........BURSA OYNARLARIM....2....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba,

2011 yılının ilk aylarında oynarlarımı görsel olarak paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim.İnşallah ileriki zamanlarda daha fazla paylaşımlar yapabilirim.Oynarlarıma 2006 yılından buyana emek veriyorum. Hastalıksız keyif dolu iyi bir kış sezonu geçirmenizi dilerim iyi zamanlar.

hüseyin selamlar.kuşlarının maşaallahı var.muskalılarda karabaşlarda harika kuşların hangi kafa yapısına benziyor vede uçum performansları hk biraz bilgi verebilirmisin bizlere.edirne ye geldim ama senin kuşları görmek bir türlü nasip olmadı.inşaallah bir dahaki sefere.sağlıklı performanslı vede bol yavrulu bir kümes vede bir yıl dilerim.

maşallah kuşlar çok sağlıklı görünüyor renkler parlak sağlıklı yavrular dileğiyle...

maşallah allah nazardan saklasın kuşların gercekten cok guzel iyi gunlerde besler

Selamlar Hüseyin kardeşim,

Kuşların herzamanki gibi göz kamaştırıyor, allah nazardan saklasın... maşallah

Saygılarımla

O. Uğur KORKMAZ

İŞTE BUDUR.. MAŞALLAH. SEVGİLERİMLE. BURSADAN GURUR DUYARAK SELAMLAR. BAZİLARI BURSADA BURSALIYI BOZAR.

AVATAR DAKİ KUŞU DA GÖRMEK İSTERDİM....? aralarında ,; avatar fotoyu beğeniyorum çünkü.

kırmızı boncuklu , çakır gözlü, yaşmaklı dişi, (küçükayaklı) ayrı bir güzelliği var . NEŞesiz duruyor. GÖZÜNDEN KAÇMIŞ OLABİLİR DİYEREK SÖYLEMEK İSTEDİM. Sevgilerimle.. :tamam:

Tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

DİĞER, ARAP VE YAŞMAKLI bursa OYNARLARIM.

Araplarım.

Yaşmaklılarım.

maşallah abi çok güzel kuşların var.allah nazardan saklasın.

allah can pekliği versin.Sondan dördüncü kuş hakkında bil gi verebilirmisin sanırım diğer açıklarla bağlantılı değil

halid16' Alıntı:
allah can pekliği versin.Sondan dördüncü kuş hakkında bil gi verebilirmisin sanırım diğer açıklarla bağlantılı değil

Teşekkür ederim Halid bey.Prensibim gereği kuşlarımın kan yakınlıkları ile ilgili tam net bilgi vermiyorum.Bu paylaşımımda sadece görseldir.sadece uzak veya yakın akraba olduklarını bilmeniz benim için yeterlidir.Sevgiler saygılar.

kardeşim emeğine sağlık,inşallah arapların ve açıkkan oynarlarındada gönlüne yatan güzellikleri bulursun,hastalıksız ve bolyavrulu sezonlar.
SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

Hüseyin kuşların maşallahları var allah nazardan saklasın... arap çalıştığını bilmiyordum...araya yıllar girdi tabi.... umarım gönlüne göre güzel oynarlar yaparsın arap ve açık oynarlarınlada... başarılar

Saygılarımla

O.Uğur KORKMAZ

hüseyin arapların çok güzel çok hoşuma gitti kardeşim. ama en son koyduğun oynar varya tam idealimdeki bursa oynarı.güle güle besle.bol yavrulu kümesler dilerim....

Geri