bursa kuş pazarı hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrepit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

emrepit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre solmaz
Meslek
Pvc imalat Winhause
İlgi Alanı
Kediler
Foruma konu açtım ama o kadar adam kuş alınıp satılmasının tartışmasını yapmış bir kişide yardımcı olmadı kuş satmak için. Bursa kuş pazarına tam olarak nasıl gidebilirim yalovalıyım bu hafta sonu gidip bizzat pazardan almak istiyorum kuş yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim

Hemen yardımcı olayım bursada kurban pazarının kurulduğu yer soğanlıda kime sorsan gösterir zaten onun orada kuruluyor. bursada güvercin ihaleleride oluyor onlar hakkında bilgilide verebilirim.

ben simdi yalovadan geliceğim için otogarda inicem hangi arabaya binince beni oraya götürür

emrepit' Alıntı:
ben simdi yalovadan geliceğim için otogarda inicem hangi arabaya binince beni oraya götürür
terminal de inince BELEDİYE OTOBÜSLERİ VAR .ETİBANK,SOĞANLI ..OTOBÜSÜ NE BİNEBİLİRSİNİZ.. :evet: :slm:

emrepit' Alıntı:

93-43h-95( tam emin değilim 95 de ) birkaç tane daha var. bunlar botanik parkın önündeki duraktan geçen arabaların numaraları. botanik parkın orada inip yolun karşısına geçiceksiniz gectiğiniz yer ya halı saha yada odun kömür depolarının orası olacak o iki yeri narasında 1 yol var birde odun kömür depolarının sonunda bir yol var oradan yukarı doğru ilerleyin 500 metre belki biraz fazla depoların sonundan gidecekseniz sağınızda kalacak kus pazarı ilk aradan sağa bakarsanız görürsünüz. odun kömür depolarının arkasında da çakıl taşlarından bir tepe var. zaten oraya doğru yürüdüğünüzde araba ve insan bolluğu dikkatinizi çekecek hemen ayaklarınız oraya doğru gider :D odun kömür depolasının sonunda yürürseniz solunuzda bir akarsu yatağı olacak. bu bilgilerle her şekilde bulursunuz yolunuzu.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar sora sora bulucaz artık burdaki bilgilerle beraber

Merhaba Emre bende yalovalıyım. Yalovada kuş besleyen kimse tanımıyormusun. İyi kuş besleyen bir sürü insan var. Gidipte pazarda iyi kuş arama bence cevrenden araştır. Olmadı ben sana birkaç isim veririm. Gider izler öyle alırsın.

perdah77' Alıntı:
Merhaba Emre bende yalovalıyım. Yalovada kuş besleyen kimse tanımıyormusun. İyi kuş besleyen bir sürü insan var. Gidipte pazarda iyi kuş arama bence cevrenden araştır. Olmadı ben sana birkaç isim veririm. Gider izler öyle alırsın.
:evet: :heyo: :tamam: :slm:

tanımıyorum şuanda kimseyi eskiden ortaokul zamanımda kuş besliyordum şuanda yaşım 25 o zamandan beri kuş ile herhangi bi alakam kalmadı. Ozamanın kuşçularıylada kalmamıştır heralde diye düşünüyorum Ve tekrar başlamak istiyorum kuşla bir alakası kalmayınca insanın doğal olarak kuşcularlada kalmıyor. Ben safranyolunda oturuyorum sen neresinde oturuyosun yalovanın özel mesajda attım sana

biraz geçte olsa yorum atayım dedim otogardan inince eğer 96ye binerseniz etibankta inersiniz ve şöföre söylediğiniz zaman indirir sizi benim evimde orda zaten ben sizi karşılayıp götürebilirim ordan üstelik benim kuşlarımada bakmış olursunuz fikir alışverişi yaparız ve pazarı gezebiliriz numaramıda özelden atabilirim geldiğiniz an çaldırmanız yeterli önemli olan abilerimle dostluğum :D

canermeral' Alıntı:
biraz geçte olsa yorum atayım dedim otogardan inince eğer 96ye binerseniz etibankta inersiniz ve şöföre söylediğiniz zaman indirir sizi benim evimde orda zaten ben sizi karşılayıp götürebilirim ordan üstelik benim kuşlarımada bakmış olursunuz fikir alışverişi yaparız ve pazarı gezebiliriz numaramıda özelden atabilirim geldiğiniz an çaldırmanız yeterli önemli olan abilerimle dostluğum :D
soganlıda hala kuruluyormu yeri degiştim bursada

Geri