BURDUR'dan Erol Bilgin'in Dönekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akrep072
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

akrep072

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin Özdemir
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
s]
img0059aoc6.jpg
[/url]/img519/2694/img0067abl5.jpg[/img][/url]/6194/img0057aon5.jpg[/img][/url]

Ekli dosyalar

• IMG0059A.webp
    IMG0059A.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 1,924
  • IMG0064A.webp
    IMG0064A.webp
    19.2 KB · Görüntüleme: 1,982
  • IMG0061A.webp
    IMG0061A.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 1,954
paylaşım için tşk ederim erol abi bence kuşların hava performansları izlemeye değer olması lazım çünkü yerde zaten hayvanlar kendileri kostüm ve duruşlarıyla bunu belli ediyorlar

KUŞLARIM SEÇİLMİŞ DAMIZLIKLARDIR DÖNÜŞLERİ BENİM AÇIDAN MÜKEMMELDİR

çiray' Alıntı:
KUŞLARIM SEÇİLMİŞ DAMIZLIKLARDIR DÖNÜŞLERİ BENİM AÇIDAN MÜKEMMELDİR

kuşları başka bir kullanıcımız sitemize ekledi. siz kuşlarım diyorsunuz.
aynı kullanıcının birden fazla hesap açması yasaktır lütfen konuya bir açıklık getiriniz.

Hiç birşey anlamadım. Açıklarmısınız lütfen

kuşları başka bir kullanıcımız sitemize ekledi. siz kuşlarım diyorsunuz.
aynı kullanıcının birden fazla hesap açması yasaktır lütfen konuya bir açıklık getiriniz.

Hüseyin bir yanlışlık olmuş o yazıyı yazan bendim alıntı yapayım derken mesajı değiştirmişim.

yanlışlık olmustur arkadsın kullanıcı adı acıkken atmısım ozur dıleriz

estağfurullah özüre gerek yok sadece karışıklığı ortaya çıkarmak istedim.
en kısa sürede profil bilgilerini eksiksiz doldurursanız seviniriz sayın hemşerim.

size sormalı arkadaşım siz 10 yıllık damızlıklarınızı sagdan soldan toplamakla başınızı kaldıramıyorsun HAKAN BEY

sevgili abilerim yapmayın komik olmayın elaleme rezil olmayın yakışmaz burdurlulura.

Baksana agbim yazdıklarına ÖMER BURDURUN KADERİ BU

Destek olacaklar yerde köstek oluyorlar

abi biz burdurluyuz birbirimizi koruyup kollamalıyız.yoksa hep yerimizde sayarız.
kendinize rakip arıyorsanız bir olun ıspartalıları denizlilileri rakip alın kendinize onlarla yarışın

sevgili arkabaşım bu yazılanlardan haberimyok ama benim şifremi bilen 4.5 kişivar bunlarlan görüşeçem sana tekrar dönerim ve benim kuşlarımı sende bilirsin ve nasıl bir dönek besledigimide iiiiiiiyyyyyiiiii bilirsin erol bey

şifrenize 3-5 kişiye vermenize hiç gerek yok üyelik açmak çok kolay
böylece karışıklık olmaz
bu şekilde onların yapacağı yanlış bir davranıştan siz sorumlu tutulacaksınız.

siz kimsiniz?

senın nasıl dönek besledigni bilirim ama sende benim döneklerimi bilirsin

çiray' Alıntı:
sevgili arkabaşım bu yazılanlardan haberimyok ama benim şifremi bilen 4.5 kişivar bunlarlan görüşeçem sana tekrar dönerim ve benim kuşlarımı sende bilirsin ve nasıl bir dönek besledigimide iiiiiiiyyyyyiiiii bilirsin erol bey

Şifrenizi neden başkaları ile paylaşıyorsunuz anlamıyorum. Bu şekilde yapılan her davranış site zararına olacaktır. Lütfen bu konularda duyarlı davranalım. İlginize teşekkürler.

sayın yetiştiricilerimiz burası birbirinize özel msj yazacağınız alanb değil.üçüncü bi kişinin anlayamacağı şekilde konuşmalar yapmayın lütfen.
özel mesaj yoluyla istediğinizi kendi aranızda konuşabilirsiniz.

Erol abi kuşların cok güzel gercekten de zaten havadaki performanslarına da kimse bişey diyemez.Burdur'da senin gibi damızlıkçılar olduğu için gurur duyuyorum..

kuslarınızın massallahı var emegınıze saglık bol yavrulu bır yıl dılegıyle usaktan ARS :oley:

Geri