BURSA GÜVERCİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan khemall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

khemall

Üye
Siteyi ziyaret et
GÜVERCİNLERİM SALMALIKTA

arkadaşım bi anlam veremedim msjına

Arkadaşlar ikidir uğraşıyorum video hazır fakat gitmiyo ve bi tarif edende çıkmadı.Video anket eklemeden yardım al deniyo fakat ben o bölümde açıklayıcı bir makale buklamadım ve bu sorunumu bir iki yerde belirttim.video dijital kamera ile çekildiği için boyut büyük mü geliyo çıkmamasının nedeni tam olarak anlayamadım.YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Merhaba.
Resim video anket ekleme bölümünde resim ekleme konusunda nasıl resim eklenebileceğini resimli olarak anlattık. tam olarak viewtopic.php?f=11&t=448 bu linkten yardım alabilirsiniz. Veya resim eklemek için kısa bir yol daha var. Bu kısa ve kolay yol ise şöyle; Örneğin taklacı güvercinlerinizin resimlerini ekleyecekseniz forumda ilgili bölüm olan taklacılar bölümüne girin, yeni konu butonuna tıklayarak yeni konu açma sayfasına gelin. Konu başlığınızı mesajınızı girin. Aynı bölümde sol alt tarafta bulunan anket ekle, ve dosya ekle linkleri bulunmaktadır.. Buradan dosya ekleye basın gelen yerden gözat seçeneğinden resminizi seçin ve gönderin. Bu şekilde yaparak istediğiniz kadar resim ekleyebilirsiniz.

Bu arada video eklemekte istiyorsunuz sanırım İnternet kurallarına göre servarımızda video, mp3, program gibi verileri barındırmamız yasaktır. Eğer video göndermek istiyorsanız öncelikle http://www.youtube.com adresine giderek videonuzu youtube.com sitesine yükleyiniz. Yootube.com sitesine yüklediğniz videonun linkini kopyalayarak sitemizde mesajınıza koymanız yeterlidir.
Anlamadığınız yerlerde veya anlatamadığım biryer varsa her zaman yardımcı olmak için buradayız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

SELAMÜN ALEYKÜM .DEDİKLERİNİZİ UYGULADIM ANCAK DOSYA BOYUTU BÜYÜK GELDİ.ANCAK GEREKTİĞİNDE NASIL RESİM EKLENMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMİŞ OLDUM.İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Resim ekleyemeyenler için yararlı olacaktır.

...SAYGILARIMLA...

Geri