Brs Çerkes
Üye
- Ad Soyad
- Faruk SÖZER
- Meslek
- Tekniker
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipler ayrı bir ırktır, budapeşta ayrı bir ırk.Tipler daha uzun süre havada kalabilir.SnN16' Alıntı:Tiplerle akrabalıkları var mı yoksa bu tip güvercininin diğer adı mı ? Çok benziyorlarda...Saygılar
Aslında fotograflardaki bütün kuşlar tek bir Çiften gelme birazda bu yüzden rahatım. Kuşlar kendileri es oluyorlar ben paçali yada paçasız diye ayırmıyorum ..barakuda' Alıntı:kuşların güzel bakımlı ama galıba karıştırmışssın karştırmış derken paçalı ıle paçasıszı vurmuşsun çogu tozluklu ben derım paçalı olamları paçalılarla paçasızları paçasızlarla eşle çunku tozluklu kuşa ragbet pek yok budapeşteden anlayan ılk önce ayaklarına bakar tozluklu oldumu begenmez hee bide benım bıldıgım ve gördügüm paçasızları daha uzun süre uçmakta paçalılar uçuş süreleri biraz daha kıssa ,yınde elıne emegine saglık selamlar.....
belhal' Alıntı:Aynı renk istanbulda birisi satıyordu alayım dedim tamam dedi kuşlar sağlıklımı dedim sağlıklı dedi parayı yolladım yolladı,dişilerin ikisininde kanadı urluymuş şimdi iki erkek kaldılar arada uçuruyorum.