Bunlardan Benim Kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kılıçbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 128
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahmut KILIÇ
Meslek
Bilgi işlem
İlgi Alanı
Kediler
Bir kaç kare resimde ben ekleyim dedim umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• ARAPLAR 10.gif
    ARAPLAR 10.gif
    138.5 KB · Görüntüleme: 3,101
  • ARAP 12.gif
    ARAP 12.gif
    154.2 KB · Görüntüleme: 3,149
  • ARAP 20.gif
    ARAP 20.gif
    117.6 KB · Görüntüleme: 3,097
DEVAMI

Ekli dosyalar

• DSCN1285.webp
    DSCN1285.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,009
  • DSCN1260.webp
    DSCN1260.webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 2,998
  • DSCN1266.webp
    DSCN1266.webp
    3 MB · Görüntüleme: 2,986
DEVAM

Ekli dosyalar

• DSCN1017.webp
    DSCN1017.webp
    262.3 KB · Görüntüleme: 3,043
  • DSCN1116.webp
    DSCN1116.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,019
  • DSCN1076.webp
    DSCN1076.webp
    958.8 KB · Görüntüleme: 3,022
Selamun aleyküm Maşallah Allah nazardan saklasın Mahmut abi her zamanki gibi çok güzeller Selametle...

karahanlı' Alıntı:
Selamun aleyküm Maşallah Allah nazardan saklasın Mahmut abi her zamanki gibi çok güzeller Selametle...[/quote

A.selam güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Amin cümlemizinkini Mahmut abi

maşallah :tamam: kuşlarınız harika gözüküyorlar umarım oyunlarınıda siz çok beğenirsiniz sağlıcakla besleyin:slm:

göksal balcı' Alıntı:
maşallah :tamam: kuşlarınız harika gözüküyorlar umarım oyunlarınıda siz çok beğenirsiniz sağlıcakla besleyin:slm:

A.selam güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

gülegüle besleyin 10 numara kuşlar belli ediyor hemen kendilerini....gülegüle besleyin
eyvallah

ali07' Alıntı:
gülegüle besleyin 10 numara kuşlar belli ediyor hemen kendilerini....gülegüle besleyin
eyvallah

maşaallah güzel kuşlar...
satıyormusunuz...araplar ve dumanlı kirliler çifti kaç para...

selamunaleykum mahmut bey
masallah cok guzeller huzurla guzel gunlerde beslemenizi dilerim renkleri karanlik olan kuslar ayri bir guzel oluyor
saygilarimla ferhat

sufii16' Alıntı:
maşaallah güzel kuşlar...
satıyormusunuz...araplar ve dumanlı kirliler çifti kaç para...

ferro18' Alıntı:
masallah cok guzeller huzurla guzel gunlerde beslemenizi dilerim renkleri karanlik olan kuslar ayri bir guzel oluyor
saygilarimla ferhat

A.selam güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın evet ayrı bir hastalık bende koyu renkli kuşlar Türkiye gelince Siyami ile birlikte misafirim olursanız seviririm hayırlı kandiller

maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin.. GÜRKAN ŞAHİN...

Maşallah kuşlar heybetli duruşları var. Güle güle besleyin..

tasekkur ederim guzel davetiniz icin insallah bende tanismak gorusmek isterim uygun olursa insallah ben haber veririm size siyamiyede salamlarimi iletin lutven
saygilarla ferhat

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Maşallah kuşlar heybetli duruşları var. Güle güle besleyin..

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum mahmur bey
tasekkur ederim guzel davetiniz icin insallah bende tanismak gorusmek isterim uygun olursa insallah ben haber veririm size siyamiyede salamlarimi iletin lutven
saygilarla ferhat

İnşallah diyorum selamınızı Siyamiye iletecem aleyküm selam hayırlı günler Ankaradan selamlar saygılar

GÜLE GÜLE BESLE OYUNLARIDA KENDILERI GIBI GUZELDIR HAYRINI GÖR TEKRAR MAHMUT ABI

osman0606' Alıntı:
GÜLE GÜLE BESLE OYUNLARIDA KENDILERI GIBI GUZELDIR HAYRINI GÖR TEKRAR MAHMUT ABI

TEŞEKKÜRLER OSMAN GÜZEL YORUMLARIN İÇİN SAĞOL. SENİN KUŞLARINDA GÜZEL KENDİNE İYİ BAK HAYIRLI KANDİLLER ALLAHIM KİMSENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN

Maşallah hepsi birbirinden güzel Allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin inşallah

selamun aleykum mahmut masaallah kuslarin her biri ayri guzel gule gule besle allah kazadan beladan saklasin : m saim akyol

salamunelayküm süperler mahmut abi ALLAH nazardan esirgesin maşallah saygılar

ERDEKLİ' Alıntı:
Maşallah hepsi birbirinden güzel Allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin inşallah

Teşekkürler güzel yorumların için. Allahım herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Selamlar Saygılar

saimusta' Alıntı:
selamun aleykum mahmut masaallah kuslarin her biri ayri guzel gule gule besle allah kazadan beladan saklasin : m saim akyol

Teşekkürler güzel yorumların için. Allahım herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Selamlar Saygılar hayırlı cumalar abi kendine iyi bak görüşmek dileğiyle

kuşlar' Alıntı:
salamunelayküm süperler mahmut abi ALLAH nazardan esirgesin maşallah saygılar

Teşekkürler güzel yorumların için. Allahım herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Selamlar Saygılar

s.a abi masallah guselkuslarin var..abi bana disi arap lazim varsa bi dusun ben istanbuldan..hastaliksiz kumesler..bol yavrulu seneler abi..

Geri