(Bursa oynar)Yarışmasında Birinciler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba,

Kuscular.org 2010 yılı bursa oynar yarışmasını beş kategoride gerçekleştirdik.Bu kategoriler.Beyaz,karabaş,karakanat,muskalı ve yaşmaklı.

Düzenlediğimiz yarışamaya katılan kuşlara anket yaparak toplu oylamaya açtık ve bunun neticesinde en çok % oy alan kuşlar birinci seçilmeye hak kazanmışlardır.

Yarışmaya katılan emektar yetiştiricilerimize Kuscular.org olarak teşekkür eder.KUşları dereceye giren bursa oynar yetiştiricilerini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz.

Yarışmaya katılım sağlayarak birincilik elde eden yetiştiricilerimiz Kuscular.org sitemizde (VİP) özel ödülüne sahip olacaklardır.

Düzenlediğimiz yarışmada birincilik alan oynarlar.

Karabaş Kategorisi Birincisi.

Beyaz kategorisi Birincilik alan oynarlar.

Yaşmaklı kategorisi Birincisi.

Muskalı Kategorisi Birincisi.

selam değerli dostum...vay vay vay..hüseyin değerli kardeşim ne güzel oynarlar bunlar.maşallah diyelim nazarımız değmesin..tüyleri kadar ömürleri olsun..kuşlar tamamı ile edirneden katılım dan mı seçildi yoksa başka il ve ilçelerden katılan dostlarımız oldumu merak ettim..ayrıca dereceye giren dostlarımızın da resimleri varsa paylaşmanı isterim..saygılar..ali hakan...

Kuşlar çok güzel maşllah.

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum...vay vay vay..hüseyin değerli kardeşim ne güzel oynarlar bunlar.maşallah diyelim nazarımız değmesin..tüyleri kadar ömürleri olsun..kuşlar tamamı ile edirneden katılım dan mı seçildi yoksa başka il ve ilçelerden katılan dostlarımız oldumu merak ettim..ayrıca dereceye giren dostlarımızın da resimleri varsa paylaşmanı isterim..saygılar..ali hakan...

Tabii sadece Edirne den seçtik katılımcıları kendi kuşlarımız birinci olsun diye başkalarının katılmasını engelledik :haha: Bursa oynar bölümünde resimler var ordan bak bir zahmet.Hem kimlerin nerden katıldığınıda görmüş olursun abi.Senin oylamadan da haberin yoktur şimdi neye göre birinci oldular diye sorma :hhh:

Kendine iyi bak...

selam hüseyin..yazında sitem hissetim umarım yanılıyorumdur..ben edirne diye sorarken oynarın büyük ölçüde beslendiğini düşündüğüm için sordum kendi içinde çok büyük kitle çıkabileceğini biliyorum..şimdi sen benim sana yazımda sorduklarımı sormadım say..çok kırıldım yazına bilmiş ol..

ali hakan' Alıntı:
selam hüseyin..yazında sitem hissetim umarım yanılıyorumdur..ben edirne diye sorarken oynarın büyük ölçüde beslendiğini düşündüğüm için sordum kendi içinde çok büyük kitle çıkabileceğini biliyorum..şimdi sen benim sana yazımda sorduklarımı sormadım say..çok kırıldım yazına bilmiş ol..

Edirne de çok büyük ölçüde oynar beslenmiyor!hatta oynardan anlayanların sayısı bir elin parmaklarınıda geçmeyebilir diyelim ki Edirne büyük ölçüde oynarcı kitlesine sahip bu palatformda kaç kişi yarışmaya katılabilir ki?Millet daha forumlara resim yüklemeyi beceremiyorken Edirne den kaç kişi buraya katılım yapabilir ki buna dayanarak soruyosun?

yarışmaya katılanların nereden katıldıklarına bakmak aklına gelmedi mi?Sadece edirnedeki oynarlar için düzenlenen bir yarışma olsa biz bunu burda Edirne de kendi içimizde yaparız Edirne de kendi içimizde yetiştirdiğimiz oynarı neden kuscular.org un oylamasına sunalım?(oylamadan bir haber olduğunda belli) :hhh:

Birde yetiştiricilerin resimlerini istemişsin olur abi başka bir arzun var mı?İkametkah adreslerini kuşların kaç paraya alıcı bulduklarını filanda yazalım mı:?

ALlah aşkına abi sorduğunuz sorular ve istekler biraz mantıklı olsun...

