Bursa kuş pazarı yeni yeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

the_fix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytac()
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
bursa kuş pazarı soğanlıdan panayır mahallesine taşındı dediler. yerini bilen var mı acaba ? nasıl gidebilirim

PANAYIR A PAZAR GÜNÜ GİDİNCE KALABALIĞI TAKİP ET..!

YA DA MINIBUS ŞÖFÖRÜ NE SÖYLE O İNDİRSİN..! :haha: :slm:

KENT MEYDANINDAN , BEŞYOL İSTİKAMETİNE..(GENÇOSMAN PTT KARŞISI.. :tamam:

Bu yerlerini zırt pırt değiştirenlerin sıkıntıları nedir ? bilen var mı ? koskoca bursa şehrinde bütün semtlere yakın olacak şekilde park sorunu olmayan hiç mi yer yok ? yazık!!! bu kadar kuş seven insan demekki bir şey ifade etmiyor onlar için.

allıpullu' Alıntı:
Bu yerlerini zırt pırt değiştirenlerin sıkıntıları nedir ? bilen var mı ? koskoca bursa şehrinde bütün semtlere yakın olacak şekilde park sorunu olmayan hiç mi yer yok ? yazık!!! bu kadar kuş seven insan demekki bir şey ifade etmiyor onlar için.

yıllardır atıcılarda kuruluyordu. çokta güzeldi. ulaşım kolaydı çamur falan olmuyodu. şimdi batırdılar

altepe ile dündar sağolsun, onların halt yemesine yer değiştirilip duruyor, kesin kanaat getirdim ki, ikisi de güvercin düşmanı bunların.. Panayırdan sonra da Demirtaş a falan kurulur artık, ova bitince de yalova ile birleşiriz :)

Kuş pazarının en iyi yeri zaferdi.Kuş pazarı zafer den kaldırıldığından beri uğradığım yok.Giden arkadaşlar piyasanın bitik olduğundan bahsediyor.Yazık oldu.

ben gideceksem çiftehavuzlardaki derneğe gidiyorum, çarşamba ve c.tesi akşamları 20:30 dan sonra mezat oluyor, ben de pazara elimde kuş fazlası olursa nadiren çıkıyorum.

bu pazar meselesını beledıye baskanlarına sorduk mesut nıye degısıyor dıye etraftan sıkayet gelıyor dıyorlar bır suru dılekceler var ve baskan dıyor kı bu sıkayet ısını yapanlar dernek yonetıcılerı derneklerde kus satılsın dıye ıhbarlar ve sıkayetlerde bulunuluyor dıyorlar

Geri