BURSA GÜVERCİN YETİŞİRİCİLERİ DERNEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
BURSA GÜVERCİN YETİŞİRİCİLERİ DERNEĞİ
Ulu Mah. Ulubatlı Hasan Bulvarı No:66 K:2/A Bursa 251 00 03
Mezat Günü: Cumartesi 20:00 normal mezat, her ayın 3.pazarı da kaliteli kuş mezatı yapılmaktadır.

Mezat Günleri,

Salı Günleri Findik,Bango,Kelebek,Donek Mezati Saat 20:00

Cuma Günleri Bursa Oynari Mezati Saat 20:00

Cumartesi Günleri Taklaci Irki Mezati Saat 20:00

Her Ayin 3. Pazari Kaliteli Kus Mezati Saat 13:00

Yapiliyor...

Resimler ve mezat bilgileri kaynak siteden alinmistir.

gerçekten çok güzel bi ortam. gelip görürüz inşallah. paylaşım için saol.

Güzel bir paylaşım olmuş emeği geçen herkeze teşekkürlerimi sunarım.Bir kere bende bu derneğe izleyici olarak gitmiştim.Gerçektende güzel bir ortam.

Sali gunu gidebilirsem gidicegim, mezat videosu cekip sizlere yollamaak istiyorum,
Ilk gitiigim pazardanda resimler koyacagim, Biz bursalilar olarak calisiyoruz, ama bizlerde diger illerden pazar resimleri, Dernek resimleri gormek istiyoruz cunku merak ediyoruz:)

eline sağlık usta ama bizim memleket küçük yer bu işler burda muğlada yeterli seviyede olmuyo.
hadi yapalım diyosun herkez tamam diyor arkanı dönüyon kimse kalmamış. biraz resim zor bizden bu konuda.

arkadaşlar heralde bahsi geçen davut arkadaşımın mezatı ayda bir bende gidiyorum hepsi iyi arkadaşlar güzel bir ortam var tavsiye ederim saygılar

özür resimleri yeni gördüm orası deil başka ortam sanırım ruşenin yeri saygılar

Resimlere bakıldığında mezat yerinin temiz ve duzenli oldugunu gördüm vede kalabalık , bu tur yerlerin çoğalması dileğiyle;
Benim youtubeye yolladığım kendi çekmiş olduğum mezat videosu var, baskaların açık artırmasını cekmiştim.
basri şaşmaz, yazarsanız cıkar merak edenler için reklam olmazsa tabi, herkeze hayırlı cumalar.

ben mustafakemalpaşa dan samet garip bursa da güvercin besleyipte kemalpaşayı bilmeyen yoktur sanırım bizimde mezatlarımız cumartesi ve carşanba günleri olmaktadır güvercin almak ve satmk isteyenleri mezatlarımıza bekleriz size benden bi uyarı şu an kuşlar gerçekten çok ucuz fiyatlara gidiyo yarı parasına diyebilirim almak isteyenlar gerçekten ciddiye alsın msn adresim:::::eralp_1616@ herkeze saygılar

bu resımlerı buraya koyan serdar arkadasıma çok tesekkur ederım cunku bu resımlerını koydugu dernek turkıyede dernek cıtasını bır degıl beş yukselterek derneklerın daha ıyı bır konuma gelmesını sagladı gormeyenlerın cok sey kaybettıgını dusunuyorum

alpaslannn' Alıntı:
bu resımlerı buraya koyan serdar arkadasıma çok tesekkur ederım cunku bu resımlerını koydugu dernek turkıyede dernek cıtasını bır degıl beş yukselterek derneklerın daha ıyı bır konuma gelmesını sagladı gormeyenlerın cok sey kaybettıgını dusunuyorum

Insallah ileride daha guzel resimlerini koyup insanlara nezih temiz bir ortamin nasil olmasi gerektigini gosteririz, Bursada su an 3 dernege gittim Bursa Güvercin yetistiricilerine 10 uzerinden 10 puan Çifte Havuzlara 10 uzerinden 9 Yesilyayla Avrasya güvercin yetistiricilerine 10 Uzerinden 2 puan hak ediyorlarlar, Bursa Kuş pazarı ile Dernekleri ile gercekten Ornek alinabilicek bir Şehir.. Herkezin bu ortamlari gelip gormesini isterim.

