bunun sonu ne olur....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan velidamar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

velidamar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat damar
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu kuşun annesi dumanlı benekli ,12.15 arası taklayla giden seferli bir kuş,babasıda konya kuşu.buda böyle bişey çıktı işte... diğer kuşları uçurmadan evvel bunu salıyoruz şööyle çevreyi atmacaya karşı bi tarattırıyoruz.eger atmaca buna gelmezse diğerlerini uçuruyoz...yani atmaca birgün alacak.ayağını kesiği zaman devamlı askı vaziyetinde 250 ila 300 arası takla atabiliyor...

böyle bişey hayatımda ilk defa duyuyom 250 ile 300 arası :D tamam iyi güzelde neden hayvancagızı yem olarak salıyorsunuz yazık değilmi hayvana ? Size yapsalar nasıl olur ?

izleyebilsek iyi olurdu

videosu var.ama nasıl atacağız bilemiyorum..taklayı abartmıyorum,kuşuda sevmiyorum zaten...

İstanbulda oturuyorsan bende alabilirim

tamam da video yok burda lafla olmuyor bu işler

valla arkadaşlar ben şu mesajı çekmekle çok utandım,niyemi çünkü ispatlayamıyorum,videosunu göndermeye çalıştım ama 3gb oldugu için onaylamadılar.ama bu sorunu çözüp şu durumdan kurtulayım

tamam da arkadaşım 350 400 takla atan güvercini neden sevmiyorsun

silik dumanlı' Alıntı:
tamam da arkadaşım 350 400 takla atan güvercini neden sevmiyorsun

250 300 dedi biraz abarmış olabilir bu demekki saymamış cok sayıyı takribi söylemiş ama oldugu yerde eskıda 10 15 dakika hedef üstünde takla atan kuşlar vardır ama bu taklalar puanlık yada iyi bir yetiştiricinin istediği bir tür takla şekline girmez. bu tür kuşlarda makbul kuşlar değildirler.

Öncelikle 20 düzineden fazla takla atan kuşun videosunu ben de herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum.
Kuş taklaya başladığında saymak bile usandırıyordur herhalde.
Kuşun sonuna gelince; yine taklaya başladığı bir gün 65. taklada çatlayıp ölebilir.

Herkese selamlar...

arkadaşlar herhelde siz yanlış anladınız :asla: .bu kuş yavru kızması,kuş doğal olarak sık taklaya girdi ama biraz işi abarttı,ayagını kestiği zaman ilk fışkırmada 35ile 40 takla arası nizami olmasada ona yakın gidiyo 100 metre yükseliyo.daha sonra hafif savurma ve askı şeklinde sık taklalarla gözden kayboluyo,ertesi gün geliyo...kuşun babası sefer kuşu değil kuşuda zataen tasvip etmiyorum ,bana inanmayan arkadaşlar demekki fazla kuş beslememiş .eğer 2veya 3 haftaya kadar atmacaya vermezsek kuş biraz rahatlayacak,kendi sitilini yakalayacak,benim bahsettiğim sizce çokmu anormal :? videosunu 3 gb oldduğu için onaylamadılar inşallah yarın gönderecegim saygılar.

Arkadaş sanırım kusun ucus boyunca attığı toplam taklayı saymıs.
bi sefere geldiğinde değil.
bakın bir seferde 15 takla atsa 13 sefer gelse 245 takla yapar pek de imkansız bişi değil

sağol ömer ağabey,beni şu zor durumdan kurtardın,kuş zaten sefere gelmiyor,taklaları havada oynuyor,saygılar....inşallah 2 ay sonra taban taklalı kuşlarımın videolarını sizlerle paylaşacagım saygılar....

herkese selam arkadaşlar, ben ilk defa bu sitede bir konuyu hayretler içerisinde okudum, şaka gibi geldi :) , yani sıka girmiş bir kuşa bu kadar talep olması , bu kuşun atacağı takla sayısının çok ironik gelmesi beni inanılmaz şaşırttı doğrusu ! bu site birazda olsa sıra kuşçularının bulunduğu çıtanın üzerinde kuş besleyen arkadaşların üye olduğu bir site ve ben bu garip duruma çok ama çok şaşırdım, gelelim kuşun 250 taklasına; bana kalırsa hergün birilerinden duyulabilecek bi sayı bu , sıka girmiş bir kuş değil 250 takla 500 takla da atar ! bunun nesi garip ve iyi ki buna bazı arkadaşlarımız paha biçememiş, bende de bi arap kızma var sıka girmişti de 2 gündür açtı, değil 250 300 desem vardır belkide, kuş buluta karıştımı inene kadar en az 100 150 takla atar bunun neresi garip anlamadım, vedat arkadaşım sen kuşunu yılmadan uçur sökersin inşallah, sök teke düşür at videosunu da öyle bakalım, sıka giren % 60 atmacaya yem, % 20 hırsız tutacağı, % 20 sahibinin malı olur, o yüzden doğmamış bebeğe don biçmemek lazım, saygılarımla...

Çevreyi tarattırıyorum diyorsun kus askıda kalıp 200 300 ttakla atrıyor dıyorsun atmaca zaten o kusu alır gıder o sekılde olsa takla sayısınıda durbunlemı saydın o kadar dıyrsun

düzeltti o açıklamayı, uçuş süresince atılan takribi takla sayısını kastediyor

Geri