Azcık araştırın yahu oynar forumuna bakın orada sorduğun soruların cevaplarını zaten bulacaksın.

selam hüseyin...sana kırıldım dedim ama sen iyice haddini aşan konuşmalar yaptın..yazdıklarınnın içinden seçerek anladım ki bu yarışma edirnede olmamış yanlış anlamışım..evet ben site içi bir yarışma olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim..sadece bir arkadaşımın! attığı resimlere yorum yapmak istedim ama sen celallendin ..destur kardeşim orada kal bence neyin içine cektin beni hale bak ..sadece samimi olarak sorulmuş sorulara bu şekilde cevap vermen alıntılar yapman mesele ile uğraşman ne kadar saçma...evet oylamandan da bir haberim sen neden bundan tecimsel kaygı duyuyorsun derdin ne anlamadım..yetiştirici resimlerini trakyadan ayrıldık tanıdık bir kaç sima görebilirmiyiz diye sordum adres para falan ?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek var buna...senin var bir derdin ama açamadın sanırım varsa bişey buraya taşıma lütfen özelden yaz bana..seni anlamak isterdim ama sanırım boş bir beklenti bu benim mantık süzgeçim den bişeyler geçirip sana bişey sormam diye bişey yok seni arkadaş biliyordum ama baksana benim mantığımdan şüphe eder birisi sin sen..

selam hüseyin..ya bak yazdığım ilk mesajı okuyorum da ben bunu çok safça edirnede yapılan bir yarışma diye düşünerek okudum..ve yazdım şimdi senin açından bakıyorum ben de biraz yanlış anlarım sanırım ama keşke özelden ne oldu filan deseydin beni uyandırsaydın be..hiç gerek yokmuş bukadar yangına..neyse ben kendi adıma özür dilerim..ama niyetimide bilmeni isterimm....

selam değerli dostlarım..bursa oynarı benim güvercin yetiştiriciliğine başladığım kuşlarım bunlar..ilk göz ağrılarım...katılımda bulunan ,dereceye giren,emeği olan tüm yetiştiricilerimize teşekkürler ediyorum..ali hakan...

maşallah

Maşallah, İnşallah daha iyilerinide yetiştirirsiniz.

bukuşların oynuyuşu nasıl karşıyamı aşağımı

bursa kuşları bilinen anlamda oyun yapmaz.kendıne has bır ucuş ve oyunu vardır..formlarda yeterlı bılgı vardır..inceleyın..

konuyu acan ve oy veren herkese tesekkurler..bende kuslarımı odullendıreyım ve ozel yem alayım :)

HEPSİNİN AYRI AYRI GÜZELLİKLERİ VAR. MAŞALLAH.

ARAPLAR İÇİN TALEP YOK GALİBA . ONLARIDA DAHİL ETSEYDİNİZ OYNAR TAMAMLANMIŞ OLACAKTI . EKSİK KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KUŞLAR GENE DE GÖZE HİTAP EDİYOR GÜZEL MAŞALLAH.

Bayram ALTINTAŞ' Alıntı:
ARAPLAR İÇİN TALEP YOK GALİBA . ONLARIDA DAHİL ETSEYDİNİZ OYNAR TAMAMLANMIŞ OLACAKTI . EKSİK KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KUŞLAR GENE DE GÖZE HİTAP EDİYOR GÜZEL MAŞALLAH.

Merhaba Bayram bey,

Yarışmayı düzenlerken genel olarak bursa kuşunun (akkanat akkuyruk) formunda olmasına özen gösterdik.Ve arap besleyen sayısı az olduğundan dolayı yarışma kategorisi oluşturamadık.İnşallah ilerleyen zamanda arap yetiştiricileride katılım sağlar araplarıda dahil etmek isteriz.İlginize teşekkürler.

Bursa Oynar ırkı çok değişik bir ırk hikayesini dinledim çok nazlı bir o kadar cins aksi ama bir o kadar sahibine zevk veren bir hayvan o kuşu besleyen bence kuşcudur helal olsun yetiştirenlerin eline sağlık

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Bayram ALTINTAŞ' Alıntı:

Merhaba Bayram bey,

Yarışmayı düzenlerken genel olarak bursa kuşunun (akkanat akkuyruk) formunda olmasına özen gösterdik.Ve arap besleyen sayısı az olduğundan dolayı yarışma kategorisi oluşturamadık.İnşallah ilerleyen zamanda arap yetiştiricileride katılım sağlar araplarıda dahil etmek isteriz.İlginize teşekkürler.

Hüseyin merhaba,

Arap kategorisine tek bir kuşumla katılmak isterim, bir program düzenlerseniz haberdar edersen çok memnun olurum

Saygılarımla

Merhaba,

Oynarlar tek olarak yarıştırılamıyorlar.Bir takım olmaları gerekmektedir.Ayrıca en az 5 yetiştirici arap kategorsinde yarışmak üzere talepte bulunmalıdır.Böyle bir talep olursa arap yarışmasıda düzenleyebiliriz.

Allah can pekliği versin nazardan saklasın çooook güzel kuşlar.

maşaallah

Geri