arkadaşlar ben bura guvercın yetıstırıcıler dernegının yonetımındeyın bursada olan ve dernegımıze gelıp gormek ısteyen tum arkadaslarımızı en ıyı sekılde agırlayacagımızı bılmenızı ısterım bu arada formun basında bır arkadasımız rusenın dernegı demıs bızım dernegımız bazı ıllerde ldugu gıbı kısılere bagımlı degıldır ve sahıbı yoktur sahıbı tamamen uyelerıdır bunuda belırtmek ıstedım belırlı kısılerın rant yatagı degıldır cıkar amaclı kurulan bır dernek degıldır ve hepınıze kapılarımız sonuna kadar acıktır

arkadaşlar 18.01.2009 tarihinde saat 14.00 da iyi kuş mezatımız vardır tum arkadaşlarımız davetlidir
BURSA GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLERİ DERNEGİ

DENEĞİMİZ HAKKINDA YAPILAN TÜM ÖVGÜ DOLU METİNLER İÇİN HEPİNİZE YÖNETİM KURULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.
FATİH İYİBİLİR-2.BAŞKAN
www.bgyd.com.tr.tc
BURSA GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ

Merhaba Fatih bey aramiza hosgeldiniz, boyle bir dernegi bursamiza armagan ettiginiz icin, biz Kuscular.Org yonetimi Olarak sizlere Tesekkur Ederiz.

hoşgeldin fatih arkadaşım beni burda da buldun :)

GÜVERCİN DERNEKLERİNE GENEL BAKIŞA AİT BİR YORUM VE BGYD CEVABI

Dernekler aslında bir gereklilik, fakat dernekler çoğunlukla para kazanma amaclı oluyor. Göstermelik bir kaç iş yapıyorlar. Elektrik su kira ve eleman calıstırma parasının fazlası dernek kasasına giriyor. Artı dernekler üst yönetimin kuş pazarlama tezgahlarını hazırlıyor. Bunlar benim gözlemledigim.Şimdi bir kaç sorum var. Bir dernek en basit olarak şu işlemleri yapması gerekir.Hangi dernekte derneğe üyelerin tam listesi ve adresleri ve besledigi kusların sayısı var.Bu uyelerin aşılama işlemleri ve veterinerlik hizmeti periyotik olarak her ay dernek tarafından karşılanıyormu?Kuşların bakımı,yetiştiriciliği,kayıt edilmesi konusunda detaylı bilgilendirme toplantıları bütün üyelere haber verilip yapılıyormu?Bunlar en basit ve genel ihtiyaçlar. Hangi dernekler bu işlemi yapıyor merak ettim. Artık dernekçilik ölmeli. Profesyonel dernekçilik gelmeli. Üyeler ve üyelerin kuşları kayıt altına alınmalı. Dernekte bir bilgisayar yardımı ile bu işlemler kolay şekilde yapılır. Kuş pazarlama işlemlerinden önce kuşlarımıza hak ettikleri önemi verelim. Güvercin besleyecek olan tam beslesin, Besleyemiyecek yada derme catma kümes ile bu işi yapmak isteyen güvercin beslemesin. Dernekler bu işin kontrolörü olsun. Üye olmanın para dışında şartları olsun. Kümeslerin nasıl konutlarımızda deprem yönetmeliği var kümesler içinde kurallar olabilir yada aklıma şu an gelmeyen bir çok güzel uygulama geliştirilir. Bu işi düşünüp geliştiren dernekler varsa Saygı ile onları selamlıyorum. Diğerleri şu ana kadar dernekcilik yapıyorlardı ama bu tarihten sonra yapıyorum demesinler. Bu dernekçilik anlayışı kireçlenip toprağa gömülmeli.

