Bursa Oynar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gökhan @k

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Gökhan AK
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JFa-4ePH0sg&feature=related[/youtube]

kuslar ın genelde orta mesafede mı ucuyo

Gökhan kardeşim merhaba oynarların toplu uçtuğunu izliyoruz Trakya yerlisi gibi!

Selamün aleyküm. Maşallah çok güzel uçuyorlar yalnız benn bursa kuşlarının dağınık uçtuklarını biliyordum .Bunlar toplu uçuyorlar gibi geldi.Bilmiyorum ben mi yanılıyorum acaba

tekinn' Alıntı:
khemall' Alıntı:
Selamün aleyküm. Maşallah çok güzel uçuyorlar yalnız benn bursa kuşlarının dağınık uçtuklarını biliyordum .Bunlar toplu uçuyorlar gibi geldi.Bilmiyorum ben mi yanılıyorum acaba
redhotchilipeppers' Alıntı:
Gökhan kardeşim merhaba oynarların toplu uçtuğunu izliyoruz Trakya yerlisi gibi!
Merhabalar;Önce tekin abinin sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bu kuşlar benim şahsıma ait kuşlar değildir abi,sitemize eklenen bir alıntı videodur.Videodan anladığım kadarıyla kuşlar sinekten inmiş ve çatıya inme çabası gösteriyorlar.
Kemal abinin sorusuna gelince,evet oynarların en öenmli karakteristik özelliklerinden biri dağınık halde uçmalarıdır.Ancak yukarıdada belirttiğim gibi inme aşamasında toparlanabiliyorlar.
Hüseyin abicim senin sormuş olduğun soruya geldiğimizde ,Ben bugüne kadar hiç trakya yerlisi izlemedim nasıl uçtuklarını pek bilmiyorum,ancak sen toplu halde uçtuklarını belirterek bilgilendirdin beni.
Genel olarak bir değerlendirme yaptığımda,evet oynarlar dağınık halde uçarlar,benim bildiğim oynarlarda olmazsa olmaz ayrıcalıklardan birisidir bu.Ancak sinekten indiklerinde yuvalarına inecekleri zaman toparlanabilmektedirler.
Umarım verdiğim bilgiler yetrli olmuştur.

gökhan @k' Alıntı:
tekinn' Alıntı:
khemall' Alıntı:
Merhabalar;Önce tekin abinin sorusunu yanıtlamak istiyorum.Bu kuşlar benim şahsıma ait kuşlar değildir abi,sitemize eklenen bir alıntı videodur.Videodan anladığım kadarıyla kuşlar sinekten inmiş ve çatıya inme çabası gösteriyorlar.
Kemal abinin sorusuna gelince,evet oynarların en öenmli karakteristik özelliklerinden biri dağınık halde uçmalarıdır.Ancak yukarıdada belirttiğim gibi inme aşamasında toparlanabiliyorlar.
Hüseyin abicim senin sormuş olduğun soruya geldiğimizde ,Ben bugüne kadar hiç trakya yerlisi izlemedim nasıl uçtuklarını pek bilmiyorum,ancak sen toplu halde uçtuklarını belirterek bilgilendirdin beni.
Genel olarak bir değerlendirme yaptığımda,evet oynarlar dağınık halde uçarlar,benim bildiğim oynarlarda olmazsa olmaz ayrıcalıklardan birisidir bu.Ancak sinekten indiklerinde yuvalarına inecekleri zaman toparlanabilmektedirler.
kuşlar yorgun iniş anında çekilmiş kanat alışları sıkı iyi uçucular belli

tekinn' Alıntı:

bu videodaki kuslar benim kuşlarımdı. çok yüksek ve uzun uçuşları vardı kışın havada kaldılar bir daha geri gelmediler arkadaş buraya yüklemiş haberim yoktu bende youtubedan video kaldırmıştım hay allah neyse yeni video ekledim youtube herkese saygılar

gökhan @k' Alıntı:
tekinn' Alıntı:
khemall' Alıntı:

AFYONKARAHİSAR'DAN SAYGILAR HERKESE BEN 26 YAŞINDAYIM VE 7 YAŞINDAN BERİ GÜVERCİN BESLİYORUM UÇAN KUŞ HASTASIYIM ARADA MAKARA YAPANLARDA OLUYOR AMA BENDE MAKARA YAPAN KUŞ ÇOK YAŞAMIYOR BİZİM BURADA ATMACA VE ŞAHİN TELİKESİ ÇOK FAZLA 1 UÇURMA SEZONUN DA 60 TANE KUŞUMU ATMACA YADA ŞAHİNE YEM ETMİŞTİM AMA HİÇ BIKMADAN UÇURMAYA DEVAM ETMİŞİMDİR.ŞİMDİKİ KUŞLARIMIN ÇOĞUNU BURSA PAZARINDAN VE İNEGÖL'DEN ALDIM. İLK GETİRDİĞİM UÇMUYORLARDI ŞİMDİ 2-3 SAAT ARASINA UÇUYORLAR HER NEYSE SİZE SUNDAN BAHSETMEK İSTİYORUM, OYNAR KUŞU DAĞINIK UÇAR DİYE BİR LAF VAR ÇÜNKÜ LAFDA KALIYOR AFYONDA KİME GİDERSENİZ GİDİN OYNAR KUŞLARI TOPLU UÇAR TAMAM BURSADAN GETİRDİĞİM KUŞLAR İLK UÇUŞLARINDA DAĞINIK UÇUYORLARDI AMA DEVAMLI UÇURDUĞUM İÇİN ŞİMDİ BİR TOP ŞEKLİNDE BULUTUN İÇİNE GÖMÜLÜYORLAR VE HİÇ DAĞILMADAN UÇUYORLAR BÖYLE UÇDUKLARI ZAMAN ATMACA YADA ŞAHİN RİSKİ DE AZALIYOR

Geri