Buraya Güvercn alısır ucarmı sızce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Güvercin2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga tepe
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• j.webp
    j.webp
    493.1 KB · Görüntüleme: 1,165
Yorumlarınızı Beklıyorum Arkadaslarım :D

Uçar uçmasına ama hırsızlara karşı dayanıklı yapmalısın.

daha detaylı resim koyarsan daha sağlıklı cevaplar verebiliriz ayrıca arkadaşın dediği gibi hırsızlara karşı önlemini alman lazım

yok zaten yuva tasımalık olucak sonra arkaya goturecgım orda hıc bısı yapamazlar

Arkadaslar bnm demek ıstedıgım kuslar buraya rahat ınermı ?

Ekli dosyalar

• g.webp
    g.webp
    511.1 KB · Görüntüleme: 1,201
Oraya mardin indiremezsin düz uçan kuş besleyebilirsin. Baska Bango vs

tmm kardesım saol :) pekı duz ucan kuslar kesın ınermı yanı baska ınermı oraya zaten baska pırıltı verınce hmn ıner dmı o acından ıyı besleyebılırmıyım ?

oraya en hızlı alıştırabileceğin kuş, kelebek (saya), dolapçı sonrasında baska olur, ama hiç bir kuşların hüner sergilemesi zor olur, yani düz uçan bango veya baska bile, güzel yükselip uçamazlar, sağa sola konup kalırlar, buraya posta veya adana tarzı kuş alıştırmanı öneririm.

Evet Dogru soyluyorsun ama baskanın ozellıgı pırıltı verılınce ınmelerı oldugundan kolay ıner zate sadece baska besleyecegım olurmu yanı orda rahatca baska besleyebılırmıyım

Arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum ıyı ve ya kotu mesut abı yorumun ıcın saol ben baska beslıcem beslebılırmıyım

f

Ekli dosyalar

• tolga3.webp
    tolga3.webp
    599.3 KB · Görüntüleme: 619
kardeşim tam resmi koymuşsun iyi olmuş, bence kafana göre hangi güvercini beslemek istiyorsan besle , alışan inerde kalkarda, ama senin kuşlar o üstündeki balkolara ! büyük ihtimal konarlar , pislerler , kenarlarında gezerler , dahada alıştımı o binanın teraslı ev var ya bu seferde oraya rahatsızlık verirler bence. sen bu yönden sıkıntı yaşamam diyorsan ne istersen besle , kolay gelsin.

tesekkürler dedıgın dogru orda beslemeyecegım vazgectım saolun :slm: (:

ben ondan kötü yerde mardini catır catır oynatıyordum :D hic bir sorun olmuyor ara sıra sıkıntı veriyor olacak okadarda

Ben bundan beter yerde çatır çatır mardin oynatıyordum. Yani her türlü kus beslenir bana göre.

Besleyebilirsin ama uçurmaktan fazla zevk alacağını sanmıyorum arkadaş, ama harika bi damızlık kümesi kurup yavrularınla uğraşmak için güzel bi hobi bahçesine benziyor

Geri