BURADAN YUVA OLURMU ACEMİYE YARDIM LUTFEN :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan navigator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

navigator

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
,,,,,,,,,,,,,
Meslek
,,,,,,
İlgi Alanı
Kediler
buraya bir cift guvercin koymayı dusunuyorum sizce uygunmu arkadaslar ???
onune eklenti olarak telde yapabılırım biraz toprakta eselensınler diye sizce nasıl
ama taklacı beyaz guvercın var elımde 1adt yere ındıremıyorum 2 gun kovaladım ole yakaladım
kedıden dolayı olabılır mı bırde agaca konmakta pek basarılı degıller hep catılarda duruyor gercı
hastaydı bu kusu buldugumda ıyılestırdım yabancı yanı bıraz 4 gundur felan bende

OLUR AMA ÜSTÜNDE IZGARA VAR SANIRIM İLERDE SORUN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YERİNİZ MÜSAİT ASLINDA UFAK BİR KÜMES YAPSANIZ BENCE ÇOK DAHA HOŞ OLUR AMA BURASI DA OLUR MU OLUR BİR KAPI YAPARSINIZ OLUR BİTER , ÇOĞALDIKÇA İLERDE SIKINTI YAŞARSINIZ

ya sorma kumes olayında aile ile sıkıntılarımız serce yuvası kadar yap dıyolar :)) var onune genıs bırseyler dusunuyorum ama yaptım fena olmadı bıde kedı derdımız var ıste napalım.

ustam 2 tane lımon sandıgı bul birlestir bu sandıkları. yerdnede 1 karıs kadar yuksege koy al sana kümes xD üstünede 2-3 kremit yada yagmur gecırmemesı ıcı nbişeyler koyy. birazda agırlık nıyetıne kepı tırmalasad a deviremesin.

yad a kucuk telelrden al 5x5 tahta all ondan kare yada küp gibi bir yer yapp telle cevir etrafını 1 kapı bırak onünde gündüzleri günesin tamamını almasın üstüne birşeyler koy yagmura karsı ıhtımal xD

ocagın altına kumes yapılmaz yarın orada mangal yapmaya calıscann koku gelırse aılen daha cok kızar xD

evet kümes olabilir ama illaki bu güvercinler çoğalıcak ve yer sorunu olacak kümes yapıcaksan düzgün bir şey yap bir daha uğraşma zaten önümüz yaz bu kuşlar üreyecek yeni kümes yapmak zorunda kalıcaksın en iyi 4-5 kuşluk bi kümes yapki bari bu sene başın arımasın!!!!!

arkadaslar hepınıze tesekkurler yaptım olduda fena degıl bide es bulurum ole cok beslemeyı dusunmuyorum zaten bı cıft cogalırsa yawruları dagıtırım artık :))

üzerinde mangal yakılmazsa olur :D

Kedi saldırmassa güzel olur ...:D

Geri