Bursa Oynar Uçuş Videosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rapsodim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
MAŞAALLAH

uçanlardan 2 tanesinin resmi

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    108.7 KB · Görüntüleme: 1,801
  • 2.webp
    2.webp
    112.8 KB · Görüntüleme: 1,936
HOŞ , KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜLERİ YOK..

''ÇİFTHANEYE ; SULUK :tamam: , BİR DE YEMLİK YAPTIN MI TAMAMDIR..GAZETE GÜNLÜK.. :haha: :tamam: :slm:

oynar yavrusu

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    143.7 KB · Görüntüleme: 1,860
maşallah, videoyu izlerken başım döndü, ırklarının hakkını vererek uçuyorlar :)

videoya çekmek zor oluyor. gerçeğini izlemek daha keyif veriyor dalışlarını yükselişleriniizlemek ve kaçarcasına kanat almaları...
Oynarları elde, masada değilde hava görmek gerektiğini düşünüyorum. Rivayetlerle yürümeke icraata bakmak gerekir... herkese bol şans.

SEN ÇAĞIR BENİ MOTORSİKLETLE GELİRİM YERİNDE İZLEMEĞE ,MEMNUNIYETLE... :evet:

YAVRULAR DA ÇOK KAKALI.. :haha:

MAŞALLAH..ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN..İNŞ..H

genellikle jeep ile gelenlere kuş izlettriyoruz. :)))))

rapsodim' Alıntı:
genellikle jeep ile gelenlere kuş izlettriyoruz. :)))))

:haha: :tamam: MAŞALLAH..ALLAH CAN PEKLIĞI VERSIN..!

Maşallah Rabbim Tüyünce Hayırlarını göstersin size güle güle besleyinn

Saygılarımla

Damızlık ve Yavru Oynar resimleri

Ekli dosyalar

• 20130225_220947.webp
    20130225_220947.webp
    387.8 KB · Görüntüleme: 934
  • 20130321_201914.webp
    20130321_201914.webp
    410.1 KB · Görüntüleme: 896
  • 20130225_220942.webp
    20130225_220942.webp
    321.4 KB · Görüntüleme: 941
devamı

Ekli dosyalar

• 20130321_202849.webp
    20130321_202849.webp
    377.7 KB · Görüntüleme: 879
  • 20120924_065228.webp
    20120924_065228.webp
    476.5 KB · Görüntüleme: 1,019
GÜZEL.. MAŞALLAH..

EN GÜZELİ SENİN BEĞENDİĞİNDİR.. :slm:

Maşallah demeyi unutmayalım lütfen...

Maşallahh (:

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Bursa oynarına bakmak değil uçurmak bir ayrıcalıktır... Rivayete değil icraata bakmak gerekir... Oynarları masa ve kostüm olmaktan çıkartıp gerçek yerleri olan gökyüzünde görmek dileğimle herkese selamlar...
Her canlı bir gün ölecektir bu bir şahin tarafından veya salgın bir hastalıktan olabilir... Şahin var diye onları hapis ederek kapalı kapılar arkasında esir etmek hiç de onaylanılacak veya uçurmamnın nedeni olarak gösterilmemlidir. Bu kuşlar performans uçucu kuşulardır. Son model konforlu araba var kaza yapılır diye binmiyorsak bir anlam taşımaz.. Şahin var diyede kuş uçurmamak olmaz. selamlar..

ismail abi, sonuna kadar katılıyorum sana, kapalı kümese ben de karşıyım, ve çoğu kişiye de madem çok değer veriyorsun ayır 3 çift damızlık, diğer çıkanları uçur gitsin, kaçtımı? atmacamı aldı? nasıl olsa anne baba sende, yeni çıkan yavruları uçurursun, önemli olan kümesini hastalıktan beladan korumaya bak, böylece hem üretimin devam eder, hem de gözlerin bayram eder, diyorum..

Maşallah ya ne diyelim ki, herşey ortada açık ve dönüşlü :)

Merhaba arkadaşlar,
uçan kuş sağlıklı ve verimli olur. Kapalı bakılanlarda direnç, hastalık ve üretim verimi düşük olur. Güneş girmeyen eve doktor girer demişler. sevgiyle kalın rivayetlere önem veremeyin gözünüzün gördüğüne inanın...

DAHA DAĞINIK UÇMALARI HOŞ OLACAKTIR.. MAŞALLAH.. :slm:

Selamlar,
daha daha daha.... sonu olmayan ve isteklerin bitmediği bir durum... fakat şunu ifade etmek isterim kümede ve elde oynar göstermeyip uçan oynar gösterebiliyoruz. bundan daha iyileri de vardır. fakat bu daha iyileri masallarda elde ve kümeste görüyoruz maalesef :.. bundan iyisi varsa video yükleyin izleyelim bizde iyisini üretmeye ve uçurmaya çalışalım. acaba daha iyisi dedikleriniz evini bulabilecek yapı ve ahlaktalar mı acaba? yoksa kaybolur gelmez diye salmıyormusunuz. yoksa üretemiyor musunuz? yoksa daha iyisi diye bir şey yok mu? yoksa bunlar rivayet mi? yoksa yoksa... bunun da sonu bitmez. lafa değil icraata bakalım. maziyeden örnek alalım fakat günümüze bakalım. saygılar

[email protected]' Alıntı:
DAHA DAĞINIK UÇMALARI HOŞ OLACAKTIR.. MAŞALLAH.. :slm:

HİÇ BİR ZAMAN ; AMACIM KÖTÜLEMEK OLMAMIŞTIR.KIRMAK DA KESİNLİKLE İSTEMEM..

''DAHA DAĞINIK UÇMALARI H O Ş OLACAKTIR.DAHA HOŞ OLURLAR.DEFALARCA İZLEYEREK BUNU YAZMIŞTIM.

UÇURMAYA VE ÖZELİKLERİNE ÖNEM VERİRİM.

İNCE ELEYİP SIK DOKURUM . HİZMET ETTİĞİM KUŞLARIMIN DA AHLAKLI OLMALARINA İTİNA GÖSTERİRİM.

15-20 KM DEN GELEMEYEN OYNARIMI DA , O KANI DA BESLEMEM.

KUŞLARINIZI BEĞENİYORSANIZ ONLAR SİZE AİT ZATEN.SAYGILIZ O HUSUSTA. FAKAT ZANNETMEYİN

TEK UÇAN OYNAR KUŞU SİZDE OLDUĞUNU..BURASI BURSA....ÖYLE DEĞİL Mİ..?

SAYGILARIMLA/TÜRKER ÖDEN

TANIŞMAK,GÖRÜŞMEK,PAYLAŞIMLARDA BULUNMAK DİLEĞİYLE...

Geri