Bursa Oynar Ziyaretleri ve Yeni Dostluklar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar,

Güvercin hobimizin en zevkli kısımlarından ,amaçlarından ve hedeflerinden olan salma ziyaretlerimiz sırasında inanılmaz keyifli ve hoş vakit geçirirken yeni dostlukların da ortaya çıkmasını tetikliyor bazende unutulmuş tanışıklıkları arkadaşlıkları yeniliyor! Unutulmuş geçmişte kalmış bir arkadaşlığı da dün kuşlarımız sayesinde hatırladık yeniledik ,bağdaştırdık laf lafı açtıkça geçmişe gittikçe yetiştiricilerimiz geçmişte çocukluklarında arkadaş çıkabiliyorlar Aynı Osman ustamla Muhittin ustamın arkadaş çıktığı gibi.Durum böyle oluncada sohbetlerin tadına bir başka ve güzel oluyor.Meğer iki bursa oynar tutukunu 30 yıl önce aynı semtte top koşturmuşlar kuş uçurmuşlar.Tabii bunları dinlerken şaşırıyor wayy be! demeden edemiyorsunuz bunlara tanıklık etmek gerçektende güvercinlerin nelere vesile olduğunu gözler önüne seriyor.

Ustam tarafından ziyaret edilmek gerçekten gurur verici ve çok keyifli işte hoş anlardan kareler.

Uykumu, bahçemizde sabah kahvaltısı sırasın da ustamın oynar sohbetiyle ve oynarlarımla açmanın ,tarifi mümkün olmayan güzellikteydi.Çok şanslı olduğum yönünde ki söylentiler sanırım doğru 8)

Kahvaltı sırasında obkektifime yansıyanlar.

Karaağaç Semtinde ki damızlık kümesimizden bir çift oynarım, ustam tarafından incelenmesi ,değerlendirilmesi ve bu kümesim de ki üretimlerim için ustam tarafından yeni tavsiyerler!

(kuşlarımla birlikte geçerli not aldığımızı düşünüyoruz ) :wink:

Muhittin İşlekeller ustamı ,Osman Sütunc ustam ile birlikte ziyaretimiz!(Tam 30 yıl sonra ,ustaların buluşması)Meğer onların delikanlı oldukları dönem de birlikte geçmiş de haberimiz yok :D !!!Way be! :lol:
(soldan)Muhittin İşlekeller,Arda İşlekeller,ben,Osman Sütunc

M.işlekeller,Lozan Mehmet,ben,sobacı İsmail,Sütunc.

Koyu oynar sohbetleri sırasında objektifimden kaçmayan kareler.

Bahçedeki yemişlikler, ahu dudu,erik ,yemek molası.

Günün ortalarında oynar uçurmaktan incelemekten yorulmuş ve acıkmıştık.
Eee!Tabii Edirne ye gelinirde Meşhur Tava ciğer yemeden olmaz.(Edirne ağlar) :wink:

Eline ayağına sağlık ustam tekrar bekleriz.

Hüseyin abi bu güzel dostluk ortamını ölümsüzleştirmen çok güzel olmuş eskiden dost olupta şimdi birbirini zor görenlerin böylece yakınlaşıp kaynaşması gerçektende çok harika sana hayatta başarılar kuşlarınada bol uçuşlar dilerim:)

En büyük meramımız bu değilmiki zaten ;
. ''Kuş iki kanat , birde kuyruk' tan ibaret'' neticede , ..
Dostluklar , uzun yıllar süren samimi paylaşımlar ve hayatın akışı içinde eski dostlardan ayrı düşmek bir şekilde .
Yine yıllar sonra KUŞ tan bir baha ne ile bir araya gelip hatıraları paylaşmak , tebessüm edebilmek , beraber ...
Bu anlamlı paylaşım için çok teşekkürler Hilal Hüseyin kardeşim .. GÖZÜMSÜN.::)) selamlar.ŞEREF

vayy beeee :):)

ortamı kişileri görünce harbiden vaybe diyesim geldi
çok güzel bir ortam olmuş keşke bende orada olabilseydim.ustalardan öğreneceğimiz çok şeyler var.
paylaşım için teşekkürler hüseyin,yine çok güzel kareler çıkartmışsın eline yüreğine sağlık

bizde seni artık çorluya bekliyoruz en kısa zamanda :)
çorludan edirneye sevgiler
görüşmek dileğiyle......

Hüseyin abi,her zaman söylüyoruz ve söyleyeceğizde kuş bahane,dostluklar şahane!!!
Çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz fotoğroflarla ortada.Oynar muhabbetlerine doyum olmaz bilirsiniz,heleki böyle meyve ağaçlarının ,yemeklerin çayın,kahvenin ve en önemlisi güçlü bağlarla kurulmuş olan dostlukların var olduğu bir ortamda.
İşin diğer güzel bir yönüde 30 yıl önceki dostlukların yeniden pekişmesine vesile olmaktır.İşte bu şu demektir ki,güvercin sevgisi sadece onların uçumlarından aldığımız keyiflerle tabir edilebilecek bir şey değil,bunun yanında dostluk ve arkadaşlık,kardeşlik,abilik değerlerini kuvvetlendiren bir zevk alanıdır.
Bu ve bunun gibi nice beraberliklere ve dostluklara.

