Bursa Oynar (KARABAŞ)(Akkanat Akkuyruk) Yarışma Bölümü.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Merhaba,

(KARABAŞ) AKKANAT AKKUYRUK

Bu başlık Bursa oynar (karabaş) akkanat akkuyruk kategorisi yarışma bölümüdür.Yarışmaya katılmak isteyen üyelerimiz en az bir takım KARABAŞ oynarı ile yarışmaya dahil olabilirler.Bu bölümde diğer oynar çeşitleri yer almayacaktır.En az Bir takım oynar ile katılım sağlamak şarttır.Takım sayısı en az bir en fazla üçtür.Tek kuş yarışmaya katılamaz.

Puanlamayı tüm site üyelerimiz yapabilirler.Yarışmaya soktuğunuz her takım oynarınızın üst kısmına(yetiştiricisinin adı altında(% oylama paneli) konularak puanlama yapılacaktır.Tüm site üyelerimiz oylama yapabilirler.

Bu başlığın altına (cevap yazdığımız kısma)kuşlarınızın fotolarını yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz.

Not:Bu başlık sadece KARABAŞ AKKANAT AKKUYRUK oynarlar içindir.

Yarışmamızın Görsel olarak zevkli geçmesi için Uyulması zorunlu ÖNEMLİ kurallar.

1-Takım halindeki oynarlarınızı yan yana yakın olmasına dikat ederek YERDE(düz bir zeminde(çimsiz) FOTOĞRAFINI ekleyiniz.(1 tane foto)
2-Elde tek tek veya ikisini bir arada tutarak fotoğrafını ekleyiniz.(Tek elinizle!istediğiniz şekilde tutabilirsiniz)(en fazla 3adet foto)
3-Takım halinde ki kuşları dişili erkekli olarak sağ ve soldan ve en son ön cepheden birer fotoğraflarını ekleyiniz.(1 tane foto)Toplamda 3 resim.Sağdan soldan cepheden.
4-Mutlaka kuşları dişi ve erkek olarak tanıtınız.(daha fazla bilgi vermek yetiştiricisinin insiyatafindedir.

5-Site yönetimi daha fazla resim isteyebilir bu takdirde eklemenizi rica ederiz.

Not:KUŞÇULAR.ORG SİTESİNDE BULUNAN BURSA OYNAR İLE İLGİLİ GEREK GÖRSEL GEREK YAZIYLA OLAN BİLGİLER DIŞINDA YER ALAN KUŞLAR YÖNETİM TARAFINDAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.

Yarışma Tarihi--- Başlangıç: 05.10.2010 Bitiş: 05.11.2010 saat:21:00'dır.

YARIŞMAYA DAHİL OLAN KUŞLAR HAKKINDA YORUM YAPMAK KATILAN KUŞLARI ELEŞTİRMEK KATILIM SAĞLAYAN KUŞLAR ÜZERİNDEN (IRKIN NASIL OLMASI GEREKTİĞİ HAKKINDA) vb BİLGİLER VERMEK YASAKTIR.BU VB BENZERİ ELEŞTİRİ VE BİLGİLERİ AKTARMAK İSTİYORSANIZ YARIŞMA BÖLÜMÜNDE DEĞİL FARKLI KONU AÇARAK YAPMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.kuscular.org

Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.Keyifli zamanlar geçirmek ümidiyle başarılar dileriz KUSCULAR.ORG.

ben bayrampaşadan yarışıyorum. diğer yetiştirici arkadaşlarıma abilerime saygılar..

Ekli dosyalar

• 23052010151.webp
    23052010151.webp
    61.2 KB · Görüntüleme: 3,313
  • 23052010137.webp
    23052010137.webp
    59.3 KB · Görüntüleme: 3,296
  • 23052010131.webp
    23052010131.webp
    95.2 KB · Görüntüleme: 3,341
Ersen bey katılımlarınız için teşekkür ederiz.

