Bunlarda Diğer Bangolarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ER-EN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

ER-EN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan ENGİN
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Seçiniz

Maşallah Erkan güzel bangoların var. Yalnız en zor beslenen soya gönül vermişsin. Toprakla haşır neşir olmaları, yemlerini yemlikten değil yerden yemeleri, yuvalıkların dışkı ve tüy parçacıkları topluyor olması, kümeste yeterli hava akımı olmaması, verdiğin gıda maddelerinin unlu, tozlu olmasından kaynaklanan burun içi oluşumları trikonamasis oluşumlarını tetikler, üst solunum yolu enfeksiyonları çok sık görülür. Bebek gibi özenle beslemen gerekiyor. Başarılar dilerim selamlar.

Selamlar.
Maşallah çok güzel kostümleri var. Allah nazardan saklasın. İnşallah dilediğiniz gibi besler üretirsiniz.
Saygılarımla
Hüseyin BAŞOĞLAN

Maşallah kuşlarınıza kalem gibiler on numara kuşlar

Hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

tahirsadan' Alıntı:
Maşallah Erkan güzel bangoların var. Yalnız en zor beslenen soya gönül vermişsin. Toprakla haşır neşir olmaları, yemlerini yemlikten değil yerden yemeleri, yuvalıkların dışkı ve tüy parçacıkları topluyor olması, kümeste yeterli hava akımı olmaması, verdiğin gıda maddelerinin unlu, tozlu olmasından kaynaklanan burun içi oluşumları trikonamasis oluşumlarını tetikler, üst solunum yolu enfeksiyonları çok sık görülür. Bebek gibi özenle beslemen gerekiyor. Başarılar dilerim selamlar.

Verdiğiniz faydalı bilgiler içinde size ayrıca teşekkür ediyorum...

Bangocu_Erkan' Alıntı:
Verdiğiniz faydalı bilgiler içinde size ayrıca teşekkür ediyorum...

Profilinizden ad soyad, tel no meslek gibi alanları kısa süre içerisinde eksiksiz doldurmadığınız taktirde iletileriniz ve konularınız silinecektir.

Gerekli düzenlemeleri yaptım.

gercekten güzel kuslarmış
allah bol bol yavru almayı nasip etsin

ELEMİM

Erkan Bey,
Kuşlarına mahşallah sana da başarılar.
Ben de bir bango kümesi yapmak istiyorum. Her çeşit eş istanbul banosu arıyorum. Satmak isterseniz görüşelim.

hener' Alıntı:
Erkan Bey,
Kuşlarına mahşallah sana da başarılar.
Ben de bir bango kümesi yapmak istiyorum. Her çeşit eş istanbul banosu arıyorum. Satmak isterseniz görüşelim.

Sağol arkadaşım msn' imi ekle oradan görüşürüz [email protected]

Erkan bey,
Ekledim görüşmek üzere..
Hüseyin Ener

Gercekten Kayde Değer Bangolarınıs War Sizin Soyunuzdan Bnde Edinmek İsterim Yardımcı Olursanız Sevınırım.

Sevgili Krosh Lutfen Kisisel bilgilerinizi duzenleyiniz, Gercek Isim-Soyisiminizi yaziniz, Sitemiz Ciddiyeti ele almis insanarin bulusma platformudur..

tahirsadan yazdı:

bilgiler için sğolun sanırım siz herhalde önceden veterinerlik işinde bulundunuz sağ olun

yanlışım varsa düzeltin lütfen burada bulunan bango cinsleri göğsünde gül olmayanlardır. diğer bölgelere göre değişiyormu. bulunduğum bölge muğla

matbaaci' Alıntı:
yanlışım varsa düzeltin lütfen burada bulunan bango cinsleri göğsünde gül olmayanlardır. diğer bölgelere göre değişiyormu. bulunduğum bölge muğla

Selamlar.
Muğladanım demişsiiz. Bende Muğladayım. Siz nresindensiniz. Bu arada Muğladada bunlar bango olarak biliniyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

hener' Alıntı:
Erkan bey,
Ekledim görüşmek üzere..
Hüseyin Ener

Hüseyin bey eklememişsiniz yada yanlış eklemiş olabilirsiniz kontrol edin

basoglanh' Alıntı:
matbaaci' Alıntı:

Göğsünde gül olsun olmasın burada hepsi bango olarak geçiyor bölge bölge isimler çok farklı olabiliyor bazı bölgelerde baska bazı bölgelerde ise mısıri diyorlar

x_burhan_x' Alıntı:
ya siz kustan anlamıyonuz ya ben ya bunlar mısıri

Gün gelir Burhan kardeş sende öğrenirsin aradaki farkı bu yazdığın cümleyi unutma hafızana kazı. O gün yakın olur inşallah.

