BUNLARDA BİZİM SEYİPLER... :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih körümdük
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
salih körümdük
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0211.webp
    DSC_0211.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 1,878
  • DSC_0222.webp
    DSC_0222.webp
    74.8 KB · Görüntüleme: 1,836
  • DSC_0225.webp
    DSC_0225.webp
    53.8 KB · Görüntüleme: 1,786
KUŞLARIN DEVAMI...

Ekli dosyalar

• DSC_0233.webp
    DSC_0233.webp
    58.2 KB · Görüntüleme: 1,843
  • DSC_0239.webp
    DSC_0239.webp
    58.5 KB · Görüntüleme: 1,841
  • DSC_0245.webp
    DSC_0245.webp
    15.3 KB · Görüntüleme: 1,862
KUŞLARIN DEVAMI...

Ekli dosyalar

• DSC_0268.webp
    DSC_0268.webp
    21.9 KB · Görüntüleme: 1,808
  • DSC_0271.webp
    DSC_0271.webp
    47.7 KB · Görüntüleme: 1,841
  • DSC_0274.webp
    DSC_0274.webp
    105.2 KB · Görüntüleme: 1,857
Salih kuşlarının maaşallahı var güle güle besle. Saygılarımla

kardes kusların gercekden cokhos gorunuyor ucumlarıda ıyıdır umarım

Öncelikle selamlarımı sunarım.Allah kazadan beladan korusun çok güzel kuşların var.Takoz bir harika kuşa benziyor. bende Adana kuşu besleyen biri olarak iş dolayısıyla Bolu ilinde Adanamızın nadide kuşlarından beslemeye çalışıyorum. Ancak buranın iklimi biraz sert olduğundan hem kuşlar hemde ben bayağı zorlanıyorum ama kuş sevdalısıyız malumun yer yada mekan fark etmiyor.Sitede pek Adana kuşu resimleri göremiyoruz, ilerleyen zamanlarda yeni resimler gönderirsen sevinirim, birde şunu sormak istiyorum senin takoz öncümü yoksa arkacımı aydınlatırsan sevinirim. tekrar kazasız. hastalıksız. bol cülüklü bir sezon dileklerimle saygılar sunarım.

Adanadan pek anlamam ama bu kuşlar bakın bana diyolar 41 kere maşallah.

kemal kardeşim sağolasın.oğul takoz arkacı.baba takoz öncüydü.ancak bir yavrusunu alabildik.dişisi yumurtlamıyor bu aralar.kısmet olursa daha yavrularını alacağız.

resimlerdeki bozuk sakar-akrep ve mümtaz mavili öncü.diğerleri arkacı. yakında bir kaç resim daha ekleyeceğim. bizim kuşlar tamamen seçme kuşlardır.denenmiş- damarı - kanı belli kuşlardır. damda çok kuş var.içinden seçip satalım yada gönderelim diyoz ama hiçbirine kıyamıyoz :)

teşekürler - saygılar

salih kardeşim kuşların hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bol sezonlar. ayrıca yeni resimlerini bekliyoruz.Saygılar

SeLamun Aleykum Hocam Kuslarin Güzel Taraklilarin Hosuma Gitti Nazar Deymesin.. Yerde Güzeller Merak Ettim Havada Nasillar Diye..

Geri