Burasıda benim ufacık miniminacık Balkonum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0_0Hakan0_0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakaneskici
Meslek
Esnaf-Çanta
İlgi Alanı
Kediler
Evet beler bu alana nasıl bir kümes yapa bilirim ve nasıl kuşlar besliye bilirim ?

Ekli dosyalar

• Görünt0541.webp
    Görünt0541.webp
    7.8 KB · Görüntüleme: 1,935
  • Görünt0542.webp
    Görünt0542.webp
    7.6 KB · Görüntüleme: 1,919
  • Görünt0543.webp
    Görünt0543.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 1,927
  • Görünt0544.webp
    Görünt0544.webp
    8.1 KB · Görüntüleme: 1,852
  • Görünt0545.webp
    Görünt0545.webp
    8.3 KB · Görüntüleme: 1,927
Kusura bakmayın bazı resimleri 1den fazla eklemişim :)

Tam kuş beslemelik yeer :D

Minnacık demişsin de o balkon bende olsa harikalar yaratırdım o balkonda :)
Cama uzak bir köşeye yani eve direk koku girmeyecek bir köşeye yapmaya bak kümesini.

kuş beslemeye ve uçurmaya müsait bir yer orda iyi kuş beslenir yani

Pessimiste' Alıntı:
Minnacık demişsin de o balkon bende olsa harikalar yaratırdım o balkonda :)
Cama uzak bir köşeye yani eve direk koku girmeyecek bir köşeye yapmaya bak kümesini.

Kesinlikle :) :tamam:

valla sen bu balkona miniminnacık diyosan benim bir zamanlar kuş beslediğim balkonu hiç görme yani, bunu 10da 1i :))

yeni başlıcamda nasıl bi kümes öneririniz bu balkona :D

ufak balkonuma :D

KARDEŞ İZMİRDEN SELAMLAR. EĞER ETRAFTAN SIKINTI OLMUYORSA BU BALKONDA ÇOK GÜZEL KUŞ BESLENİR. HER TÜR KUŞU BESLERSİN BURDA ÇÜNKÜ ÜSTÜ AÇIK. ETRAFI DA KAPALI DEĞİL. BEN ŞU ANDA UYGUN YERİM OLMADIĞI İÇİN 1 YILDIR KUŞ BESLEYEMİYORUM. BESLERKEN DÖNEK BESLİYORDUM. BURASI DA TAM DÖNEKLİK. AMERİKAN SUNTASINDAN AHŞAP BİR KÜMES YAPABİLİRSİN BURAYA. YÜKSEKLİĞİ 1.80, GENİŞLİĞİ VE DERİNLİĞİ 1.50 KÜMES TAM OTURUR BURAYA. YALNIZ AHŞAP KÜMESTE KUŞ BESLEMEK İSTİYORSAN KÜMESİ SIK SIK TEMİZLEMEN VE İLAÇLAMAN LAZIM. HEM SİZ KOKUDAN RAHATSIZ OLMAZSINIZ, HEM DE KUŞLARIN SAĞLIKLI OLUR. ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN... İZMİRDEN SEVGİLER, SELAMLAR...

bu nasıl minicik balkon ya hangar gibi maşaallah bildiğin teras orada ne kuş uçurulur sen biliyormusun? diye yazmamışım konu hortlamışken yazayım :D

alger' Alıntı:
bu nasıl minicik balkon ya hangar gibi maşaallah bildiğin teras orada ne kuş uçurulur sen biliyormusun? diye yazmamışım konu hortlamışken yazayım :D
teşekkur ederim kumesimi çoktan yaptım sadece konuyu guncelledım :)

Geri