BURDUR DAN HASAN YILMAZIN DOLAPÇI GÜVERCİNLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu burdurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan yılmaz
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
[

Ekli dosyalar

• PHTO0009.webp
    PHTO0009.webp
    670.2 KB · Görüntüleme: 1,962
  • PHTO0014.webp
    PHTO0014.webp
    637.1 KB · Görüntüleme: 1,998
  • PHTO0018.webp
    PHTO0018.webp
    655.3 KB · Görüntüleme: 1,933
arkadslar beslediğim güvercinleri tanıtmak istedim umarım beğenirsiniz saygılarımla.....

Ekli dosyalar

• PHTO0019.webp
    PHTO0019.webp
    637.2 KB · Görüntüleme: 1,962
  • PHTO0025.webp
    PHTO0025.webp
    728.1 KB · Görüntüleme: 1,978
  • PHTO0023.webp
    PHTO0023.webp
    637.5 KB · Görüntüleme: 1,967
Değerli arkadaşım hasan bey kuşların güzel görünüyor,3 ve 6 cı resimdekiler harika bunlar kelebek pacalı olucak birde havada ucuracaksın inan milyar verseler benden alamazlar.en cok sevdiğim kuş rengi bunlar.Sağlıklı ve bol yavrular alırsın inşallah.SAYGILAR :

hasan kardesım oncelıkle aramıza hos geldın umarım sıtemızden keyıf alırsın.bu arada benım ısmınde hasan usaklıyım .ıl olarak yakın sayılırız .sıtede usaklı olarak baya varız.usaga yolun duserse beklerım . bırde aklıma takılan.bu mor akkuyruklar.dolapcımı .bızım burda bu fotoraftakı kuslardan cakılı.lakın bunlar duz ucucudur. cok ta sadıktırlar.geneldede kokenı usaga ayıttır. hasan kardesım .bol yavrulu sezon dıleyıyle .A.E.O. ....ARS...

sLm aramıza hoşgeldiniz.kuşlarınızın maşallahı var.bol yavru almanız dilegiyle.

......................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.........................

aramıza hosgeldin
kuslarının masallahı var allah saglıklı günlerde beslemeyi nasip etsin

kardeş güzel kuşların var. ALLAH sağlık sıhhat versin.
akkuyruklar süper görünüyor.
uşaktan saygılar.
önder özaydın.

Maşallah güvercinleriniz göz dolduruyor.Özellikle takma kuyruk çok hoşuma gitti.Allah nazarlardan saklasın.En güzel günlür sizinle olsun.Saygılar...

usaklı arkadsım tanıstıgımıza memnun oldum insallh yolum düserse gelirim sizin de yolunuz düserse burdura buyrun gelin o akkuyruklar izmirden geldi onlar akkafa gibi göğüsten oyun verirler ama has damarlarını bulursan bizim burada dolabcı veya dönek olarak adlandırılıo saygılar

slm hasan kardes aramıza hoş geldın kuşların oldukça hoş gözukuo inşallh bolyawrulu sezon gecırısın

U_S_A_K_T_A_N F_O_T_E_K_S_S SAYGILAR

sagolasın hosbulduk o bol yavrulu sezon hepimiz için gecerli saygılarımla.........

dolapçı türünden pek anlamam ama göze hoş görünüyolar :evet:

varsa rest diyosun yani tamam abe bizim güzel kuşlarımız yok yüzümüze vurmana gerek yok :heyo: :oley:

yok alihanım senin hakkın ödenmez bu kuslar varsa birazda senin sayende ben her kusculuga baslıyacıgımda arkamdaydın allah razı olsun ee pazar günü sahneye senin dönekleri cıkaralım da senin güzel kusaların ortaya cıksın öpüldün kardesim

bilader kuşlar cok güzel böyle kuş beslediginizi bilmiyordum

rest diyorsun ha bir zaman lar sensin kümesindeki kral kuş bende hatırlatırım yarış dırız yyyaniiiiiiiiiii hasan bey kuşların resim leri nerde la ben göremedim

yok kardesim ayıb edion ha sende olmus ha bende olomus önemli değil kralın yavrularından getiririz gine o damardan olur canım:)

saol kardesim bizm kuslar kadar seninkinlerde cok güzel verdiğin emek için cok tesekkür ederim

hasan kardeşimm akkuyrukların çok güzeller saqlıklı ve bol yawru almanı dilerim sana ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

Geri