Bursa / Dolapçı Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rosen989
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

rosen989

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Raif Eminoğlu
Meslek
Fizyoterapist
İlgi Alanı
Kuşlar
2 çift Dolapçı Almak istiyorum Çatıda Görerek Almayı Tercih Ediyorum ön Görüşme için Foto eklerseniz Sevinirim Fiyatıda Yazmak İsterseniz Altına , Herkesin Görmesini İstemiyorsanız Özelden Msj Olarak Göndere Bilirsiniz Bol Yavrulu Sezonlar Dilerim Tüm Dolapçı Camiyasına...

Yalova yolu üzerinde metro market ve koçtaş var onun hemen üst arasından girince solda 50 mt ileride kapalı bir alan var, fatih kuş sevenler derneği, salı ve c.tesi akşamları mezat oluyor, perşembe akşamları özel ihale oluyor. Öncelikle burayı bir ziyaret et, dolapçı (ısparta) besleyen baya arkadaş var, onlarla irtibata geçip, bir sonraki gün terasında izleyip alabilirsin.

Süpersin Mesut Abi Yardımcı Oladuğun İçin Çok Teşekkür Ederim En Kısa Zamanda Uğramak İstiyorum geçen Pazar Bursadaydım ( Şuan Yurt Dışına Cıktım mastır yapmak için :) ) Ama bi türlü Güzel Dolapçı Göremedim Umarım Orda Bulurum Bu Dediğin Yer Yeni Kuş Pazarını Geçtikten Sonra Bi Yerlerde Olmalı

Evet, eskiden real vardı, şimdi Metro - Koçtaş oldu, onun hemen üst arasında.

Hatta forum üyelerimizden ishak şengül var. en iyi dolapçınız başlığında da kuşlarının resmi olması lazım, o arkadaş da dolapçı konusunda bursa da namı duyulan arkadaşlardan, onunla da irtibata geçebilirsin, benim adımı verirsen akan suları durdurur :)

Saol Mesut Abi Yakınlarda Bi Tatil Kapıp Bursaya Dönmeyi Umuyorum ^_^ ( Hobi Nelere Kadir :D ) Fotoraflarını Takip Etmiştim Kuşların Maşallahı Var İşallah Banada Beslemek Nasip Olur. Tekrardan Teşekkür Ederim İlginiz İçin :)

Geri