BURSA' dan Yeni Dönek Yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brs Çerkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk SÖZER
Meslek
Tekniker
İlgi Alanı
Köpekler
.

Ekli dosyalar

• DSC00825.webp
    DSC00825.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,638
  • DSC00828.webp
    DSC00828.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,666
  • DSC00829.webp
    DSC00829.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,644
.

Ekli dosyalar

• DSC00830.webp
    DSC00830.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,666
  • DSC00831.webp
    DSC00831.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,681
  • DSC00833.webp
    DSC00833.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,667
.

Ekli dosyalar

• DSC00835.webp
    DSC00835.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,686
  • DSC00839.webp
    DSC00839.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,699
ÇOK GÜZELER FARUK KARDEŞİM. İNŞALLAH PERFORMANSLARIDA DAHA İİ OLUR. BİR SORUN ÇIKMAZSA PAZAR GÜNÜ ANINA ÇAY İÇMEYE VE KUŞLARINI SEYRETMEYE GELİYORUM. BU ARALARDA KOMŞUMDAKİ DÖNEKLERİ SEYRETTİKÇE DÖNEK KUŞ BESLEME HEVESİM BAŞLADI. HAVALAR ISININCA BR ÇİFT DÖNEK ALIP UÇURACAĞIM. K.İB. GÖRÜŞÜRÜZ.

MAŞALLAH ABİ yavruların sağlıklı görünüyolar kazasın belasız inş.büyürler

saygılarımla

sLm yavrular gayet saglıklı görünüyor.saglıklı olarak büyürler inş.bol yavrulu günler.paylaşım için teşekkürler.

UŞAK'tan SAYGILAR..

........................:uŞaKTaN____sSeRDaRr____aRSLaN:........................

Yavrularını güle güle besle FAruk abi bol yavrular...

hakansia' Alıntı:
ÇOK GÜZELER FARUK KARDEŞİM. İNŞALLAH PERFORMANSLARIDA DAHA İİ OLUR. BİR SORUN ÇIKMAZSA PAZAR GÜNÜ ANINA ÇAY İÇMEYE VE KUŞLARINI SEYRETMEYE GELİYORUM. BU ARALARDA KOMŞUMDAKİ DÖNEKLERİ SEYRETTİKÇE DÖNEK KUŞ BESLEME HEVESİM BAŞLADI. HAVALAR ISININCA BR ÇİFT DÖNEK ALIP UÇURACAĞIM. K.İB. GÖRÜŞÜRÜZ.
Merhabalar Hakan abii dönek kuşu alıcam demişsin.. Geçen verdiğim yavruların kardeşlerinden ben sana yine bir takım veririm. Yada gelip diğer yavrulardan seçersin. Sen yeterki dönek beslicem de. Pazar günü görüşmek üzere
...SAYGILAR...

masallah kuslar guzel allah gule gule ucurmak dondurmek nasıp etsın...saygilar .....GöÇmEn....

KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM. SAĞOL AMA DÖNEKLERİ HAVALAR ISININCA ALIRIM.ŞİMDİLİK SENDE BÜYÜSNLER.
Çerkes' Alıntı:
hakansia' Alıntı:
Merhabalar Hakan abii dönek kuşu alıcam demişsin.. Geçen verdiğim yavruların kardeşlerinden ben sana yine bir takım veririm. Yada gelip diğer yavrulardan seçersin. Sen yeterki dönek beslicem de. Pazar günü görüşmek üzere
...SAYGILAR...

Çerkes' Alıntı:
:slm: bir takım da ben de alıyım yahu kalırsa tabi nezamandır ğörüşemedik kısmet olmadı mesutta ğelmeyi ğelmeyi çok istiyodu ama olmadı umarım faruk iyisin dir.martta 9 ğün duraklama olcak diyorlar fabrikada öyle olursa müsait olursan ğelebiliriz.bu arada benim yukarıdaki uçurmalıklar üremeye başladı onların içine de atalım diyorum.duruma ğöre senden alırım sen de nezaman dır ugramıyorsun ayrıca çok ğüzel yavrular almışsın allah can peklihi ve ğönlüne ğöre versin.biraderine de selam söyle k.i.b.ğrş bursa dan çakalcı sinan :slm: :heyo:

sinan@eroğlu' Alıntı:
Çerkes' Alıntı:
:slm: bir takım da ben de alıyım yahu kalırsa tabi nezamandır ğörüşemedik kısmet olmadı mesutta ğelmeyi ğelmeyi çok istiyodu ama olmadı umarım faruk iyisin dir.martta 9 ğün duraklama olcak diyorlar fabrikada öyle olursa müsait olursan ğelebiliriz.bu arada benim yukarıdaki uçurmalıklar üremeye başladı onların içine de atalım diyorum.duruma ğöre senden alırım sen de nezaman dır ugramıyorsun ayrıca çok ğüzel yavrular almışsın allah can peklihi ve ğönlüne ğöre versin.biraderine de selam söyle k.i.b.ğrş bursa dan çakalcı sinan :slm: :heyo:
Merhaba Sinan ayıpsın kuşun lafı bile olmaz bende biliyorsun.. Bende gelmek istiyorum ama nasip olmadı. Ne zaman isterseniz buyrun gelin walla çok iyi olur. En yakın zamanda görüşmek üzere.
...SAYGILAR...

hakansia' Alıntı:
kuşların gerçekten çok güzelmiş

aldığınız yavruların masallahı var inş sag salim büyürler ve cok güzel dönüsleri olan kuşlar olurlar burdurdan selamlar ve saygılar..............

maaşallah güzel yavrular allah sağlıklı olarak besleyip uçurmayı nasip etsin

slm faruk kardesım bende bursada oturuyorum cıftıne ne kadar ıstıyorsun kardesım goruselım kuslarını gormek ısterım kardesım ...

maaşallah yavrular gayet sağlıklı görünüyor.Kazasız belasız sezonlar....

goke' Alıntı:
slm faruk kardesım bende bursada oturuyorum cıftıne ne kadar ıstıyorsun kardesım goruselım kuslarını gormek ısterım kardesım ...
Selamlar Göksel abi kuş satmıyorum ama ne zaman izlemek istersen buyur gel. Mudanya yolu geçitte oturuyorum.
SAYGILAR

bendede 1 çift dönek var çok güzel kuşlar seninkilerde yavrularında, tüyü kadar hayrını gör arkadaşım

faruk abi kuşların pek güzeller kuşlarım çalındıgı için yeni yeni toplamaya başladım tekrardan çelik kapı yaptırdım bursanın neresınde oturuyorsun tam olarak uygun fiyatta satılık varsa teklif vermek isterim ...

Geri