Bursa Oynarlarımdan bir kaç kare (İstanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Bazı bursa oynarlarımı sizlerle paylaşmak istedim...resimlerdekilerin bazılarını damızlık salmam'dan uçurduğum kuşların yanına çıkardım hepsinden birerkere güzel yavrular aldım performans olarak bazıları güzel 2 saat uçuyorlar bazılarını henüz uçurmadım bilemiyorum.saygılar

Osman bey merhabalar kuşlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürederim Oynarlarınızı gök yüzünden mahrum etmemenize çok sevindim bu ırkı ilk kuralıyla beslediğiniz için ayrıca teşekkürederim.iYİ günlerde beslemenizi temenni ederim baska ve çakallarınız da gayet güzeller paylaşımınız için tekrar teşekkürler esenkalın.

redhotchilipeppers' Alıntı:
Osman bey merhabalar kuşlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürederim Oynarlarınızı gök yüzünden mahrum etmemenize çok sevindim bu ırkı ilk kuralıyla beslediğiniz için ayrıca teşekkürederim.iYİ günlerde beslemenizi temenni ederim baska ve çakallarınız da gayet güzeller paylaşımınız için tekrar teşekkürler esenkalın.
Rica ederim Hüseyin bey paylaşmak hayattaki en güzel şeydir. İlerleyen günlerde daha ayrıntılı resimlerde koyacağım saygılar

Gerçekten Kuşlar Çok Güzel o en Alttaki Resimdeki Baska Dişimi Erkekmi

EFKARLI_COCUK

efkarlı_cocuk' Alıntı:

EFKARLI_COCUK

Rica ederim alttaki baska erkek.

haltbar' Alıntı:
efkarlı_cocuk' Alıntı:

EFKARLI_COCUK

Rica ederim alttaki baska erkek.
öncelikle selamlar bende o baskanın aynı var ve tüylerinde beyazlık yok tamamen gök ama yavruları uzun gagalı ve snikli çalmaklı atıyor çok rezil yavru veriyor bu kuşların soyunda yaboz kuşlarmı var acaba aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

Alttaki resimde görülen baska nudi diye tabir edilen rekten baska ve daha hiç yavru almadığım için yavruları konusunda bir şey diyemiycem ve bir baskanın soyunda yaboz olsa eminimki bunun o kuşta belirgin özellikleri olurdu yani birde sizin baskanızı görmeden bişey diyemiycem..saygılar

Satılıkmı oBaska Bendede Aynısı Bir Tane Dşi Warda boşta Ona Satarsın Fiyatını Özelime Yazarsın Şimdiden Sağolasın.

EFKARLI_COCUK

efkarlı_cocuk' Alıntı:
Satılıkmı oBaska Bendede Aynısı Bir Tane Dşi Warda boşta Ona Satarsın Fiyatını Özelime Yazarsın Şimdiden Sağolasın.

EFKARLI_COCUK

Konu baska değil, satılık konusu hiç değil. Satılıkolsa ilanlar bölümünde olurdu. Konu ile alakalı mesajlar yazın. İlk uyarınızdır. İkincide uzaklaştırılırsınız.

Ölesine Fotogramıfı Koymuş Tmm Ama Belki Satmak İster

Edit: Satmak istiyorsa özelden ulaşacak soracaksınız.

En iyi uçuş performansı gösteren beyaz dişi oynarım

Buda iyi performanslı dişi ak kanat akkuyruk oynarım

Bunlarda damızlık salmamdan yukarı çıkardığım damızlık oynarlarım hepsinden birerkere yavru aldım ikinci ve hatta üçüncü kere yumurtladılar ama damızlık salmamdan yukarı çıkartmam gerektiğinden yumurtalarını altlarından almak zorunda kaldım

Geri