BURSA' dan DÖNEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brs Çerkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk SÖZER
Meslek
Tekniker
İlgi Alanı
Köpekler
....

Ekli dosyalar

• DSC00534.webp
    DSC00534.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 2,300
  • DSC00515.webp
    DSC00515.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,222
  • DSC00519.webp
    DSC00519.webp
    2 MB · Görüntüleme: 2,274
..

Ekli dosyalar

• DSC00520.webp
    DSC00520.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,207
  • DSC00521.webp
    DSC00521.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,288
  • DSC00524.webp
    DSC00524.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,276
...

Ekli dosyalar

• DSC00522.webp
    DSC00522.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,271
  • DSC00526.webp
    DSC00526.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 2,216
  • DSC00527.webp
    DSC00527.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,279
...

Ekli dosyalar

• DSC00523.webp
    DSC00523.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,183
  • DSC00529.webp
    DSC00529.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,300
  • DSC00530.webp
    DSC00530.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,289
Tebrikler Ellerine Saglık Cok Guzel bir Paylasım oLmuş..

Maşallah güzel ve sağlıklı görünüyorlar. Faruk bey uçuruyormusunuz bunları?

meraba kardeş kuşların gerçektende çok guzel bemce sana başarılar

DARUK KARDEŞİM KUŞLARIN ÇOK GÜZEL. ATMACALARA DİKKAT ET. EN KISA ZAMANDA SEYRETMEYE GELECEĞİM.

gerçekten yerde cok güzel hayvanlar havasıda kendileri gibi güzelde daha fazla söze gerek yok.........

basoglanh' Alıntı:
Maşallah güzel ve sağlıklı görünüyorlar. Faruk bey uçuruyormusunuz bunları?
Selam Hüseyin Bey müsahit oldukça uçuruyorum çünkü bu kuşları sürekli uçurmadığın zaman gerçek performansını göstermiyor.
Saygılar..

hakansia' Alıntı:
DARUK KARDEŞİM KUŞLARIN ÇOK GÜZEL. ATMACALARA DİKKAT ET. EN KISA ZAMANDA SEYRETMEYE GELECEĞİM.
Selamlar Hakan abi nasılsın. Walla abi bir gelmedin şu kuşları izlemeye, ayrıca halı saha maçınıda bu hafta içinde ayarlayalım. Görüşmek üzere..

selmlar kuşların maşallah güzel ve bakımlı orda bir, biz pal diyoruz çinide diyorlar gemlikli dikkatimi çekti pal kuşlar güzel kuşlardır dönüşleri doyurur zevk verir. resimlerini paylaştığın için teşekkürler

abı gercekten ne soylesem az bende bırakmıstım yenı basladım yıne allah nazarlardan saklasın :heyo:

abı gercekten guzel kusların bende bırakmıstım yıne basladım eyer satarsanız bır cıft almak ısterım k ı b hayırlı geceler

[renkli][/renkli] slm gercekten guzel kuslar bende bırakmıstım yıne basladım bana bır cıft lazım satarmısınız acaba bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım saolun sımdıden

güzel kuslar ,bol yavru almalar dilegiyle,selamlar..

afatsum' Alıntı:
güzel kuslar ,bol yavru almalar dilegiyle,selamlar..
Sizin kuşlarında resimlerine bakmıştım onlarda çok güzeller maşallahları var. Bol yavrular alma dileğiyle
...SAYGILAR...

Güzel dönekler hayrını görün bol yavrulu günler.UŞAK"tan sevgi ve saygıyla SERDAR ARSLAN.

süper kuşlar bendede bir çift dönek var ama satcam

maaşallah kuşlarınız çok güzel

ama o tavandaki köpüklerin kuşlara çok zararı war

Donekler Cok Fena Yoyo Topu Gibi Olur Bunlar Havada Masallah Emegine saglık

maşallah güzel kuşlar akbaş selanikler bir numara

usta öncelikle kuşlarının tüyü kdr hayrını gör satılık kuşların varsa teklif vermek isterim fiyatlar hakkında bilgi verirsen sevinirim damızlık felan farketmez ben bursa beyazıtta oturmaktayım

faruk abi saygılar.öncelikle kendimi tanıtayım ismim burhan senin yakın dostun olan sinan abinin tanıdığıyım.hatta mesut abi de tanırsın.abi maşallah kuşların mükemmel hani soruyorlarya performansları nasıl diye süper bence tm muradiye selaniği her kuşta olmayan bir dönüş sergilemekte abimizn kuşları sivri burgu tabak kısa mesafeden bile dönerler.ben şahidin cünkü aralarında olan mavi akkanat muradiye bendedir.inşşalah kızmazsın abi sinan abi bizi cok sever kendisinede sorabilirsin.
abi saygılar seninle tanışmayı cok istiyorum.saygılar

kuşlar tek damar değil gibi,yerde güzeller maşaallah havada dönüşleri nasıl saygılarımla

GERCEKTEN SUPERBI PAYLASIM OLMUS EMEGINIZE SAGLIK KUSLARINIZDA GERCEKTEN COK GUZEL GORUNUYORLAR HELE O MAVI KAPLAMALI DONEGINIZ AYRI BIR GUZEL .UCURUYORMUSUNUZ EGER UCURUYOSANIZ HAV PERFORMANSI HAKKINDA BILGI VERIRMISINIZ TESEKKUR EDERIM (İZMİRDEN ALİÇO)

Geri