bursa oynarlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turan_44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

turan_44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turan onaran
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
degerli doslarım tam istediğim gibi olmasada göze ve gönlüme hitap edecek derecede oynarlar buldum,herkeze bol yavrulu sezonlar.

Ekli dosyalar

• Dup(1)Görüntü056.jpg
    Dup(1)Görüntü056.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 904
  • Görüntü048.webp
    Görüntü048.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 1,181
  • Görüntü051.jpg
    Görüntü051.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 935
:slm:

Ekli dosyalar

• Görüntü055.webp
    Görüntü055.webp
    79.9 KB · Görüntüleme: 1,108
  • Görüntü065.webp
    Görüntü065.webp
    64.7 KB · Görüntüleme: 1,213
  • Görüntü066.webp
    Görüntü066.webp
    50.9 KB · Görüntüleme: 1,123
:slm:

Ekli dosyalar

• Görüntü067.webp
    Görüntü067.webp
    34.8 KB · Görüntüleme: 1,151
  • Görüntü068.webp
    Görüntü068.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 1,158
  • Görüntü070.webp
    Görüntü070.webp
    64.1 KB · Görüntüleme: 1,093
Kuşların çok güzelmiş abi Allah bol bol uçurmayı nasip etsin

slm güzel kuşlar
banada lazım bursalılardan büzel bakıcı oluyorlar kolayına yavru öldürmezler vede güzel uçarlar rengi felan hoşuma gidiyor bu kuşların bol uçurmalar bol yavru alman dileğiyle

saygılar

emre kalender

Merhabalar,

Allah can pekliği versin arkadaşım gönlüne yatan kuşu besliyorsan ve bulmuşsan devam fakat ben buldum diyerek kendini ve alıcılarını bursa oynarı hakkında ki etrafında ki bilgilerden mahrum bırakma.İyi günlerde keyifli zamanlar dilerim.

selamın aleykum kardes kusların cok guzel gozlerı falan cok ıyı masaallah tuyu kadar hayrını gor

hüseyin kardeşim öncelikle selamlar,saygılar aranıza dönmekten mutlu oldugumu belirtmek istedim.kuşların bilgisine gelince biraz araştırma yaptım,kuşlar bursadan gelmiş, ayrı ayrı yerlerden aradım buldum, erkek açık kan taşıyor ama performans olarak izleme şansım oldu,1,1,5 saat havada izleme şansım oldu,gayet iyi aldıgım arkadaş fazla ilgilenmedigi için daha tam olarak açılmamış,dişiye gelince koyu kan olduğunu tahmin dediyorum,renk olarak daha koyu ve kanat kuyruk haricinde hiç beyazlık yok havada izleme imkanım olmadı,bakalım ilerikizaman ne gösterir nasıl yavrular olur bekleyip görecem.SELAMLAR SAYGILAR.

Geri