BUNLARDAN BESLEYEN VARMI ACABA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dönekçi77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Bİ ÇİFT BU ŞEŞLERDEN LAZIM ARKADASIM SATMAYI DUSUNDUGUN VAR MI SELAMLAR

kuşlar süpermiş ama konu başlığı dikkatimi çekti niye böyle bi başlık attınız ki, bu şeşler kelebek bakanlarda mutlaka bir iki çift olur. bende iki çift var oyunlarıda sayalar içinde en güzellerindendir. yakışıklı kuşlardır. yavru ve yumurtada kuluçka makinası gibidir.

hasan_22' Alıntı:

BİLADER SATMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM YAVRULAR VAR AMA BURADA BU KONUYU KONUŞMAMIZ YKIŞIK ALMAZ SANRIM. [email protected] yada 0533 716 20 35 konuşursak daha iyi olur.

maşallah güzel kuşlar bol yavrulu günler.

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü051.webp
    Görüntü051.webp
    387.5 KB · Görüntüleme: 1,618
  • Görüntü052.webp
    Görüntü052.webp
    375.6 KB · Görüntüleme: 1,691
dönekçi77' Alıntı:
hasan_22' Alıntı:

BİLADER SATMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM YAVRULAR VAR AMA BURADA BU KONUYU KONUŞMAMIZ YKIŞIK ALMAZ SANRIM. [email protected] yada 0533 716 20 35 konuşursak daha iyi olur.

Neden yakışık almasın adminlerin duyurularını takip edin eminim hedeflerinize ulaşabilirsiniz...

kardeş güzel kuşlar üç çift satın almak isterim görüşelim

KUŞLAR GÜZELMİŞ ALANADA SATANADA HAYIRLI OLSUN.

İstanbulda besliyen olarak sadece kemal abiyi bilirim :D

bence kostüm olarak beslencek kuşlar maşaallah emre aynısının dolpacısı var bende :)

kostümden ziyade bunlar sayalar içinde oyunları ile en başta gelirler, düze dönenleri de vardır, eminim bunlarında çok güzel oyunları vardır yapıları herşeyi anlatıyor.

abi kuşların cok güzel bu kuşların cifti 100 ile 50 lira arası değişiyor.bunlardan besle kaybetme :heyo:

evet ben besliyorum kafa şeş ve sıyırcık şeşler onlar bende kaplan şeşlerde var görüşmek istersen [email protected]

Ekli dosyalar

• Resim 045.webp
    Resim 045.webp
    107.9 KB · Görüntüleme: 1,080
Bursada her kelebekçinin kümesinde bi çift şeş bulunur.
Ama genelde her tarafı çilli bulunur.
Bunlara Kafaşeş diyoz biz.

SELAM ARKADAŞIM ,

EVET RESİMLERİNİ KOYMUŞ OLDUĞUN KUŞLAR GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL KUŞLAR AMA BENİM RESİMLERİNİ KOYDUĞUM KUŞLARLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK SENİN RESİMLERİNİ KOYDUĞUN KUŞLAR BURSA SIĞIRCIĞI OLARAK BİLİNİR. BENİM RESİMLERİNİ KOYDUĞUM KUŞLAR GENELDE MANİSA KIRKAĞAÇ VE İZMİR HAVZASINDA BULUNMAKLA BERABER KAPLAN KAFA ŞEŞ KELEBEK DİYE ANILIR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
[email protected]

Geri