ortaya cikti ama ne polisten nede baskalarindan yardim gördük ha elimizi kana bulasak ne olur yani adimiz üc kus icin katile cikacakti anlayacagin bazi bipppp cocuklari bunu marifet edinmis kendisi sahip olamadigi olamayacagi hayvanlari calip satiyor yada benimkiler gibi 1 yada 2 sene yavru alip piyasaya benim hayvanlarim diye cikiyor

Geri