Arkadaşlar Bangolar üretildikleri yörelere göre güllü veya gülsüz olabilir. Bu kusur değildir. Onlara köse denilir. Önemli olan kafa teşekkülatıdır. Kafalarının, gözlerinin, gagalarının orijinalliği aranır. Renk ve gül sonraki detaylardır. Bangoya hiçbir yerde baska denmez bu yanlış bir ifadedir. Mısıri ile amca oğlu benzerliği aşinadır. Bariz şekilde kafa irilikleri, tokmak kafalı olması, gözlerin patlak olması, kertenkeleyi anımsatır bir görünüm vermesi, sıfır gagadan dolayı yem yeme ve yavru büyütme sorunlarından dolayı oldukça değerli masa kuşlarıdır. Bunlar mısıri için geçerli değildir. Mısıriler kolay bakılır üretilir ve oldukça kabiliyetli uçma özelliğiyle nesli azalmış gurup uçucusu soylarımızdandır. Kıyıda köşede tek tük orijinalleri meraklı bakıcılar tarafından beslenir. Bilinçsiz bakıcılar tarafından düzensiz eşleme çalışmalarından defarmasyona uğrayıp az bulunur hale gelmiştir. Gözlerinin güzelliği, narin fiziği, genelde göğsünde çift açılır güllü olması, renk düzenlerinin ayrımının mükemmelliği(lekesiz olması), uçkunluğu ve zekası üstün özelliklerindendir. Selamlar.

Abi maşallah görünüşleri çok güzel bunnarın koca koca gözler felan ama nasıl uçuyolar ?

yeni_cocuk' Alıntı:
Abi maşallah görünüşleri çok güzel bunların koca koca gözler felan ama nasıl uçuyolar ?

Düz uçucu kuşlardır fazla yükselmezler ve kolay inerler.

Krosh' Alıntı:
Gercekten Kayde Değer Bangolarınıs War Sizin Soyunuzdan Bnde Edinmek İsterim Yardımcı Olursanız Sevınırım.

Şuan elimde çok sayıda yavru var inşallah büyür ve yeme düşerler daha iyi yardımcı olabilmem için msn' imi ekleyebilirsin [email protected]

ilazlar 05 Kasım 2008 10:56

s.a

resimdeki kuşların güzel allah tüylreri kadar hayır nasip etsin ırkı tükenmeye yüz tutan bu kuşların kalitesini yükseltip düzgün eşler vurarak soyu üretmeye devam eden arkadaşlara teşekkür ederim.
bende ümraniyede besliyorum ama aslen fatihliyim yani bu kuşların en çok beslinilen mekanından arkadaşlar konuşmak ve paylaşmak için msn mi kaydedebilirsiniz [email protected]

saygılar
ilazlar
Yeni Yetiştirici

ilazlar' Alıntı:
ilazlar 05 Kasım 2008 10:56

s.a

resimdeki kuşların güzel allah tüylreri kadar hayır nasip etsin ırkı tükenmeye yüz tutan bu kuşların kalitesini yükseltip düzgün eşler vurarak soyu üretmeye devam eden arkadaşlara teşekkür ederim.
bende ümraniyede besliyorum ama aslen fatihliyim yani bu kuşların en çok beslinilen mekanından arkadaşlar konuşmak ve paylaşmak için msn mi kaydedebilirsiniz [email protected]

saygılar
ilazlar
Yeni Yetiştirici

a.s. abi msn ekledim bango hakkındaki bilgilerinden ve tecrübenden faydalanmak isterim. Bildiklerimizi birbirimize aktararak bu nacizane ırkımızın üretimini daha kaliteli hale getirmemiz gerektiğine inanıyorum. Sende resimlerini paylaşırsan memnun olurum

Maşallah güzel bangolarınız var erkan bey tüyleri kadar ömürleri olur inşallah.benim 1 sorum olacak kuşlarınızın uçuş performansı nasıl?

mesuto' Alıntı:
Maşallah güzel bangolarınız var erkan bey tüyleri kadar ömürleri olur inşallah.benim 1 sorum olacak kuşlarınızın uçuş performansı nasıl?

Uçurmuyorum o yüzden bişey diyemiyeceğim.

evet bizim buralardada mısır diyorlar........

erkan kardeş 1 çift bango almak istiyorum seninle görüşmek isterim msj atarsan sevinirim

maşallah erkan bangolar super kuslar bende beslıyorum ve cok memnunum bendekıler dısı bango erkek gullu cok guzel ucucu kustur ıyı gunlerde besle

Geri