Bursa Kuş Pazarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DilaverAybey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Dilaver Aybey
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar Öğretmenliği
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhabalar,

Bursa kuş pazarının taşındığını duydum. Nereye taşındığını bilen var mı?

abi daha tasınmadı pazar ama tasıncakmış bu gün zorla kurmuslar galba belediye yer gösterene kadarda kurulmicak sanırım.

vallahi kardeşim ben arabayatağı tarafa taşıncakmış diye duydum sonra da soğanlıya dediler
yani bi dedikodu var ama yalan ama doğru

Yani daha tam belli değil. Cevaplarınız için sağolun.

ben bu pazar gitttim soğanlıya kuruluyor

soğanlı da hayvan pazarının kurulduğu yer, tam net olarak da, kanalboyu caddesinden botanik parka doğru aşağı inerken solda çevre yolunun hemen üst tarafında, soğanlı mahallesinde veya kanalboyundan aşağı inerken kime sorsan gösterirler, saat 07:30 gibi başlar 12:00 da biter, zaten sabahın 7 sinde oradan başka hiç bir yer kalabalık olmaz, kimseye sormadan o saatte yürüyenleri takip et yine bulursun pazarı :)

fatih kardeş, Balıkesirden geleceksen de, Bursa merkezi istikatemine gelirken sağında kültürpark kalıcak onu geçtikten sonra ilk dönüşten geri istikamete döneceksin ve Merinos kavşağından sağa aşağıya doğru ineceksin, sağında nikah dairesi kalıcak, karşısında TUBİTAK - BUTAL binası kalacak, oradan aşağıya soldan soldan devam edersen direk kanalboyu caddesine girmiş olacaksın, caddenin sonunda sol taraftada pazarı göreceksin..

mesut kardes ben bursaya balon kusu ve mantolu bakmaya gıdecegım.sence pazardan bu tür kuşları almak dogrumudur?

süs kuşları hastalıklarını çabuk belli ederler ve uçucu kuşlar olmadığından kümesinden veya uçuşunu görerek almak mantığı bu kuşlar için terstir, Pazardan rahatlıkla, kostümüne görseline bakıp alabilirsin, mezatlarda fazla süs kuşu ihaleye çıkmaz, bu yüzden en güzel yer pazarlar. Bursa pazarında da dönem dönem süs kuşları çok olabiliyor, senin kısmetine artık gerisi :)

Kardeşim Yeni yeri SOĞANLI MÜNÜBİSÜNÜN SON DURAĞI GİTTİĞİNDE BÖYLE KALABALIK VAR ORAYA GİR AMA ORASI EŞYA PAZARI ONUN YAN TARAFTAKİ YER KUŞ PAZARI

Lütfen Beğenin Arkadaşlar Kuş Alım Satım bilgi her şeyi burda var isteyin paylaşim beğenin

http://www.facebook.com/pages/G%C3%BCve ... 377?ref=hl

Geri