ibrahim acar
Üye
- Ad Soyad
- ibrahim acar
- Meslek
- otomotiv
- İlgi Alanı
oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibrahim acar' Alıntı:saol kardeşim sende ne cins var ?
[email protected]' Alıntı:AYTAÇ ; BURSA OYNARI NIN UÇUŞ SÜRESİNDEN ZİYADE EN ÖNEMLİSİ '' NASIL UÇTUĞU'' ...
YANİ; UÇUŞ ESNASINDA SERT OLMASI , KIRPINMASI , ADETA JET UÇAĞI GEÇİYORMUŞ EDASINI VERMESİ..
YÜKSEKTEN ANSIZIN PİKE YAPARAK EVİNİN ÜSTÜNDEN TEĞET GEÇMESİ VE HEMEN TEKRAR YÜKSELMESİ ..
AYRI AYRI UÇARAK BİRBİRLERİNE ÇARPACAKMIŞ HİSSİNE KAPILMAMIZ.
VS VS ...DEMEK Kİ SAATLERCE UÇMASI BİR OYNAR İÇİN YETMİYOR..O NU İYİ KILMIYOR..
[email protected]' Alıntı:AYTAÇ ; BURSA OYNARI NIN UÇUŞ SÜRESİNDEN ZİYADE EN ÖNEMLİSİ '' NASIL UÇTUĞU'' ...
YANİ; UÇUŞ ESNASINDA SERT OLMASI , KIRPINMASI , ADETA JET UÇAĞI GEÇİYORMUŞ EDASINI VERMESİ..
YÜKSEKTEN ANSIZIN PİKE YAPARAK EVİNİN ÜSTÜNDEN TEĞET GEÇMESİ VE HEMEN TEKRAR YÜKSELMESİ ..
AYRI AYRI UÇARAK BİRBİRLERİNE ÇARPACAKMIŞ HİSSİNE KAPILMAMIZ.
VS VS ...DEMEK Kİ SAATLERCE UÇMASI BİR OYNAR İÇİN YETMİYOR..O NU İYİ KILMIYOR..
türker bey fotoğraflarını cekip sizlerle paşlaşacağım.[email protected]' Alıntı:4 SAAT UÇAN KUŞLARININ ''GÜNCEL TARİHLİ ''FOTOSUNU '' RİCA EDİYORUM ..MÜMKÜNSE..
GELİP DE GÖRMEK AYRICA ARZU EDERİM..BİLGİLERİNİZE.. 100 KM SORUN DEĞİL..BENİM İÇİN.
100 km demişsiniz nerede oturuyosunuz.ibrahim acar' Alıntı:türker bey fotoğraflarını cekip sizlerle paşlaşacağım.[email protected]' Alıntı:4 SAAT UÇAN KUŞLARININ ''GÜNCEL TARİHLİ ''FOTOSUNU '' RİCA EDİYORUM ..MÜMKÜNSE..
GELİP DE GÖRMEK AYRICA ARZU EDERİM..BİLGİLERİNİZE.. 100 KM SORUN DEĞİL..BENİM İÇİN.
evet babam.. oynarları ondan aldım şimdi 2 kümes oynar var ayrı ayrı yerlerde...FeLix_' Alıntı:maşallah, kuşları elinde tutan amca kim babanız mı?