Brs Çerkes
Üye
- Ad Soyad
- Faruk SÖZER
- Meslek
- Tekniker
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar Mahir abi. Bu güzel ortamı fotoğraflayıp bütün güvercin sevenlerin BURSA/M.K.Paşa' da ki Derneğin ortamını görmesini istedim. Oradaki bir kaç tanıdığım kişiye seni sormuştum cumartesi günü kuş getirdiği söylemişlerdi. Ama ben resimleri çekerken senin orada olduğunu söylemediler. Tanışmak isterdim. İnşallah başka zaman.havacı' Alıntı:faruk kardeş mrb.lar bu güzel çalışma için eline sağlık.
her kuş çıktığında biri resim çekiyordu bende diyordum kim bu arkadaş hep foto çekiyor senmiydin aynı ortamı paylaştık ama tanışamadık.bende orda idim çok güzelbir etkinlik oldu...
işallah devamıda olur.tanışmak dileği ile....
koraykorhan' Alıntı:Marmara bölgesinde birçok mezata katıldım ama Mustafa Kemal Paşa ilçesinin mezatı gibisini görmedim. Her ayın 3. pazarı yapılan damızlık ve güzel kuş mezatı hem iyi kuşların çıkması hem de çeşitlilik açısından daha rastlamadığım bir mezat oldu. Türkiye de bir çok pazar da gördüm ama Bursa pazarı gibi çeşitliliğe sahip pazar daha görmedim. İzmir pazarına gitmek kısmet olmadı ama orasının da iyi olduğu söyleniyor.İstanbul'u rakip gösteriyorlardı bu hafta gittim taklacı kuş, posta ve baska harici çok çeşitli kuş göremedim. iki çift hünkari iki mantolu başka yok. Zengin bir pazar değil yani. Ayrıca Eskişehir'in yeni pazarı da güzel olmuş. Bursa daki pazar sakinlerine ve Mustafa Kemal Paşa ilçesi dernek üyelerine ayrıyetten mezatları yapan hacı abimiz Bülent Beye teşekkür ederim.Umarım Türkiye'nin heryerinde böyle mezatlar düzenlenir ve iyi ve kaliteli şartlardan oluşan besiciliğe geçeriz...