BURSA-KANALBOYUNDAN FATİH BULUÇ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.f.s.i_texas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fatih BULUÇ
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kuşlar
S.A. herkese forum çok güzel hazırlayanın ve emeği geçen herkesin elleri dert görmesin

kelebek ırkı besliyorum 10 senedir(18 yaşındayım) şu anda yeni ev yapıyoruz kuşları bi komşunun kümesine koydum inşallah en kısa z<amanda fotolarını paylaşıcam

(kanalboyu çevresinde oturan güvercinsever varsa tanışmak isterim)

yanlış ekledin heralde bide sen ver msni

Aramıza hoş geldin fatih kardeşim,kanal boyu semti bursanın en yaygın güvercin yetiştirlen semtlerinden biridir.Umarım sitemizden ve forumlarımızdan faydalı bilgiler edinirsin.

hoşbulduk gökhan abi

aramıza hoşgeldin. paylaşımlarını bekliyoruz.

hoşbulduk tabi ki inşallah 15 güne kadar paylaşımlara başlıyorum(foto)

bilgi paylaşımına başladım zaten :tamam:

Aramıza hoşgeldiniz.
Bursalı yetiştiricilerimiz aramızda gün geçtikce çoğalıyorlar ve güzel bir ortam yaratıyorlar.
Umarım aramızda olmaktan mutluluk duyarsınız.

ben de bursaya yakınım ben de daha yeniyim yani BENDENSİN inegöl ,lüyüm

selam kardeşim h.geldin aramıza benı tanıyosun zaten tanısmaya grek var bakalım kuslarını palaş bende cok merak etdim vallah

hoşbulduk ayhan abi yakında paylaşırım şu aralar yoğunum derslerden hem kat çıktık ya kuşların kanatlar da yarım

Arkadasım hosgeldin bende Bursa'danım ve kelebek(saya) ırkı bakıyorum sizinle görüşmek ve tanısmak nasip olur insallah bi gün [email protected] adresini eklerseniz konusabiliriz.

hoşgeldin kardeş bende emre hürriyet li emre oynar_mülakat besliyorum kumsazdada kelebek ve hünkarilerim var kara kafa kara kuyruk kelebek lazım bana 1 cift temiz güzel elinde varsa düzgün ve maküül bir fiyata almak isterim

bursalı' Alıntı:
hoşgeldin kardeş bende emre hürriyet li emre oynar_mülakat besliyorum kumsazdada kelebek ve hünkarilerim var kara kafa kara kuyruk kelebek lazım bana 1 cift temiz güzel elinde varsa düzgün ve maküül bir fiyata almak isterim
merhaba bende bursadan, karakafada var karakuyrukta fiyatları değişiyo kuşuna göre
msn [email protected]

Geri