Brs Çerkes
Üye
- Ad Soyad
- Faruk SÖZER
- Meslek
- Tekniker
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar Hakan abii dönek kuşu alıcam demişsin.. Geçen verdiğim yavruların kardeşlerinden ben sana yine bir takım veririm. Yada gelip diğer yavrulardan seçersin. Sen yeterki dönek beslicem de. Pazar günü görüşmek üzerehakansia' Alıntı:ÇOK GÜZELER FARUK KARDEŞİM. İNŞALLAH PERFORMANSLARIDA DAHA İİ OLUR. BİR SORUN ÇIKMAZSA PAZAR GÜNÜ ANINA ÇAY İÇMEYE VE KUŞLARINI SEYRETMEYE GELİYORUM. BU ARALARDA KOMŞUMDAKİ DÖNEKLERİ SEYRETTİKÇE DÖNEK KUŞ BESLEME HEVESİM BAŞLADI. HAVALAR ISININCA BR ÇİFT DÖNEK ALIP UÇURACAĞIM. K.İB. GÖRÜŞÜRÜZ.
Çerkes' Alıntı:Merhabalar Hakan abii dönek kuşu alıcam demişsin.. Geçen verdiğim yavruların kardeşlerinden ben sana yine bir takım veririm. Yada gelip diğer yavrulardan seçersin. Sen yeterki dönek beslicem de. Pazar günü görüşmek üzerehakansia' Alıntı:ÇOK GÜZELER FARUK KARDEŞİM. İNŞALLAH PERFORMANSLARIDA DAHA İİ OLUR. BİR SORUN ÇIKMAZSA PAZAR GÜNÜ ANINA ÇAY İÇMEYE VE KUŞLARINI SEYRETMEYE GELİYORUM. BU ARALARDA KOMŞUMDAKİ DÖNEKLERİ SEYRETTİKÇE DÖNEK KUŞ BESLEME HEVESİM BAŞLADI. HAVALAR ISININCA BR ÇİFT DÖNEK ALIP UÇURACAĞIM. K.İB. GÖRÜŞÜRÜZ.
...SAYGILAR...
:slm: bir takım da ben de alıyım yahu kalırsa tabi nezamandır ğörüşemedik kısmet olmadı mesutta ğelmeyi ğelmeyi çok istiyodu ama olmadı umarım faruk iyisin dir.martta 9 ğün duraklama olcak diyorlar fabrikada öyle olursa müsait olursan ğelebiliriz.bu arada benim yukarıdaki uçurmalıklar üremeye başladı onların içine de atalım diyorum.duruma ğöre senden alırım sen de nezaman dır ugramıyorsun ayrıca çok ğüzel yavrular almışsın allah can peklihi ve ğönlüne ğöre versin.biraderine de selam söyle k.i.b.ğrş bursa dan çakalcı sinan :slm: :heyo:Çerkes' Alıntı:
Merhaba Sinan ayıpsın kuşun lafı bile olmaz bende biliyorsun.. Bende gelmek istiyorum ama nasip olmadı. Ne zaman isterseniz buyrun gelin walla çok iyi olur. En yakın zamanda görüşmek üzere.sinan@eroğlu' Alıntı::slm: bir takım da ben de alıyım yahu kalırsa tabi nezamandır ğörüşemedik kısmet olmadı mesutta ğelmeyi ğelmeyi çok istiyodu ama olmadı umarım faruk iyisin dir.martta 9 ğün duraklama olcak diyorlar fabrikada öyle olursa müsait olursan ğelebiliriz.bu arada benim yukarıdaki uçurmalıklar üremeye başladı onların içine de atalım diyorum.duruma ğöre senden alırım sen de nezaman dır ugramıyorsun ayrıca çok ğüzel yavrular almışsın allah can peklihi ve ğönlüne ğöre versin.biraderine de selam söyle k.i.b.ğrş bursa dan çakalcı sinan :slm: :heyo:Çerkes' Alıntı:
kuşların gerçekten çok güzelmişhakansia' Alıntı:ÇOK GÜZELER FARUK KARDEŞİM. İNŞALLAH PERFORMANSLARIDA DAHA İİ OLUR. BİR SORUN ÇIKMAZSA PAZAR GÜNÜ ANINA ÇAY İÇMEYE VE KUŞLARINI SEYRETMEYE GELİYORUM. BU ARALARDA KOMŞUMDAKİ DÖNEKLERİ SEYRETTİKÇE DÖNEK KUŞ BESLEME HEVESİM BAŞLADI. HAVALAR ISININCA BR ÇİFT DÖNEK ALIP UÇURACAĞIM. K.İB. GÖRÜŞÜRÜZ.
Selamlar Göksel abi kuş satmıyorum ama ne zaman izlemek istersen buyur gel. Mudanya yolu geçitte oturuyorum.goke' Alıntı:slm faruk kardesım bende bursada oturuyorum cıftıne ne kadar ıstıyorsun kardesım goruselım kuslarını gormek ısterım kardesım ...