Bursa oynari makaradan olurmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zorbeyonur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Zorbeyonur

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Zorbey onur
Meslek
Ogrenci
İlgi Alanı
Benim bir erkek Bursa oynarım çok yüksekte ucarken bir anda makara sarmaya başladı ve en az 70 metre yükseklik kaybetti ve bir binaya çakıldı galiba bu normal değil bence peki neden intihar gibi birseymi?? Makaraci abilerim yardimm

Zorbeyonur' Alıntı:
Benim bir erkek Bursa oynarım çok yüksekte ucarken bir anda makara sarmaya başladı ve en az 70 metre yükseklik kaybetti ve bir binaya çakıldı galiba bu normal değil bence peki neden intihar gibi birseymi?? Makaraci abilerim yardimm
O KUŞUN FOTOSUNU GÖRMEK İSTİYORUM..mümkün mü ?

Benimde sayalarda oluyordu o olay cok oynak olan kuslar bi kaç gün ucmadimi ole sik takla atip cakiliyodu. bi abimiz karisik yem verme kes demişti kan fazlaligindan oluyor demişti ole yaptim faydasini gördüm..

KUSUM ZAYIF VE TÜY KABARTIYOR HALSİZ. ENRO CURE VE NEO TERAMYCİN ALDIM . HANGİSİNİ KULLANAYIM

Zorbeyonur' Alıntı:

Zamanında kuş alıştırmak için pazardan 5 10 liraya aldığım bursa da aynısını yapmıştı yan dama düştü boynu kırıldı ..

Türker abi siteye kaydolmadanda seni takip ediyordum ve sana özeniyordum abi o kuşun fotosu telefonda pek birsey anlaşılmıyor o seklini atarım abi merak ettigim neden böyle olduğu ?

ahmetcan123' Alıntı:
KUSUM ZAYIF VE TÜY KABARTIYOR HALSİZ. ENRO CURE VE NEO TERAMYCİN ALDIM . HANGİSİNİ KULLANAYIM
Kardesim aynı sıkıntı bendede vardı ben doğal olsun diye sarımsak yedirdim ve yem için sarımsak yağı aldım ve suanda sağlıklı bide kardesim bu aylarda anti vit baytril gibi ilaçlardan al sularına karıştır inşallah iyilesir

Geri