Bursa 'dan Syn:Tezcan KAVUŞTURAN 'Ait Güvercinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blueye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

blueye

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tezcan
Meslek
Kalite kontrol
İlgi Alanı
Kuşlar
baska

bıyıklı karakuyruk

karakafa

mavi çakal

şeş dişi

baska fındık

baska fındık 2

baska fındık3

macır dişi

böcek dişi

sas kanat kırmızı dişi

hünkarilerim

hünkarim erkek

fındık

sarı kafa dişi

sarı bango dişi

mavi erkek

Re: bunlarda benim kuşlar

beyaz kelebeklerim

slm kardeş
gercekten guzel ve bakımlı kusların var...
bol yavru alman dılegıyle

slm tezcanka kuşların oldukça güzel yanlız beni yanlış anlama kuşlarını yanlış sayfada paylaşıyorsun.bu sayfa dönekler için ayrılmış bi sayfa kuşlarınız içinde dönek göremedim diger sayfaları incelerseniz her ırk için bi sayfa ayrıldıgını göreceksiniz teşekkürederim

beyaz kelebek mavi çakal karakuyruklar baska kelebekler taklacımı yoksa yüksek ucucumu. benim bildiğim dönek kuş bunlar

blueye' Alıntı:
beyaz kelebek mavi çakal karakuyruklar baska kelebekler taklacımı yoksa yüksek ucucumu. benim bildiğim dönek kuş bunlar

tezcan dostum, arkadaş haklı, senin bahsettiklerinde elbette dönüyor ama güvercin ırkları içinde dönek olarak adlandırılmıyorlar, senin kuşların yarısı kelebek yarısı baska/bango, formdan saya, yada baska bölümünde eklersen foroğraflarını daha güzel olur. dönekler bölümündeki resimleri bi incelersen ne demek istediğimizi anlarsın.

teşekkür ederim mehmet bey tam ben yazacaktım siz yazmışsınız.allaha emanet olun saygılar........

Erkek hünkarin gerçekten çok güzel duruyo.bol yavrulu kümesler...

saygılar...

dushekimi' Alıntı:
blueye' Alıntı:

tezcan dostum, arkadaş haklı, senin bahsettiklerinde elbette dönüyor ama güvercin ırkları içinde dönek olarak adlandırılmıyorlar, senin kuşların yarısı kelebek yarısı baska/bango, formdan saya, yada baska bölümünde eklersen foroğraflarını daha güzel olur. dönekler bölümündeki resimleri bi incelersen ne demek istediğimizi anlarsın.

Arkadaşlar kümes ziyareti ama bende bu yüzden dikkatinizi çekmek isterim.Salma ziyaretlerinde önemli değil bence

masallah güzel kuslar

doneklerın guzel bende de var bursadan arkasım hedıye ettı ama bırturlu yavru alamadım

Geri