gökhan @k
Üye
- Ad Soyad
- Gökhan AK
- Meslek
- Serbest Meslek
- İlgi Alanı
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JFa-4ePH0sg&feature=related[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekinn' Alıntı:kuslar ın genelde orta mesafede mı ucuyo
khemall' Alıntı:Selamün aleyküm. Maşallah çok güzel uçuyorlar yalnız benn bursa kuşlarının dağınık uçtuklarını biliyordum .Bunlar toplu uçuyorlar gibi geldi.Bilmiyorum ben mi yanılıyorum acaba
Merhabalar;Önce tekin abinin sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bu kuşlar benim şahsıma ait kuşlar değildir abi,sitemize eklenen bir alıntı videodur.Videodan anladığım kadarıyla kuşlar sinekten inmiş ve çatıya inme çabası gösteriyorlar.redhotchilipeppers' Alıntı:Gökhan kardeşim merhaba oynarların toplu uçtuğunu izliyoruz Trakya yerlisi gibi!
kuşlar yorgun iniş anında çekilmiş kanat alışları sıkı iyi uçucular belligökhan @k' Alıntı:tekinn' Alıntı:kuslar ın genelde orta mesafede mı ucuyokhemall' Alıntı:Selamün aleyküm. Maşallah çok güzel uçuyorlar yalnız benn bursa kuşlarının dağınık uçtuklarını biliyordum .Bunlar toplu uçuyorlar gibi geldi.Bilmiyorum ben mi yanılıyorum acabaMerhabalar;Önce tekin abinin sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bu kuşlar benim şahsıma ait kuşlar değildir abi,sitemize eklenen bir alıntı videodur.Videodan anladığım kadarıyla kuşlar sinekten inmiş ve çatıya inme çabası gösteriyorlar.redhotchilipeppers' Alıntı:Gökhan kardeşim merhaba oynarların toplu uçtuğunu izliyoruz Trakya yerlisi gibi!
Kemal abinin sorusuna gelince,evet oynarların en öenmli karakteristik özelliklerinden biri dağınık halde uçmalarıdır.Ancak yukarıdada belirttiğim gibi inme aşamasında toparlanabiliyorlar.
Hüseyin abicim senin sormuş olduğun soruya geldiğimizde ,Ben bugüne kadar hiç trakya yerlisi izlemedim nasıl uçtuklarını pek bilmiyorum,ancak sen toplu halde uçtuklarını belirterek bilgilendirdin beni.
Genel olarak bir değerlendirme yaptığımda,evet oynarlar dağınık halde uçarlar,benim bildiğim oynarlarda olmazsa olmaz ayrıcalıklardan birisidir bu.Ancak sinekten indiklerinde yuvalarına inecekleri zaman toparlanabilmektedirler.
Umarım verdiğim bilgiler yetrli olmuştur.
tekinn' Alıntı:kuslar ın genelde orta mesafede mı ucuyo
gökhan @k' Alıntı:tekinn' Alıntı:kuslar ın genelde orta mesafede mı ucuyokhemall' Alıntı:Selamün aleyküm. Maşallah çok güzel uçuyorlar yalnız benn bursa kuşlarının dağınık uçtuklarını biliyordum .Bunlar toplu uçuyorlar gibi geldi.Bilmiyorum ben mi yanılıyorum acabaMerhabalar;Önce tekin abinin sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bu kuşlar benim şahsıma ait kuşlar değildir abi,sitemize eklenen bir alıntı videodur.Videodan anladığım kadarıyla kuşlar sinekten inmiş ve çatıya inme çabası gösteriyorlar.redhotchilipeppers' Alıntı:Gökhan kardeşim merhaba oynarların toplu uçtuğunu izliyoruz Trakya yerlisi gibi!
Kemal abinin sorusuna gelince,evet oynarların en öenmli karakteristik özelliklerinden biri dağınık halde uçmalarıdır.Ancak yukarıdada belirttiğim gibi inme aşamasında toparlanabiliyorlar.
Hüseyin abicim senin sormuş olduğun soruya geldiğimizde ,Ben bugüne kadar hiç trakya yerlisi izlemedim nasıl uçtuklarını pek bilmiyorum,ancak sen toplu halde uçtuklarını belirterek bilgilendirdin beni.
Genel olarak bir değerlendirme yaptığımda,evet oynarlar dağınık halde uçarlar,benim bildiğim oynarlarda olmazsa olmaz ayrıcalıklardan birisidir bu.Ancak sinekten indiklerinde yuvalarına inecekleri zaman toparlanabilmektedirler.
Umarım verdiğim bilgiler yetrli olmuştur.