Şuraya bak oynar besleyen bile yok herhalde sitede yazık valla

Serkan BONCUK' Alıntı:
Şuraya bak oynar besleyen bile yok herhalde sitede yazık valla

Merhaba,

Oynar yarışmasına katılımların hiç yok denecek kadar olmasına sitemkar olmak ne kadar doğrudur bilinmez.Ancak bir gerçek var ki OYNAR ŞÖYLE OLUR BÖYLE OLUR DİYEREK TARTIŞMALARA GİREN DEĞERLİ YETİŞTİRİCİLERİMİZİ BÖYLE BİR FORUM YARIŞMASINDA GÖREMEMEKTEYİZ ve açıkçarı bu bizleri düşündürüyor...Katılımların az olmasının kişiye göre geçerli bahane ve sebepleri mutlaka vardır fakat bu nedenler ve bahaneler hiç şüphe yok ki oynarın NASIL OLMASI GEREKTİĞİ KADAR MUAMMADIR...

Bu düşüncelerim tamamiyle katılımların az olmasına bir bakış açısıdır.Pek tabiki kimseyi zorla katılım sağlatamayız katılanlarada katılım sağlamayan değerli oynar yetiştiricilerine teşekkür ederiz...

Yarışmalara katılımların az olmasından da anlaşılacağı gibi OYNAR TARTIŞMASI KOLAY, İCRAATI ZOR BİR IRK....

hüseyin bey sizde epey bi yorum yapmışsınız sanki .Siz bi başlangıç yapın arkadan da diğerleri gelir belki.Ne dersiniz

halid16' Alıntı:
hüseyin bey sizde epey bi yorum yapmışsınız sanki .Siz bi başlangıç yapın arkadan da diğerleri gelir belki.Ne dersiniz

Merhaba arkadaşlar,

Halid bey selamlar ben şahsım adına sitede bölüm yöneticisi olarak bu yarışma organizasyonunuda elimden geldiğince hem oluşturub hem yönetmeye çabalıyorum (bu buraya yarışmaya oynar koymayacağım anlamına gelmez) ancak şöylede bir durum var.Takdir edersiniz ki hem bir yarışma düzenleyip hem bu organizasyonun içinde YÖNETİCİ OLARAK kuş sergilemek pek etik değil.Benim yönetici olarak burda kendi kuşlarımı segilemekten ziyade diğer sizler gibi arkadaşlara ÖNCÜLÜK TANIMAK ÖNCELİKLİ HEDEFİM BU.

Şimdi ben oynar koyarsam Sitede pek çok kişi tarafından tanındığım için ve öyle sanıyorum ki bir okadar da sevildiğim için benim koyduğum kuş her ne kadar iyi veya kötü olursa olsun diğer sizler gibi arkadaşalardan beş sıfır önde oy toplayacağım buna istinaden de ortada bir haksızlık söz konusu olacak öyle değil mi???Buna benzer torpil oyları ile dereceye girmiş bir oynar yetiştiricisi olmak eminim ki sizde istemezsiniz...

İşte bu sebeplerden ötürü(ADİL BİR YARIŞ ORGANİZE EDEBİLMEK İÇİN) ben yarışmaya oynar sokmayı düşünmedim VE İSTEMEDİM fakat ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN YARIŞMA DIŞINDA TUTARAK YANİ OYLAMAYA GİRMEYEREK SIRF SİZİN GİBİ DEĞERLİ MERAKLILARIN ve benim kuşlarımı merak eden diğer arkadaşlar için OYLAMA DIŞINDA YARIŞMA DIŞINDA TUTARAK buraya oynar resmi sizler için mennuniyetle eklerim.

İlginize teşekkür eder saygılar sunarım...

değerli dostlar bunlarda benden umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• img1199t.webp
    img1199t.webp
    70.7 KB · Görüntüleme: 2,932
  • img1201g.webp
    img1201g.webp
    71 KB · Görüntüleme: 2,957
  • img1213yk.webp
    img1213yk.webp
    85.5 KB · Görüntüleme: 2,906
:evet:

Ekli dosyalar

• img1216pn.webp
    img1216pn.webp
    74 KB · Görüntüleme: 2,894
  • img1234n.webp
    img1234n.webp
    38.6 KB · Görüntüleme: 2,873
  • img1243j.webp
    img1243j.webp
    84 KB · Görüntüleme: 2,850
devam

