bursa dan sevgiler saygılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmett1988
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ahmett1988

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet hafızoglu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
bursa dan ahmet hafızoğlu nun dolapçıları

Merhaba paylaşım için teşekkürler.Kuşların canlı ve güzel duruyor maşallah.Emeğine sağlık güzel yavrular almışsın.Yavruların markalı işi takip ettin belli oluyor.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon geçirmen dileğiyle.

tesekkur edıyorum

Kuşalrının maşallahları var. Bursa'nın neresinde oturutorsun mümkünse kuşlarını havada izlemek isterim.
...SAYGILAR...

abi çok güzel kuşların var maşşallah bende bursadan dolapçı besliyorum adım oktay şuanda sade dolapçı 7 tane var kuşlarımın soyu bellidir seninkilerin soyu kimden acaba örenebilirmiyim.....................

s.a kuşların çok güzel maşallah renkleri falan gayet hoş bol bol uçurup seyretmeniz ve yumurta yavru almanız dilegiyle...

SAYGILAR...

UFUK NEŞE...

aramıza hosgeldın arkadasım umarım sıtemızde hos vakıt gecırırsın paylasımın ıcın tsk .usaktan selamlar .....ARS..... :oley: :oley: :oley: :oley:

gümüşlerin soyu iskender damgazı ya ait gumusun üzerindeki yavru soner in çillerine ait üstteki yavru arap olan sonerin kosavalarının yavrusu çli ve araplar ise burdur dan gelme

kusları daha yenı alıstırıyorum sadece tam olarak alıstırabıldıgım kırmızı var onu ucuruyorum dıger kusları tam olarak ucuramuyırum bu kusların alısmaları cok zor oluyor yavrularım buyumeye basladı insallah zaiyat vermezsek 1 , 2 ay içinde tam olarak ucurabılecegım o zaman hepinizi beklerım saygılar

evet abi bende 1 ay kapattım ama benim önceden iki dişi vardı onlarla alıştılar hatta sonra yeni kües yaptım oraya koydum 7 tane ama daha 1 çift yavrum var onlarda 3-4 gün oldu sonar abi gel gör dedi ama c.tesi pzr öleden sonra gelebilirim sade dersanem varda zaten bana bide dişi lazım arap yada gük

maşallah güzel kuşlar güle güle besle arkadaşım

gerçekten dolapçılarınız oldukça güzel görünüyo bayada yavru almıssınız masallah insallah almaya devam edersiniz paylaşım için teşekkürler burdur dan selamlar............

üretim sezonunu çok güzel açtım fotografı olanlar artık buyuduler avuç kadar olmus daha 4 çift daha yavrum var bu sezon guzel gececek gıbıme gelıyor herkese bol yavrulu sezon dilerım

oktay sonerle gorustuysen pazar gunu apzardan sonra gel istersen

abi bende soner abinin telfon yok bu hafta pazar yani 26 sında gelebilirim öleden sonra ama bende soner abinin telfonu yok seninde yok bide nasıl örüşcez sizle nerden gelcem adresi bile bilmiyom benim tel 0 5 3 5 7 7 5 1 9 6 6

Ekli dosyalar

• phpDpfuBGPM[1].webp
    phpDpfuBGPM[1].webp
    355.7 KB · Görüntüleme: 1,089
kümesi beğenmeyebilirsin daha yeni yaptıp kış geliyo diye acele oldu ama ikincisini yapcam bunada tavuk transfer

yeni yavrularım

Geri