Bursa / Hürriyetten Kelebeklerim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar

2 Tane Donek 2 Tanede oyunlu Taklacim var Gerisi Sirf Sayadir, Hepsi Oyunludur,

maşallah çok güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın.

gökay' Alıntı:
maşalah, mardinler, kelebeklerin oyun sitilini bozmuyomu,

Bozamıyor cunku onlarla beraber ucurmuyorum :)
Ucurdugum zaman yawrularımın performansları dusuyor, heleki su donemde yenı yawrularıma performans yuklemesi yaptigimdan ne mardin nede doneklerle ucmalarina musade etmiyorum.

Maşallahı var üstad kuşlarımızın emeğine sağlık teşekkürler...

selamlar. kuşlar süper paylaşım için teşekkürler.
dostlukla...

abi hürriyet anadolu lisesine yakın mı senin yer orda köşede bir evde uçuruyolar çıkışta görüyodum karakuyruk falan ....

Ewt kardeSim oraya yakın, ama karsi tarafinda, hurriyet ilkogretimin o tarafta yani, karakuyruklarsa benim kuslarimdir, cevremdeki tek kelebek besleyen benim.

selam değerli dostum..maşallah yani ne diyeyim ...yerde güzel..bir de havada video atsan yada varsa evvelden atılmış baksak şöyle izlesek..

Serdar ortam çok güzel performans izlemek için mükenmel böyle yerler gördükçe özeniyorum doğrusu kıymetini bil ve kuşlarını semalardan mahrum etme!BUraya bir oynar kümesi de yap bence paylaşımın için teşekkürler.

serdar kardesım kusların ıcın pek kostum derdın olmadıgı bellı.bu yuzden bellıkı performanslarından memnunsun..kelebeklerın havada yaptıgı ucum cok keyıflı bır senlık.umarım bırgun seyretmek nasıp olur..gule gule ucur..

usta kuşların maşallahı var, mavi çakalın çok güzelmiş, altın başın aynı , bide tel kuyruk ilişti gözüme oyunları nasıl bi bahsetsene, beyazların kendi yavrularından mı, bu arada yerinde süpermiş tam bir performans kuşu uçurulup seyredilecek yer,

Serdar paylaşım için teşekkürler kuşların belli ki dönüş kuşları Allah hastalık kaza bela vermesin ve atmacalardan korusun..güle güle besle..

Yorumlariniz icin Cok Tesekkur Ederim Arkadaslar, Bu Kuslarin icinden 3 Tanesini atmaca kurbani verdim, Bir iki ciftte Arkadaslarima Dagittim, Su an icin agirlikli olarak elimdeki iyi kan Olan Mavi cakallar, Kirmizi Sari Baska ve Kara Baskalarda Beraber 4 Ciftte Tam Performans kuslarim bulunmaktadi Amac Olarak Güttüğümde, Daha cok kapali olarak beslenen ve ucum performansi eksik Olan baskalarimi en ust cikabilicekleri performansa ulastirip bu kuslarin havada nasil bir guzellige ulastiklarini cevremdeki insanlara gosterebilmektir,
Saolsunlarki zaten Mavi Cakallar Ucum performansi olarak 2 Saate kadar cikabilmekteler, ayriyaten gozle gorulmeyecek seviye kadar cikabilmektedirler,
Buradan arkadaslara siddetle onerecegim olay, kuslarinizin sagliklarina dikkat etmenizdir, saglikli kustan cok guzel antremanlarla mukemmele varan sonuclar alabilmektesiniz,
Buradan yakin zaman icinde (Gunesli hava Buldugumda) Sizlerle ucum ve donus performansli videolarini paylasacagim,
Tesekkurler.

maaşallah güzel kuşların war

maşallah kelebeklerin güzelmiş hayrını gör

tearfulchild' Alıntı:
Ewt kardeSim oraya yakın, ama karsi tarafinda, hurriyet ilkogretimin o tarafta yani, karakuyruklarsa benim kuslarimdir, cevremdeki tek kelebek besleyen benim.
Sen Cesur ların yani etemlerın mahalledenmisin , şu okulun teknık tarafında ucan kara kuruklar var 10 numara kuşlar hep goruyorum güzel kuslar dostlukla..

Trakya_Kırmızı' Alıntı:
tearfulchild' Alıntı:
Sen Cesur ların yani etemlerın mahalledenmisin , şu okulun teknık tarafında ucan kara kuruklar var 10 numara kuşlar hep goruyorum güzel kuslar dostlukla..

Cesuruda Ethemide Tanimam Yaslari Kac Bu Insanlarin?

MRB.LAR SERDAR RESİMDEKİ SENMİSİN????

havacı' Alıntı:
MRB.LAR SERDAR RESİMDEKİ SENMİSİN????

Ewt Benim Mahircim, Bu arada yarismada kafa kafaya gidiyorsunuz :)

Geri