BURSA' dan TİPPLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brs Çerkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk SÖZER
Meslek
Tekniker
İlgi Alanı
Köpekler
Kendi yetiştirfiğim tippler..

Ekli dosyalar

• DSC00307.webp
    DSC00307.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 4,302
  • DSC00313.webp
    DSC00313.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 4,311
  • DSC00308.webp
    DSC00308.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 4,333
...

Ekli dosyalar

• Görüntü073.webp
    Görüntü073.webp
    112.9 KB · Görüntüleme: 4,290
Paylasım icin Tesekkurler kardesim, Kanal boyunda mezatta bol bol cıkıyor bunlardan ama pek bir fikrim yok, Bunların pacalılarımı makul pacasızlarımı, bilgilendirirmisin?

Makbul olan bunların paçasızları..

Budapeşte tip kuşlarınız güzel görünüyo,bu kuşları daha cok dönek besleyen arkadaşlar yetiştiriyo, dönekleri yukseltip ,pırıltıya top gibi sıkılarak cevap verir, arkasından gelen dönekler oyuna girer.Bu kuşlar kümeslerine ve yavrularına cok sadıktır.Bir ara kostumleri için cok beslendi,gök baş, kırmızı ve balgögüslü renkleri değerlidir.Paçasız tipler de özellik olarak aynıdır, benim görüşüm, bol yavru almanız dileğiyle, hastalıksız kümesler.

Reşat Yenipazar İstanbul/Yıldırım mahallesi

Selam Gökay abi gönderdiğin resim mükemmel.. Gönderdiğim resimlerden en alttaki kuşlardan erkek olanı yakalamıştım buna uygun bir dişi aldım bende dönek beslediğim için döneklerimle uçuruyorum diğer resimdeki tipplerde anne ve babanın yavrularıdır.
Saygılar...

Slm Faruk Bey bende bursada oturuorum ve tippleriniz ve budapeşteleriniz sağlıklı ve güzel gözüküyor size bol yavrular dilerim.Benimde tipplerim var ve en kısa sürede resimlerini paylasacağım.

abi bn de bursadan bunlardan satmayı düşündüğün var mı acaba

herkese selamlar
resimdeki kuşlar budapeşte yüksek uçucusudur.şu kuşlara artık tippler demeyin lütfen.tipplerle arlarında cok büyük farklar vardır.özellikle bursada oturuyorsanız bursa tippler klubü ile temas kurabilirsiniz.

loutremonty' Alıntı:
herkese selamlar
resimdeki kuşlar budapeşte yüksek uçucusudur.şu kuşlara artık tippler demeyin lütfen.tipplerle arlarında cok büyük farklar vardır.özellikle bursada oturuyorsanız bursa tippler klubü ile temas kurabilirsiniz.
Merhabalar Erol bey ben bu kuşların hangi cins olduğunu bilmiyordum çevremde ki kuşçu arkadaşlar tippler olduğunu söylemişti. Ama internetten araştırdığımda Budapeşte olduğunu öğrendim ama geç oldu. Konuya tippler diye yazmıştım şuan değiştiremiyorum. Uyarınız için teşekkür ederim.

arkadaşımdada bu tıplerden var ve en fazla uçanları paçasız olanları elınde ıngılız tıplerden var şu an uçmaları 6 7 saatı buluyor ve yakın zamnda 10 saate ulaşacagına emınm.bu da benden bır resım

Ekli dosyalar

Bence bunlar tipler deyil bana gure budapeste uksek ucucu.

esasında senın bıldıgın kuşlar budapeşte yüksek uçucusu olarak geçıyor ,bu benım resmini koydugum kuşlar bulgaristanda fedarasyonu tipler fedarasyonu olan bir steden alıntıdır sızın tıp dedıklerınız esasında budapeşte yuksek uçucusudur esas tipler bu resimlerini koydugum kuşlardır stenın adresını bulabılırsem buraya koyucam ve az incelemeni dilerim.tıpler hem çok çeşidi olan kuşlardır ıngiliz tıpler vardır gagaları bızım trakya yerlısı gıbı uzundur ama senın resımdekıler budapeşte yuksek uçucusudur.ıngılız tıplerine örnek resim koyayım

Ekli dosyalar

• 74710950fn8.webp
    74710950fn8.webp
    46.3 KB · Görüntüleme: 1,623
  • 16046294li9.webp
    16046294li9.webp
    20.3 KB · Görüntüleme: 1,566
Geri