BURSA KANALBOYU GÜVERCİNSEVERLER DERNEĞİ MEZATI 01.11.2008

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1v6q6twl-GY[/youtube]

Sizleri Bursa ilimizdeki Güvercin Sever Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyoruz, devam edicegiz..

ben kanalboyunda oturuyorum her çarşamba ve cumartesi saat 20,30 dan sonra mezat yapılmaktadır

Serdar abi demek senin gittiğin ve bana gel dediğin yer burası bende bursalıyım ama kanalboyunu tam olarak bilmiyorum:):)

selam değerli dostum..kanalboyu güvercin severler deneği ertuğrul gazi de mi acaba ..bana tarif ederiseniz sevinirim..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..kanalboyu güvercin severler deneği ertuğrul gazi de mi acaba ..bana tarif ederiseniz sevinirim..
Hayır Abi, Kanalboyu GüvercinSeverler Dernegi Cirishane Tarafindadir, Etibanktan Kanal Boyundan Assagiya inince Dolmuş DUraklarından Sonraki Ilk babadan sola dogru dondugunuzde Mavi Buyuk Tabelasi ile dikkati Ceker,
Ertugrulgazi Mahallesine Hizmet Eden Benim Bildigim, Yesilyayla AVRASYA GüvercinSeverler Dernegi Bulunmaktadir.

arkadaşlar burası çirişhane derneği turuncu t.shırtlı oılanda benim derneğin ruhsat alma sürecinde çekilen bir video bu şu anki hali böyle değil tabiki daha geniş ve ferah oldu

Selamlar

BURSA KANALBOYU GÜVERCİNSEVERLER Derneğinin telefon numarasını bilen varmı yada bu derneklerin site adresi varmı ?

maşallah bayagi hareketli gibi...

bir şey soracagim. bir defa mezata katilma imkanim oldu ondada pek bilgi elde edemedim. kuşun sahibinden başka bu sunumu yapan kişi ve ya dernek sahibi kuş satmak isteyenden ve ya satandan komisyon aliyor mu?

şimdiden teşekkürler

Istanbul' Alıntı:

bir şey soracagim. bir defa mezata katilma imkanim oldu ondada pek bilgi elde edemedim. kuşun sahibinden başka bu sunumu yapan kişi ve ya dernek sahibi kuş satmak isteyenden ve ya satandan komisyon aliyor mu?

şimdiden teşekkürler

Kuşu Mezata cikarmak 50 YKR, satilsada satilmasada, eğer satilirsa satis fiyatinin %10 u Derneg e aktarilir.. Ornek

Kuş 35 YTL ye satildi diyelim

Elimize Gecicek Para 31,5 YTL :)

SerdarBRS' Alıntı:
Istanbul' Alıntı:

şimdiden teşekkürler

Kuşu Mezata cikarmak 50 YKR, satilsada satilmasada, eğer satilirsa satis fiyatinin %10 u Derneg e aktarilir.. Ornek

burda bir bilgi yanlışı var sanırım evet 50 krş veriyosun fakat satıştan sonra %10 unu vermek gibi bişey söz konusu değil

e.f.s.i_texas' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:
Istanbul' Alıntı:

şimdiden teşekkürler

burda bir bilgi yanlışı var sanırım evet 50 krş veriyosun fakat satıştan sonra %10 unu vermek gibi bişey söz konusu değil
Yakin bir zamana Kadar Senin Dedigin Gibiydi ama Artik Degisti, Dernek Yonetmeligi Degistirerek, Artik Kus Girislerinden Para Almiyor Satilan Kuslarda %10 Komisyon Aliyor..

