ER-EN
Üye
- Ad Soyad
- Erkan ENGİN
- Meslek
- Özel Sektör
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahirsadan' Alıntı:Maşallah Erkan güzel bangoların var. Yalnız en zor beslenen soya gönül vermişsin. Toprakla haşır neşir olmaları, yemlerini yemlikten değil yerden yemeleri, yuvalıkların dışkı ve tüy parçacıkları topluyor olması, kümeste yeterli hava akımı olmaması, verdiğin gıda maddelerinin unlu, tozlu olmasından kaynaklanan burun içi oluşumları trikonamasis oluşumlarını tetikler, üst solunum yolu enfeksiyonları çok sık görülür. Bebek gibi özenle beslemen gerekiyor. Başarılar dilerim selamlar.
Bangocu_Erkan' Alıntı:Verdiğiniz faydalı bilgiler içinde size ayrıca teşekkür ediyorum...
hener' Alıntı:Erkan Bey,
Kuşlarına mahşallah sana da başarılar.
Ben de bir bango kümesi yapmak istiyorum. Her çeşit eş istanbul banosu arıyorum. Satmak isterseniz görüşelim.
matbaaci' Alıntı:yanlışım varsa düzeltin lütfen burada bulunan bango cinsleri göğsünde gül olmayanlardır. diğer bölgelere göre değişiyormu. bulunduğum bölge muğla
hener' Alıntı:Erkan bey,
Ekledim görüşmek üzere..
Hüseyin Ener
basoglanh' Alıntı:matbaaci' Alıntı:yanlışım varsa düzeltin lütfen burada bulunan bango cinsleri göğsünde gül olmayanlardır. diğer bölgelere göre değişiyormu. bulunduğum bölge muğla
x_burhan_x' Alıntı:ya siz kustan anlamıyonuz ya ben ya bunlar mısıri
yeni_cocuk' Alıntı:Abi maşallah görünüşleri çok güzel bunların koca koca gözler felan ama nasıl uçuyolar ?
Krosh' Alıntı:Gercekten Kayde Değer Bangolarınıs War Sizin Soyunuzdan Bnde Edinmek İsterim Yardımcı Olursanız Sevınırım.
ilazlar' Alıntı:ilazlar 05 Kasım 2008 10:56
s.a
resimdeki kuşların güzel allah tüylreri kadar hayır nasip etsin ırkı tükenmeye yüz tutan bu kuşların kalitesini yükseltip düzgün eşler vurarak soyu üretmeye devam eden arkadaşlara teşekkür ederim.
bende ümraniyede besliyorum ama aslen fatihliyim yani bu kuşların en çok beslinilen mekanından arkadaşlar konuşmak ve paylaşmak için msn mi kaydedebilirsiniz [email protected]
saygılar
ilazlar
Yeni Yetiştirici
mesuto' Alıntı:Maşallah güzel bangolarınız var erkan bey tüyleri kadar ömürleri olur inşallah.benim 1 sorum olacak kuşlarınızın uçuş performansı nasıl?