Ekli dosyalar

• img1264u.webp
    img1264u.webp
    56.3 KB · Görüntüleme: 2,879
  • img1303zs.webp
    img1303zs.webp
    109 KB · Görüntüleme: 2,921
  • img1311x.jpg
    img1311x.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 2,787
devam

Ekli dosyalar

• img1312a.webp
    img1312a.webp
    109.8 KB · Görüntüleme: 1,176
  • img1315m.webp
    img1315m.webp
    143.7 KB · Görüntüleme: 1,166
  • 100_0766.webp
    100_0766.webp
    53.8 KB · Görüntüleme: 1,161
ist. selimpaşadan ....bir cift oynarımın resimleri..

Ekli dosyalar

• cift 1.webp
    cift 1.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,200
dişi

Ekli dosyalar

• dişi 2.webp
    dişi 2.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,299
erkek

Ekli dosyalar

• erkek 2.webp
    erkek 2.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,250
kuşlarım sabah akşam ucarlar, avare deliği vardir..

Ekli dosyalar

• IMG_0211.webp
    IMG_0211.webp
    584.9 KB · Görüntüleme: 2,422
Afyonkarahisardan Sabri ANBANAZLI'nın oynarları
SAYGILAR....

Ekli dosyalar

• CIMG7226.webp
    CIMG7226.webp
    297.1 KB · Görüntüleme: 2,442
  • CIMG7227.webp
    CIMG7227.webp
    212.6 KB · Görüntüleme: 2,606
  • CIMG7232.webp
    CIMG7232.webp
    322.3 KB · Görüntüleme: 2,525
HerKese seLam ve sevqiLer;

Şimdi şöyLe bir konuya değinmeKten kendimi aLıkoyamadım.Eğer Kırıcı oLursam kusura baKmayın.!Şimdi eğer benim okuma yazmam varsa ben başLığı ''Bursa Oynar (KARABAŞ)(Akkanat Akkuyruk) Yarışma Bölümü''
oLaraK okuyorum.Sanırım bu forma mesaj gönderen arKadaşLardan bazıLarı ya başLığı okumadan Fotoğraf gönderiyor ya da kimse kusura baKmasın muskaLı,çekmeLi,çakaLLı,güLLü kuş iLe KARABAŞ kuşu arasındaKi farKı biLmiyor.Yinede ben hüsnü niyet gösterereK iLk söylediğim cümleyi baz aLıyorum arKadaşLarın anLık gaFLetLerine veriyorum.
sayqıLarımLa Rahman üLKer...

RahmaN üLKer' Alıntı:
HerKese seLam ve sevqiLer;

Şimdi şöyLe bir konuya değinmeKten kendimi aLıkoyamadım.Eğer Kırıcı oLursam kusura baKmayın.!Şimdi eğer benim okuma yazmam varsa ben başLığı ''Bursa Oynar (KARABAŞ)(Akkanat Akkuyruk) Yarışma Bölümü''
oLaraK okuyorum.Sanırım bu forma mesaj gönderen arKadaşLardan bazıLarı ya başLığı okumadan Fotoğraf gönderiyor ya da kimse kusura baKmasın muskaLı,çekmeLi,çakaLLı,güLLü kuş iLe KARABAŞ kuşu arasındaKi farKı biLmiyor.Yinede ben hüsnü niyet gösterereK iLk söylediğim cümleyi baz aLıyorum arKadaşLarın anLık gaFLetLerine veriyorum.
sayqıLarımLa Rahman üLKer...