Bilgilerinize.

bilgilendirdiğin için teşekkürler nerdeyse her hafta ordayım ama bayadan beri kuş satmadığım için dediğin doğrudur

dostkeno' Alıntı:
arkadaşlar burası çirişhane derneği turuncu t.shırtlı oılanda benim derneğin ruhsat alma sürecinde çekilen bir video bu şu anki hali böyle değil tabiki daha geniş ve ferah oldu

Selamlar
Yukarıdaki Videodaki turunçu tişortlu Kişi Dostkeno dur kendisiyle lütfen kuş ticareti yaparken dikkat edin ...
ismi kenan 38 yaşında bursada yaşan biridir mezaatlara kuş çıkartır lütfen kendisine dikkat edin internet üzerinden ticaret yapmayın paranıza yazık olur bizim canımız yandı sizin yanmasın kimse parayı sokaktan toplamıyor ...

valla abi bende derneğe gidiyorum .hiçbüyle birşey görmedim.para kesme diye bişey yoktur.kesilseydi.bilirdim herseferinde tam para aldım çünkü.saygılar

Dernek Ne kazanicak o zaman bundan, derneklerin en bas geliri budur zaten, adamlarda babasinin hayrina yapmiyorlar bu isi, bunun kirasi,elektirigi,suyu,yakiti, vs bir suru gideri var degilm i?

kenan abi benim komşumdur valla dediğinize göre öylee bir insan değildir, devamlı kuş alış verişinde bize yardımcı olmuştur.gerek fiyatlarda gerekse garanti sözü vermiştir.belkide kişileri karrıştırmışınızdır.ama yine de dediğim giibi öyle şey olmaz.saygılar.

burhan.albayrak' Alıntı:
kenan abi benim komşumdur valla dediğinize göre öylee bir insan değildir, devamlı kuş alış verişinde bize yardımcı olmuştur.gerek fiyatlarda gerekse garanti sözü vermiştir.belkide kişileri karrıştırmışınızdır.ama yine de dediğim giibi öyle şey olmaz.saygılar.

Burhan Bey Karıştırmadık bursa kanal boyu dernek başkanın yanına gitsin Ahmet abinin yanına sende gidip sorabilirsin zaten kenan denen kişi derneğede arkadaşı mesut var onun sayesinde güvercin cıkartıyordu artık derneğede gelmez oldu bizden söylemesi genede dikatli olun ...Görürsen İstanbuldan Esat ve Davutla Erhan Selam Söyledi dersen Yeterli OLur...

ben kenan o derneğede her hafta 2 kere geliyorum benimle derdi olan o pezevenkler kimse beni bulmalarıda o kadar kolaydır hodri meydan

burhancım yazına teşekkür ederim bu dümbelekler kim özell,klede bu dawit midir davutmudur devitmidir davulmu dümbelekmidir her ne haltsa ya beni tanımıyor yada heykel çiftehavuzlar dolmuşuna biraz fazladan binen bir soytarı dedikleri gibiyse kendisinede kuş satalım hiç tanımadığı birine para yada herhangi bir şey yollayacak kadar saf kalpli insanlar yada ............... arkadaşlar varsa ben ne yapayım arkadaş madem beni bukadar yakından tanıyor evimi barkımı kuşlarımı biliyor kapım ardına kadar açık buyursun gelsin misafir edelim lazımsa kuşta verelim ama çamur at izi kalsın yapmasınlar

Merhabalar,
dernekler yerlerini ve reklamlarını iyi yapamıyor. Müsait olduğum olduğum bir akşam mezata gelemk için yerinizi aradım fakat bulmak ne mümkün. Google Eart üzerinden harita veya merinostan aşağı kanal boyundan inerken nerede kalıyor? Kolay bulunacak bir yerdir fakat bilmeyince zor tabiki...

kanalboyu dolmuşlarına yada minibüslerine bin söle derneğin önünde ineceğimde bırakırlar orda seni.

adslci' Alıntı:
Merhabalar,
dernekler yerlerini ve reklamlarını iyi yapamıyor. Müsait olduğum olduğum bir akşam mezata gelemk için yerinizi aradım fakat bulmak ne mümkün. Google Eart üzerinden harita veya merinostan aşağı kanal boyundan inerken nerede kalıyor? Kolay bulunacak bir yerdir fakat bilmeyince zor tabiki...

Blue_eye arkadasımızın dedigi gibi yapabilirsin yada, merinostan aşşağı inişte sanırım ikinci yada ucuncu babadan sağa doğru bak mavi tabelayı gorursun, eğer alt cevre yolundan giricek olursan, yukari cikarken camiyi goruceksin camiyi gecince karsina cikicak ilk babadan sola dogru dondugunde dernegi goruceksin.
Tesekkurler.

dostkeno' Alıntı:
burhancım yazına teşekkür ederim bu dümbelekler kim özell,klede bu dawit midir davutmudur devitmidir davulmu dümbelekmidir her ne haltsa ya beni tanımıyor yada heykel çiftehavuzlar dolmuşuna biraz fazladan binen bir soytarı dedikleri gibiyse kendisinede kuş satalım hiç tanımadığı birine para yada herhangi bir şey yollayacak kadar saf kalpli insanlar yada ............... arkadaşlar varsa ben ne yapayım arkadaş madem beni bukadar yakından tanıyor evimi barkımı kuşlarımı biliyor kapım ardına kadar açık buyursun gelsin misafir edelim lazımsa kuşta verelim ama çamur at izi kalsın yapmasınlar

Delikanlı Kenan senin eski işyerinin telefon numarası 0224 411 03 93 cep telefonların 0506 726 56 27 \ 0554 886 07 20
0539 875 22 48 İSTANBULDAN BOŞNAK ESAT SENİ İYİ TANIR DEĞİLMİ KENAN KAPIN ARDINA KADAR ACIK DERNEKTE AHMET ABİNİN YANINDA KACTIN DELİKANLI KENAN SEN DOLANDIRICISIN BUNU İSPATLARIN ÇOK İYİ BILİYORSUN ŞEŞ KAPLANLARI YOLLAMADIN KARDEŞİNDE GELMEDİ NE OLDU KENAN DELİKANLISAN TELLİM SENDE VAR ARA BENİ OZAMAN YOLLA PARAYI GÖRELİŞM NEKADAR DELİKANLISIN BUYUR GEL BODRUMA KENAN MİSAFİRİM OL GEL

dostkeno' Alıntı:

Kenan Soytarı sensin canım dolmuşa binmiyom sana para kaptırdık ıspartadan murat eralp istanbuldan esat bursa dernek başkanı ahmet abi onun arkadası cengiz abi bunlar seni çok iyi tanıyorlar ve dernekte bi akşam seni ahmet abi yakaladı telde konustudur tamam yollaucam dedin derneğe bile gelmez oldun delikanlı kenan oy delikanlı kenan davul dümbelek yakında bursada calıcak kenan merak sen herşeyi çok iyi anladın bu yazdıkların tamamen yalan camur at izi kalsın değil sen dolandırıcısın bunu herkes bilicek seni tanıyom esat tanıstırdı ondan güvendik parayı yolladık kenan bunu sende cok iyi biliyon ama tabi yalan deceksin işlerimden dolayı gelemiyorum ama arkdasımı yollucam sana ona ödeme yaparsın ama kuş verirsin ama parayı ozmaan kenan sen yeterki kaçma telefonlarını acık tut sürekli numarını değiştirme bak bakalım ozmaan bu yazdıklarım doğrumu yalanmı görücez kenan

dostkeno' Alıntı:

Burhan Bey Karıştırmadık bursa kanal boyu dernek başkanın yanına gitsin Ahmet abinin yanına sende gidip sorabilirsin zaten kenan denen kişi derneğede arkadaşı mesut var onun sayesinde güvercin cıkartıyordu artık derneğede gelmez oldu bizden söylemesi genede dikatli olun ...Görürsen İstanbuldan Esat ve Davutla Erhan Selam Söyledi dersen Yeterli OLur...

Kenan Ahmet Abinin yanına gitte beni ordan ara konusalım bursa küçük kaçmana gerek yok

Kahvede değilsiniz, mezatta değilsiniz, yüz yüze gelince birbirinize söylersiniz bunları, güvercin severlere hizmet etmek amacıyla açılmış sitelere özel meselelerinizi taşımayınız.,
Konu farklı yönlere çekildiği için bir süreliğine kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri