Burada güvercin beslenir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kicksnare00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sabit Kezer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Abilerim kardeslerım burda guvercın beslenır mı ? beslenırse hangi tür beslenebılır ?

Ekli dosyalar

• 2013-01-19 17.18.35.webp
    2013-01-19 17.18.35.webp
    602 KB · Görüntüleme: 1,806
  • 2013-01-19 17.18.43.webp
    2013-01-19 17.18.43.webp
    571.8 KB · Görüntüleme: 1,816
  • 2013-01-19 17.18.51.webp
    2013-01-19 17.18.51.webp
    830.9 KB · Görüntüleme: 1,859
  • 2013-01-19 17.19.03.webp
    2013-01-19 17.19.03.webp
    597.9 KB · Görüntüleme: 1,667
  • 2013-01-19 17.19.13.webp
    2013-01-19 17.19.13.webp
    839.4 KB · Görüntüleme: 1,827
Resimlerini çektiğin bu yerin kuş beslemeye uygun olduğunu düşünmüyorum.Zaten fazlasıyla dolu içeriside.Gördüğüm kadarı ilede kapıdan başka havalandırma ve ışık alacak yeri yok . Ayrıca burada nem ve rutubet çok olur. Buda kuşların nefes darlığı çekmesine , metabolizmalarının güçsüzleşmesine ve kuşların daha kolay bir şekilde hasta olmasına sebep olur.

abi en sonra resımde mavı seyın yanında tahtadan yapılmıs pencere var ama gercekten cok esya var yanı hava var ( sadece beslenırmı

Dediğim gibi yinede rutubet ve nem çok olur burada.Buda çok zarar verir kuşlara.Ama illa ki beslenir mi diyorsan.Evet.Ama senin dediğin gibi "sadece beslenir" .Hastalık yakanı bırakmaz.Kuşlara yazık olur.Bence sen daha güzel , havadar ve nemsiz bir yer ayarla temiz güzel ve hastalıksız bir şekilde besle.

abi ben bundan once catıda besledım guzel bı kumes yapmıstım ama patlattılar komurluk o yaptıgım kumes den daha dayanklı dıe komurluge gecım dedım .s

Senin bileceğin iş tabiki ama benim düşüncem olumsuz.

pekı hadi ben catı yaptm dıyelımde hırsıza nasıl kılıt dayandırcam .s

Hırsıza kilit dayanmaz hiç bir zaman.Kafaya koyduğu zaman binayı sırtına alır gider :haha: Sen elinden geldiğince sağlam yapmaya bak.Tuğladan , demir kapılı sağlam kilitli w.s alabildiğin kadar önlem alacaksın gerisi allaha emanet ...

Kerim TÜRK' Alıntı:
Hırsıza kilit dayanmaz hiç bir zaman.Kafaya koyduğu zaman binayı sırtına alır gider :haha: Sen elinden geldiğince sağlam yapmaya bak.Tuğladan , demir kapılı sağlam kilitli w.s alabildiğin kadar önlem alacaksın gerisi allaha emanet ...
Aynen hırsızlığa kilit dayanmaz abim hırsız niyetlenince demir kiliti eliyle kırıp kuşları alır :evet:

yerde mardin beslenir ama seni uğraştırır dönen ve düz uçam ırkları tercih etmelisin tip bangosu oynar v.s

pekı kedılerle nasıl baş edebılırım dun sbh kus havaya kalkmasa kapacaktı .s

Orayı boşaldırsan güzel birde dekor verirsen süper yer olur ama bu şekilde beslemeni tavsiye etmem içeri dolu :tamam:

içersi bu haldeyken hayvanlara işkence etmiş olursun buraya fare koysan durmaz boşalt içerisini ozamn süper olur.

Arkadaş ; forumda dolaşırsan bileceğin birşey söyliyeyim ki YER ENGEL DEĞİLDİR. Sanırım kömürlük tarzı bi depo mevcut. İçinde ince çaplı bir temizle yaparak herşeyi dahada güzelleştirebilirsin , ilk tercihin damızlık veya düz uçan kuşlar olmalı. Mekana alıştıktan sonra tabi oyunlu diye tabir ettiğimiz taklacı kuşlara geçiş yaparsın. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

Geri