BURHANİYE MEHMET ABİ(TEKÇO)'YE ZİYARETİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
21 MART PAZAR GÜNÜ Burhaniyede olan toplantımızı bahane edip Mehmet abimi ziyaret ettim, sağolsun tüm sıcıklığı ve misafir perverliği ile karşıladı,teşekkürler Mehmet abim...

Ekli dosyalar

• 21032010259.webp
    21032010259.webp
    569.9 KB · Görüntüleme: 2,910
  • 21032010257.webp
    21032010257.webp
    702 KB · Görüntüleme: 2,924
  • 21032010265.webp
    21032010265.webp
    92.2 KB · Görüntüleme: 2,983
bunlarda devamı

Ekli dosyalar

• 21032010266.webp
    21032010266.webp
    565.1 KB · Görüntüleme: 2,912
  • 21032010260.webp
    21032010260.webp
    370.3 KB · Görüntüleme: 2,979
  • 21032010264.webp
    21032010264.webp
    401 KB · Görüntüleme: 2,969
Mehmed paylaşım için teşekkürler güzel bir toplantı olmuş:)Mehmed abi ağacın dallarını kesmiş kuş uçurmaya başladı demek ki ..kümesede baca açmakla çok iyi yapmışsın inşallah hastalıkla ilgili bir sıkıntı olmaz bundan sonrası için...saygılar...

Merhaba Kemal, o gün çok kulaklarını çınlattık, kangal baya bi korkuttu beni,salsa insanı yer, neyseki eğitimli, kuşların keyifleride bi hayli yerinde,

4-5 tane attı mehbet abi kırmızı boyun,karaboyun tellilerden tam oyuna başladılar karşıya kondular, ama güzel istediği gibi yavrular almaya başlamış mehmet abi , orda izleyemediklerimizi inşallah kendim uçururken seyrederim :) sağolsun 4 tane yavru verdi mehmet abim, gelecek vadedenler, tek,tek, kemalcim ... :) gerçi geç kalmışım bi 10 gün önce gitseymişim kutuları doldururmuşum ama,neyse :) şaka bir yana mehmet abimi bu alemde tek geçerim,

dushekimi' Alıntı:
Merhaba Kemal, o gün çok kulaklarını çınlattık, kangal baya bi korkuttu beni,salsa insanı yer, neyseki eğitimli, kuşların keyifleride bi hayli yerinde,

4-5 tane attı mehbet abi kırmızı boyun,karaboyun tellilerden tam oyuna başladılar karşıya kondular, ama güzel istediği gibi yavrular almaya başlamış mehmet abi , orda izleyemediklerimizi inşallah kendim uçururken seyrederim :) sağolsun 4 tane yavru verdi mehmet abim, gelecek vadedenler, tek,tek, kemalcim ... :) gerçi geç kalmışım bi 10 gün önce gitseymişim kutuları doldururmuşum ama,neyse :) şaka bir yana mehmet abimi bu alemde tek geçerim,
evet kulaklarımın çınladığını farkettim:)O kangalı hiç sorma bende karşılaştığımda çok çekinmiştim...Mehmed abi senelerini vermiş bir yetiştirici en iyisine sahip olmak onun hakkıdır inşallah bu sezon ki yavruları istediği gibi çıkar keyfini sürer gerçi atmacalar ne kadar rahat verir oda ayrı bir konu...Mehmed abi çok saygı değer bir abimizdir,tanıdığında sende farketmişsindir kesinlikle..Keşke İstanbula yolu düşsede bende onu misafir edebilsem..

Bu güzellikleri bizle paylaştığınız için, iki Mehmet beye de teşekkür ederim.Bizimde dileğimiz böyle güzel ortamlarda kuş beslemek, hastalıksız kümesler.

MAŞALLAH GÜZEL...

Değerli kardeşim Mehmet resimler için ellerine sağlık,seninle tam istediğim gibi ilgilenemedim,kusura bakma inşallah sizin toplantıların olmadığı bir ortamda daha uzun sohbet eder daha güzel vakit geciririz.SAYGILAR

Kümes ortam kuşlar güzelmiş hepside keyifle beslyin selamlarŞEREF

kemal' Alıntı:
Mehmed paylaşım için teşekkürler güzel bir toplantı olmuş:)Mehmed abi ağacın dallarını kesmiş kuş uçurmaya başladı demek ki ..kümesede baca açmakla çok iyi yapmışsın inşallah hastalıkla ilgili bir sıkıntı olmaz bundan sonrası için...saygılar...
Değerli kardeşim Kemal güzel temennilerin için teşekür ederim.Kuşları yeni yeni istediğim gibi eşlemeye başladım.Umarım istediğim gibi hem renk ve dönüşü yakalarım.Birde Mehmetlede konuştuk dolapcılarla ilgili, bakalım Mehmetteki yavrulardan dişi veya erkek ayarlayabilirsez benim damızlıklarla eşleyip güzel istediğim gibi yavrular alabiliriz.Daha iyisini daha iyi dönenini yakalamak için uğraşacağız.SAYGILAR