Merhaba Rahman kardeşim,

Eminim ki sende biliyorsun ki karabaş formatında ki kuşlar çok hafif muskalaları ile yarışmaya dahil olabilmektedirler(hafif izli muskalı kuşlar ile direkt olarak karabaş sınıfının kuşları aynı kriterler taşımaktadırlar(genel olarak bu böyledir)...Bizler bu durumlarda oylama hakkımızı kullanırken hafif veya bariz muskalı olan kuşlara- EKSİ -puan vererek karabaş sınıfında değerlendirmekteyiz.Çünkü muskalı kategorisinin kendi için kendine has bir KAFA VE FİZİK YAPISI YOKTUR(karabaşa en yakın kategori sınıfına girebildikleri için) bu sebepten ötürü ben senin müdahale ettiğin konuya müdahale etmedim.karabaş kategorsinde kuş yarıştırmak iiçin illaki yarışmaya sokacağınız kuş full karabaş olmalıdır bu yüzden demek istemedim...Yarışma kurallarını esnek tutmakta fayda görüyorum bununda sebebi bizler sanal ortamda ilk defa böyle bir yarışma düzenledik ve maksat hem bizlere keyif versin hemde kuşlarımızı görsel anlamda paylaşmak adına düzenlediğimiz amatörce sıradan bir yarışma bu yarışmada çok fazla katı kurallarla yetiştiricileri sıkmakta istemedim(seni anlıyorum fakat sen bu yarışmadan çok fazla bir beklenti içine girme)beklentiden kastım prof bir yarışma değil bu ama kendini prof hissedenlerede açık bir yarışma :tamam: .Sonuç itibari ile bu yarışmaya oynardan anlayan da oy verecek anlamayanda işte bu noktada hakem heyeti ile oylama olmadığı için Kim oynardan ne kadar anlıyorsa oyunu ona göre kullanacağı için esnek kurallarla amatör bir ruh taşıyan bir yarışma olsun istedik.İlerliyen zamanlarda daha profesyönel yarışmalar yaptığımızda (yapabildiğimizde) muskalı olarak karabaş kategorisine kuş kabul etmeye biliriz şimdi bu yarışama bir ilk ve maksat bizlere keyif vermesi tabiki gönül isterki daha prof yarışmalar yapalım proflarla keyif alalım ama bak görüyoruz katılım çok az!!!Bence önce katılım sağlamalıyız ve yarışmanın eksiklerini enine boyunu daha sonra tartışmalıyız düşüncesindeyim.

Senin gibi düşünenler full karabaş kuşlara oy verirler olur biter kısaca.Biz her nekadar izli muskalı kategorisi yapsakta bu kuşları bilmeyen çok sayıda yetiştirici var ve akkanat akkuyruk dediğimiz içinde yetiştiriciler buraya karabaş ibaresini es geçerek kuş koyuyorlar.!Bizde kimseye akkanat akkuyruk karabaş böyle olmaz muskalı izli sınıfına koy kuşlarını demek istemedik insanlara bir şeyleri bir defada öğretmek imkansız yavaş yavaş herkes kuşunun kategorsini öğrenecektir.Buda senin gibi konulara mantıklı fikirler öneriler sunan kişilerle olacaktır sağolasın.

Rahman kardeşim yinede hassasiyetin için teşekkür ederim daha iyi yarışmalar düzenlemek için bu düşüncelerinizi bilmek çok güzel seninle aynı düşüncedeyim fakat işte yukarıda dediğim sebeplerden ötürü kuralları katı tutmadık amatörce eğlence bir yarışma düzenledik.Anlayışla karşılayacağını umarım.

Sevgilerimle.(katılımlarını bekliyoruz) selamlar saygılar.

Dİşi.

Dişi erkek farklı pozlar (sağda ki erkek)....

Çift poz.

Önde ki İlk resimdeki dişi /Arkadaki dişi ön taraftat ki dişinin erkek kardeşinden olan dişi.Önde ki Hala.

erkek.

Dişilerden farklı pozlar.

arkadaslar biraz gec kaldim ama olsun benim icin yarisma degil paylasim onemli.bunlarda benim bursa kuslarim.

Ekli dosyalar

• SAM_0665.webp
    SAM_0665.webp
    19 KB · Görüntüleme: 2,279
  • SAM_0673.webp
    SAM_0673.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 2,337
2.tk kuslar

Ekli dosyalar

• SAM_0718.webp
    SAM_0718.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 2,347
2.tk erkek ve disi

Ekli dosyalar

• SAM_0726.webp
    SAM_0726.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 2,386
  • tn_tn_SAM_0187.webp
    tn_tn_SAM_0187.webp
    182 KB · Görüntüleme: 2,313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri