Bursa / Oynar Güvercini Alınacaktır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan_kasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan KASAP
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
:slm: Damızlık 1 çift Bursa oynar güvercini alınacaktır ilginenler ö.mesaj bırakabilirler.Kuşları yerinde görmek şartıyla aynı zamanda kapalı kümeste değilse uçuşunu görmekde isterim. SAYGI VE SEVGİLERİMLE OĞUZ (:

BENİM EVLADIM ; BEN VARKEN ! DAMIZLIK OYNARA PARA VERMEMELİ.

AKŞAMA 1ÇİFT EVİNE BIRAKIRIM..BANA ULAŞ LÜTFEN !

not ; hediye olup , ölürse mesuliyeti olmasın istiyorsun .o nu anladım da .herşey Allah'tan , ölen ölür kalanlar yeter.

[email protected]' Alıntı:

not ; hediye olup , ölürse mesuliyeti olmasın istiyorsun .o nu anladım da .herşey Allah'tan , ölen ölür kalanlar yeter.

TEŞEKÜR EDERİM ABİ EYVALLAH SAOL AMA KABUL EDEMEM. :slm:

az sabret ayarlarız :))

[email protected]' Alıntı:

:bravo: :bravo: Paylaşmak güzeldir.

oguzhan_kasap' Alıntı:
FeLix_' Alıntı:
az sabret ayarlarız :))

:haha: sen ayarlıyana kadar abi seneler geçer bana acil lazım (:
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN :haha: :haha:

Eeee beklicen, kara metinin yavrusu tüyden çıksın, sağlam bir erkek bulup eşe atayım, yavruları çıksın, yavruları sana vericem :)) 1 sene sürmez :))

FeLix_' Alıntı:
Eeee beklicen, kara metinin yavrusu tüyden çıksın, sağlam bir erkek bulup eşe atayım, yavruları çıksın, yavruları sana vericem :)) 1 sene sürmez :))

O yavru bizi aşar mesut abi paramız yetmez almaya 1000000 tl :haha: :haha: :slm: :slm:

(: (: (:

Yok yahu, söz hediye edicem, bir daha arkasını bile sormayacağım, verdiğim kuş yavrulayınca, yavruları bile görmeye gelmeyeceğim, gelip alırım, yavruların üstüne konarım falan sanma yani :)) kuşları verir unuturum, iyi anılırım :)))

FeLix_' Alıntı:
Yok yahu, söz hediye edicem, bir daha arkasını bile sormayacağım, verdiğim kuş yavrulayınca, yavruları bile görmeye gelmeyeceğim, gelip alırım, yavruların üstüne konarım falan sanma yani :)) kuşları verir unuturum, iyi anılırım :)))

:haha: :haha: EYVALLAH ABİ YAVRULAR SANA FEDA OLSUN SIKINTI YOK YAVRUYSA YAVRU VERİRİZ BÜYÜKSE BÜYÜK KİMSEDEN KUŞ ESİRGEDİĞİMİZ YOK. AVARECİ MESUT ABİM BENİM :heyo:

bu ara avare falan yok, 3 hafta içinde 60 a yakın kuş sattım, kümesleri toparlıyorum, üçevlerdeki muradiye kümesinden 4 takım anaç getirdim, diğer kümese oynar yapıcam, bir de binanın diğer başındaki boş kümese, kelebeklerle fındıkları koyucam.. hem yer tutsunlar hem de tüyde zorlanmasınlar diye bu ara pek sıkıştırmıyorum kuşları :)))

Kuşlar alınmıştır konu kitlenebilir. :slm: :slm:

Geri