BGYD-CEVAP

BU İSTENİLEN ŞARTLARDA BİR DERNEK 2005 MAYISTA FAALİYETE GEÇTİ.
1-KUŞLARIN KAYIDA ALINMASINI TÜM YEREL TV LERDE CANLI YAYINLARDA DİLE GETİRDİ.
2-AÇILIŞINDAN İTİBAREN TAM 2 YIL BOYUNCA TÜM MİSAFİRLERİNE VE ÜYELERİNE ÜCRETSİZ HİZMET VE LOKALİNDE ÇAY VE İKRAM SERVİSİ YAPTI.
3-DERNEĞE RESMİ VETERİNER TAYİN ETTİ VE TÜM PERİYODİK AŞI VE BAKIMLARINI ÜCRETSİZ YAPIYOR.
4-KUŞ GRİBİ DÖNEMİNDE YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA BAZI BELDELERDE KUŞ İMHASININ DURMASINA VESİLE OLDU.
5-TİCARETHANE DEĞİL HİZMET DERNEĞİ OLMANIN KAİDESİNİ TAŞIYAN GÖNÜL VERMİŞ DOSTLAR TARAFINDAN KURULDU.
6-HİÇ BİR DAVETTE OTEL,YEMEK,VE BENZERİ MASRAFLARI MİSAFİRLERE YANSITMADI YANSITMIYOR.GEREK DERNEK BÜTÇESİ GEREKSE KURUCU DOSTLAR TARAFINDAN KARŞILANIYOR.
7-ALIŞILMIŞ KAHVEHANE ORTAMINDAN UZAK NEZİH DOSTANE MUHABBET EDİLEN VE GÜVERCİN KONUŞULAN BİR ORTAM KURDU.
8-KURDUĞU İNTERNET SİTESİYLE TÜM BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAYA VE TÜM ELEŞTİRİ VE TEBRİKLERİ ALMAYADA ŞEFFAFLIK GETİRDİ.

EVET BÖYLE BİR DERNEĞE İHTİYAÇ VARDI VE BÖYLE BİR DERNEK ARTIK VAR...B.G.Y.D

Fatih abi aramıza hoşgeldiniz,bursamızın en güzel derneklerinden biridir bursa güvercin yetiştiricileri derneği,malumunuz siz daha iyi bilirsiniz isimde vermek istemiyorum ancak bursada bir çok dernek tamamen rant ve çıkar amaçlı faaliyet göstermektedir.Geçmiş bir zamnda bir derneğe kızmamdan dolayı o günden bu yana hiç bir derneğe üye olmadım,ancak BURA GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ gerçekten üye olunup gönül rahatlığıyla gidilip gelinicek bir yer.Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.

SerdarBRS' Alıntı:
Merhaba Fatih bey aramiza hosgeldiniz, boyle bir dernegi bursamiza armagan ettiginiz icin, biz Kuscular.Org yonetimi Olarak sizlere Tesekkur Ederiz.
HOŞBULDUK!
Böyle bir siteyi camiaya kavuşturduğunuz için biz teşekkür ederiz.Gönüller bir..........

BGYD-CANLI YAYINDA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Iz5yKLb7UA&feature=related[/youtube]

[No message]

Ekli dosyalar

• frm00043.gif
    frm00043.gif
    162.2 KB · Görüntüleme: 3,737
  • babacan04.webp
    babacan04.webp
    30.5 KB · Görüntüleme: 3,578
  • zar_fe01.webp
    zar_fe01.webp
    25.8 KB · Görüntüleme: 3,751
Fatih abi merhaba,bu cumartesi eğer bir aksilik olmazsa mezatınıza gelip sizinle tanışmak ve çayınızı içmek istiyorum,görüşmek dileğiyle.

ıyı aksamlar arkadaşlar gerçi gökhan arkadaşımız gelecegını söylemiş ama ben gene de şöyle bir davet yapayım
kuşçular.org ailesi olarak herkez davetlidir bu cumartesi saat 8.30 mezatımız olacaktır müsait olan herkezi bekleriz
BURSA GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ
BGYD

herkese merhaba bgyd tam olrak nerde kalıyor ulu mahllesi nerede yani gazcıların o tarafta diye duymuştum tam tarif edebilecek birisi var mı?

garajda minibuslerin dondugu yerın yanında dılara dugun salonu var o ssalonun bitişigi zaten tabelası var gorursun

bursa Çİfte havuzlardaki derneğe gitmek istiyorum. yaş sınırı varmı 17 yaşındayım

t2kral' Alıntı:
bursa Çİfte havuzlardaki derneğe gitmek istiyorum. yaş sınırı varmı 17 yaşındayım
yasal olarak yaş sınırı var tabı ama gunduz gıdıp bakabılırsın

Geri