cursed
Üye
- Ad Soyad
- cihat adaş
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Selamlar,
Bu siteye 05 şubat tarihinde üye olmuşsun, 51 tane ileti göndermissin, ama site içindeki önemli konuları hiç okumamışsın, kaç kere yazdım bilmiyorum, benim dışımda kaç kere yazdılar onuda bilemiyorum. Yeni kuş almak zorunda kaldığınızda "almamak çok daha isabetli olur" bu yeni kuşu veya kuşları kümesinize koymadan önce karantina kümesinde veya ne bileyim bir koli içinde bile olsa tutup, orada gözlemleyerek sizin kuş bakma tarzınıza adapte ettikden sonra bir sorun olmadığını gördükten, emin oldukdan sonra kümesinize koyun diye yazdık, yazdık, yazdık. Ama bir arpa boyu yol kat etmediğimiz görüyoruz.
Yazık günah güvercinlere değer vermemiş olsaydım, size olan kızgınlığımdan dolayı inşallah hepsi ölür, ölmeyenlerde sallabaş olur diye beddua edeceğim. Ama güvercinlere çok değer veriyorum...
Saygılarımla,
Aykut Karabulut
babam yaşındasınız, eski konulara bakın demişssiniz evet hepsine baktım geceler boyu hepsini okudum, ama kafamdaki soru işaretleri gitmediği için bu konuları açtım sizden yardım istedim ama bakıorum ki yanlış yapmışım sitenizi hergün satır satır takip ediyorum sırf bu güvercinlere olan merakımdan ve onları sevdiğimden. isterseniz beddua edin sorun deil bu sizin kişiliğinizi gösterir. forumdanda uzaklaştırılıcam bunun farkındayım o yüzden bunları yazıorum.!
verdiğim rahatsızlık için özür dilerim..
Cihat ADAŞ