Bu güzel ziyaretinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

tekço' Alıntı:
kemal' Alıntı:
Değerli kardeşim Kemal güzel temennilerin için teşekür ederim.Kuşları yeni yeni istediğim gibi eşlemeye başladım.Umarım istediğim gibi hem renk ve dönüşü yakalarım.Birde Mehmetlede konuştuk dolapcılarla ilgili, bakalım Mehmetteki yavrulardan dişi veya erkek ayarlayabilirsez benim damızlıklarla eşleyip güzel istediğim gibi yavrular alabiliriz.Daha iyisini daha iyi dönenini yakalamak için uğraşacağız.SAYGILAR
Mehmed abi o istek o arzu olmasa kuş beslemenin bir heyecanı bir şevki kalmaz devamlı daha iyisini bulmak için uğraşmak daha iyisini yakalamaya çalışmaktır gayretimiz..Bu demek değildir ki kümesindeki veya kümeslerimizdeki kuşlar yetersiz aksine kendi ırkının en vasıflı cinsleridirler...Ama ne varki insanoğlunun yaradılış fıtratı bu meseleyi hep daha güzelini bulmaya meğilli olduğundan arayış hiç bitmiyor...dolapçılarla denemek lazım bir şey diyemem sen daha iyisini bilirsin muhakak ki senelerin tecrübesi sensin Mehmed abi ....saygılar..

Mehmed abi sarı boyun takım da budur ...limon sarısı olan dişi koyu sarı olan erkek

Ekli dosyalar

• Resim.webp
    Resim.webp
    73.4 KB · Görüntüleme: 1,334
  • Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    94.3 KB · Görüntüleme: 1,415
  • tn_Resim 003.webp
    tn_Resim 003.webp
    4.3 KB · Görüntüleme: 1,240
Maşallah güzel bir ziyaret olmuş kuşlar güzel ortam güzel allah muhabbetinizi bozmasın saygılar.

Değerli kardeşim kemal sarıboyunlar güzelmiş.dişinin boynu gercekten güzelmiş,erkekle ikisi güzel uyum sağlar inşallah istediğin gibi yavrular çoğaltmak nasip olur.Dostlarda olan bizdede olur.SAYGILAR

Kemal dostum sarı boyunlarda da damarı yakalamışsın sanırım,İnşallah bol bol yavru alırsın.

tekço' Alıntı:
Değerli kardeşim kemal sarıboyunlar güzelmiş.dişinin boynu gercekten güzelmiş,erkekle ikisi güzel uyum sağlar inşallah istediğin gibi yavrular çoğaltmak nasip olur.Dostlarda olan bizdede olur.SAYGILAR
İnşallah Mehmed abi ...dostlarda olan bizdede olur kesinlikle haklısın...

Maşallah Mehmet abi kuşların ve kümes ortamın on numara bu sefer resimlerde köpeğini göremedin ne oldu sattın mı yoksa :D

Değerli kardeşim Serkan koca oğlan duruyor.Kuşların yanında Mehmet kardeşim olduğu için depoya kapattım.Ben varken birşey yapmaz ama cüssesi insanı ürkütüyor.Şafak kaç kaldı, plakaya indin bundan sonrası günler uzun geliyor insana gecmek bilmiyor.Neticede Hayırlısıyla Bitecek.Esas yaşam bundan sonra başlıyor.Hayırlı teskereler dilerim.SAYGILAR

Valla aynen dediğin gibi Mehmet abi şafak bugün 55 ömrümün en uzun 55 günü geçmiyo bunalıyon sıkılıyon daralıyon zaman geçmiyo burda alt devreler illallah etti bizden yeter artık gidin kurtulalım diyolar :D hep milletle uğraşıyoz zaman geçsin diye ama ne yapsak etsek geçmiyo arkama bakyom 400 gün geçmiş önüme bakıyom 55 gün geçmiyo ama allahın izniyle buda biticek

mehmet abi gerçekten kuşların maşallahı var nazar değmesin abii balıkesir edremit kuşların ayrı bigüzelliği varr abi yakında balıkesire gelçem olmazsa ziyaretine geliirim kabul edersen abii slamlar

Kümes,ortam kuşlar hepsi güzel hastalıksız bol yavrulu sezon geçirmeniz dileklerimle..

Gerçekten imrenerek okudum. İyi insanların ve iyi dostlukların hala olduğunu bilmek gerçekten çok güzel. Geçen hafta istanbul çekmeköydeki yapılam mezata katılmak için Süleyman kardeşimizi telefonla arayarak yerini ve saatini öğrenmek istedim. Orda buluştuğumuzda deminde söylediğim gibi iyi insanların hala yaşadığını görmek bana çok mutluluk verdi. Uzun zaman önce bıraktığım bu sevdaya tekrardan kapıldım. Bakalım iyi birşeylerde bulup bende sizlerin arasına katılacağım. Turgay Altun.

s.a mehmet amca kuşların maşallah cok güzeller banada bir çift vermişti mehmet amcam maşallah kuşların hakkını veriyordu fakat şahin aldı ikisinide üzüldük ama geldimi alıyor işte valla nazar deycek amca

bol yavrulu kayıpsız günler amca

antalyadan

saygılar

eren poyrazz......!

satılık kuş varmı abi

Geri