Bursa Oynarlarım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
A

Anonymous

Misafir

Re: Çirkin Kuşlarım.

selam hüseyin. performans diyorum başka birşey demiyorum. ne mutlu sana çirkin kuşların var. Allah herkese çirkin kuş nasip etsin. ne mutlu sana ne mutlu kuş uçurabilene. kaçmasalardı bende şebap uçurucaktım ama kaçtılar son kalan bitaneyi inatla uçurucam. kaçarsa oda kaçsın.

erdem22' Alıntı:
selam hüseyin. performans diyorum başka birşey demiyorum. ne mutlu sana çirkin kuşların var. Allah herkese çirkin kuş nasip etsin. ne mutlu sana ne mutlu kuş uçurabilene. kaçmasalardı bende şebap uçurucaktım ama kaçtılar son kalan bitaneyi inatla uçurucam. kaçarsa oda kaçsın.

MErhabalar canım Erdem abim.
Erdem abim öncelikle kuşlarına ikinci defa çok üzüldüm büyük geçmiş olsun ''kaçan kuş güzel olur,kaçmayan kuş çirkin'' :ckmk: :ckmk: :ckmk: istersen bir başlıkta sen :ckmk:

Benim kümesim yuvalıklarınla beraber senindir bunu bil bu yüzden de hiç ama hiç üzülme kaçan kuş olsun ''ben sadece kaybettiğin zamana çok üzülüyorum''Şirketinizin yeri ve bahçesi tam oturuştuğunda gerekli önlem ve tedbirleri aldığımız da sanada abi çirkin kuş vereceğim kaçmayacak kaçarsada bana gelecek :tamam: Bu yüzden biraz zamana bırakmak gerekli. şu şirketin bahçesi bir oturuşsun gerisi kolay.

Huseyin Mulakati cok begendim cok ihtisamli duruyor, kuslarin geneli oyle fakat mulakat biraz daha dikkatimi cekti ne diyeyim allah bagislasin :)

SELAMLAR. MAŞALLAH aLLAH HERKESE ÇİRKİN KUŞ NASİP ETSİN ABİ. eN ÇİRKİNİ DE BUNLAR OLSUN İNŞALLAH. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Bunlarda çirkinse biz çirkin görmedik :ckmk: :ckmk: hüseyin bey kuşlarınızın maşallahı var allah nazardan saklasın ...

tearfulchild' Alıntı:
Huseyin Mulakati cok begendim cok ihtisamli duruyor, kuslarin geneli oyle fakat mulakat biraz daha dikkatimi cekti ne diyeyim allah bagislasin :)

güzel yorumların için teşekkürederim Serdar sağolasın.

brate' Alıntı:
Bunlarda çirkinse biz çirkin görmedik :ckmk: :ckmk: hüseyin bey kuşlarınızın maşallahı var allah nazardan saklasın ...

Güzel yorumlarınız için Çok teşekkürederim kuşlarım 'çirkin krallarımdır :evet: ''

çirkini bunlar sa güzel kuşlarını görmek isteriz.
maşallah çirkinliğe :)
sana ve çirkin krallarına mutlu uçuşlar.

bencede kuşların çok güzel.ayrıca çirkin diye kuş yok diye biliyorum.besleyicilerin zevkine kalmış bir şey.ank bol paçalı kuşları besleyen neredeyse yok gibi ama ben yana yana onlara hayranım.sana bol yavrular almanı diliyorum.hatırladığım kadarı ile çirkin ördek yavrusu vardı.

max1' Alıntı:
bencede kuşların çok güzel.ayrıca çirkin diye kuş yok diye biliyorum.besleyicilerin zevkine kalmış bir şey.ank bol paçalı kuşları besleyen neredeyse yok gibi ama ben yana yana onlara hayranım.sana bol yavrular almanı diliyorum.hatırladığım kadarı ile çirkin ördek yavrusu vardı.

Değerli yorumlarınız için teşekkürederim ben bazen nazarım değmesin diğe kuşlarımı çirkinlerim benim diye severim benimki de öyle bir sevgi işte.''Karga yavrusunu pamuğum diye sever'' ya benimki de o misal.

Kuşlarınız çok güzel elinizden çıkartmak istediğiniz varsa talibim bana özel mesajdan ulşabilirsiniz.

merhaba ben kırklareliden cüneyt kuşlarımı begendigin için teşekkür ederim saygılar

ozellıkle mulakat erkegenı kaybetme huseyın...

cuneyt varisli' Alıntı:
merhaba ben kırklareliden cüneyt kuşlarımı begendigin için teşekkür ederim saygılar

Memnun oldum Cüneyt bey.Sizleri aramızda görmek çok hoş.kuşlarınıza harcadığınız emek beğenilmeyecek gibi değil elinize sağlık.

canım kardeşim ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın,yine çirkinlerin bir harika ALLAH nazarlardan korusun,SELAMLAR SAYGILAR.Unutmadan mülakatların gerçekten nazarboncuğu gibi tüylerince hayrını gör bol yavrular.

turan_44' Alıntı:
canım kardeşim ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın,yine çirkinlerin bir harika ALLAH nazarlardan korusun,SELAMLAR SAYGILAR.Unutmadan mülakatların gerçekten nazarboncuğu gibi tüylerince hayrını gör bol yavrular.

Merhaba,

Düşüncelerin için teşekkür ederim TUran abi.Daha çirkin harikalar sizlerin olsun (:

Geri