Kuş bahanesi ile böyle güzel dostluklar kurmak güzel unutulmaz bir gün geçirmek ne mutlu size.Fotoğraflarla bunu bizimle paylaştınız için teşekkürler.

kuşlarınız cok güzel masallah en güzelide izlerkeen muhgabbetler nice yıllara dostluklartla

:heyo:

İnsan başka ne ister ki. Kuş muhabbetleri yaparken yanında sevdiği kişilerin olmasını, eh birde o ağaçlar ve yemekler de olunca gerisi bahane.
Teşekkürler güzel bir ortam ve paylaşım.

gökhan @k' Alıntı:
Hüseyin abi,her zaman söylüyoruz ve söyleyeceğizde kuş bahane,dostluklar şahane!!!
Çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz fotoğroflarla ortada.Oynar muhabbetlerine doyum olmaz bilirsiniz,heleki böyle meyve ağaçlarının ,yemeklerin çayın,kahvenin ve en önemlisi güçlü bağlarla kurulmuş olan dostlukların var olduğu bir ortamda.
İşin diğer güzel bir yönüde 30 yıl önceki dostlukların yeniden pekişmesine vesile olmaktır.İşte bu şu demektir ki,güvercin sevgisi sadece onların uçumlarından aldığımız keyiflerle tabir edilebilecek bir şey değil,bunun yanında dostluk ve arkadaşlık,kardeşlik,abilik değerlerini kuvvetlendiren bir zevk alanıdır.

Merhabalar,

Kardeşim Ömer , Anlamlı mesajın ve düşüncelerin de amaç ve güvercin hobimizde ki isteneni o kadar güzel anlatmışsın ki bir butonla değilde yazılı teşekkür etmekten başka aklıma bir şey gelmiyor.Eline yüreğine sağlık yazını çok beğendim kardeşim sağolasın hoşçakal.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
İnsan başka ne ister ki. Kuş muhabbetleri yaparken yanında sevdiği kişilerin olmasını, eh birde o ağaçlar ve yemekler de olunca gerisi bahane.
Teşekkürler güzel bir ortam ve paylaşım.

MErhabalar,

Kardeşim Hüseyin, bizim artık şükretmekten başka yapacağımız pek fazla bir şey yok Allah'ımıza şükrederken ırklarımızı da sahip çıkabilirsek daha da huzurla gönül ve yürek rahatlığına erişeceğimizi düşünüyorum.Eğitim ve hizmet şart!

Ömer ve ikinizi bazen bir arada seyahatlerde görüyoruz eminim geçtiğiniz yollardan Edirne ye de gidiliyodur :hhh: Ömer'in zaten sözü var buraya gelecek hiç bir şeyi unutmadığımı bilirsiniz :buyrun: kardeşlerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyarım.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
gökhan @k' Alıntı:

Merhabalar,

Kardeşim Ömer , Anlamlı mesajın ve düşüncelerin de amaç ve güvercin hobimizde ki isteneni o kadar güzel anlatmışsın ki bir butonla değilde yazılı teşekkür etmekten başka aklıma bir şey gelmiyor.Eline yüreğine sağlık yazını çok beğendim kardeşim sağolasın hoşçakal.

Yukarıda ki yazışmda küçük bir hata yaparak Gökhan kardeşim yazacağıma Ömer kardeşim yazmışım iki kardeşimi birbirine karıştırdığım için çok pardon sanırım uu yanlışlıktan ikinizinde benim için aynı olduğunu anlamışsınızdır :hhh: Tekrar pardon!

BATILI' Alıntı:
vayy beeee :):)

ortamı kişileri görünce harbiden vaybe diyesim geldi
çok güzel bir ortam olmuş keşke bende orada olabilseydim.ustalardan öğreneceğimiz çok şeyler var.
paylaşım için teşekkürler hüseyin,yine çok güzel kareler çıkartmışsın eline yüreğine sağlık

bizde seni artık çorluya bekliyoruz en kısa zamanda :)
çorludan edirneye sevgiler
görüşmek dileğiyle......

Merhaba arkadaşım ,Hayrettin yazına geç karşılık veriyorum kusuruma bakma!

Seninde aramızda olmanı çok isterdim merak ettiğin duayenimizi kuşlarına hizmet ettiğin ustamızla birebir tanışmanı çok istiyorum.Yakında bir İstanbul kaçamağı yapıb ustamızıda ziyaret ederiz inşallah Çorlu'ya en kısa zamanda oynar seyretmeye gelicem orda ki arkadaşlara çok selamlar hoşçakal.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
.[/quote' Alıntı:
Yukarıda ki yazışmda küçük bir hata yaparak Gökhan kardeşim yazacağıma Ömer kardeşim yazmışım iki kardeşimi birbirine karıştırdığım için çok pardon sanırım uu yanlışlıktan ikinizinde benim için aynı olduğunu anlamışsınızdır :hhh: Tekrar pardon!
Hüseyin abi,ben anladım onu :heyo:

Vay vay vay :) :) Çok güzel hareketler bunlar yapmış Osman abi sana :) valla gözlerim yaşardı desem yalan olmaz yani... böyle bir ortamı kaçırmış olmanın verdiği buruklukla....

Dostum büyük ve güzel bir buluşma olmuş gerçekten orda seninle ve ustam Osman abiyle olmayı çok isterdim ama benim İran'da olduğum döneme denk gelmiş bu güzel buluşma...

Zaten sende İstanbul'a kadar gelip haber vermemeye başladın nedendir bilinmez :)

Ama bende çok uzak kaldım biliyosun yurtdışına çıktım kuşlar dağıldı çalındı öldü falan derken baya bi arayı açtık anlayacağın ...ama en kısa zamanda bekliyorum hatta bende şu işlerimi bi halledeyim ziyaretini gelicem inşallah kardeşim....

Saygılarımla görüşmek dileğiyle..

Geri