BUNLARDAN HANGİSİ ERKEK HANGİSİ DİŞİ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mertbey

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert bey
Meslek
çalışan
İlgi Alanı
Kediler
SAĞDAKİ BEYAZ EŞİNİ YAKIN ZAMANDA KAYBETTİ DAHA 7 AYLIK. AMA ERKEKMİ DİŞİMİ BİLMİYORUM. SOLDAKİNİ YENİ ALDIM YUVAYA KOYDUGUMDA İLK İKİ DAKİKA KAVGA ETTİLER SONRA HİÇ ETMEDİLER. YUVADAN CIKARIYORUM YANYANA GELMEYE ÇALISIYORLAR SANKİ BİRBİRLERİNİ SEVİYORLAR. YUVAYA KOYUNCADA İKİSİ ÖTMEYE BASLIYOR DAKİKALARCA SONRA SOL TARAFTAKİ YERE ÇÖMELİP GUK GUK GUK GIK GIK DİYE SADECE SES CIKARIYOR. AMA ALDIĞIM ADAM SOLDAKINE ERKEK DEMIŞTI . ÇÖZEMEDİM BEN BUNLARI YARDIMMM..

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 809
  • 3.webp
    3.webp
    3.4 KB · Görüntüleme: 814
  • 11.webp
    11.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 803
YA YOKMU HİÇ ANLAYAN BİŞEY YAZIN..

Kardeş 2. fotoğraftaki sağdaki erkek soldaki dişi

FARUK MISI ÇARŞISINDAN KUŞÇUDAN ALDIM SOLDAKINE ERKEK DIYE BANA VERDİ. BENDE ANLAMADIM GİTTİ..

Ekli dosyalar

• 22.webp
    22.webp
    3.9 KB · Görüntüleme: 769
Abi bana 2 fotodakinin sağdaki erkek gibi geldi ama benim güvercinler genelde erkek olanlar böyle dik duruyor bende çıkamadım işin içinden.

resimler daha yakından olabilirse net cevaplar gelir

BANA GÖRE İKİSİDE DİŞİ

kesinlikle soldaki erkek sagdaki dişi bilen birine göster tezim kanıtlanmış olur.

YARIN NET RESİMLERİ GÖNDERİRİM İNŞA.

Soldakinin boynu ince sağdakinin kalın bence soldaki dişi sağdaki erkek

kuscu_marik' Alıntı:
resimler daha yakından olabilirse net cevaplar gelir

BANA GÖRE İKİSİDE DİŞİ

Katılıyorum fotoğraflar çok net deıl ama suankı fotolara gore 2 sıde dısı gıbı duruyor :evet:

soldaki erkek gibi boynunu uzatmış dişiye bak boyu kısa oldugu için boynu öyle kaçtan kuşum öyle erkek çıktı.

Vallahi Mert abi sen yorumlara bakarak hareket edersen çok işin var :haha:

ikiside ötüyor bunların ya:) lord haklısın en iyisi dokuz ay beklemek kim doğurursa o dişidir:)

Bana göre soldaki erkek sağdakide dişi ve hatta kuşların hal ve hareketlerinden anlatımlarınıza istinaden şu an eş olduklarını bile tahmin ediyorum. Soldaki kümeste eğilip ses çıkarıyor demişsinya o hareketi genelde erkekler yapar. Yuva kızdırmaya çalışıyor. Yakında yumurtaların olur diyorum.

1. ve 2. Resimlere göre Soldakiler Erkek sağdakiler dişi %90

Geri