Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdem22' Alıntı:selam hüseyin. performans diyorum başka birşey demiyorum. ne mutlu sana çirkin kuşların var. Allah herkese çirkin kuş nasip etsin. ne mutlu sana ne mutlu kuş uçurabilene. kaçmasalardı bende şebap uçurucaktım ama kaçtılar son kalan bitaneyi inatla uçurucam. kaçarsa oda kaçsın.
brate' Alıntı:Bunlarda çirkinse biz çirkin görmedik :ckmk: :ckmk: hüseyin bey kuşlarınızın maşallahı var allah nazardan saklasın ...
max1' Alıntı:bencede kuşların çok güzel.ayrıca çirkin diye kuş yok diye biliyorum.besleyicilerin zevkine kalmış bir şey.ank bol paçalı kuşları besleyen neredeyse yok gibi ama ben yana yana onlara hayranım.sana bol yavrular almanı diliyorum.hatırladığım kadarı ile çirkin ördek yavrusu vardı.
cuneyt varisli' Alıntı:merhaba ben kırklareliden cüneyt kuşlarımı begendigin için teşekkür ederim saygılar
turan_44' Alıntı:canım kardeşim ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın,yine çirkinlerin bir harika ALLAH nazarlardan korusun,SELAMLAR SAYGILAR.Unutmadan mülakatların gerçekten nazarboncuğu gibi tüylerince hayrını gör bol yavrular.