Bursa Oynarlarımı-(Slayt İzleyebilirsiniz).

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Güzel kuşlar maşallah emeğinize sağlık , sağlıklı günlerde besleyin .. selamlarŞEREF

maşallah güzel kuşlar. Allah c.c. nazardan saklasın.

Oynar beslenince böylesi beslenir, kuşlar türünün tüm özelliklerini taşıyor. Paylaşım için teşekkürler, sağlıkla-huzurla beslemeniz temennisiyle...

kuşlarınız çok güzel tüyü kadar ömürleri olsun ..Bendede bir çift bursa vardı fakat kümesim patlatıldı kuşlar onlarla kayboldu..şimdi yavaş yavaş saya (kelebek) toparladım 1 çift bursa almak istiyorum ak kuyruklardan ne kadara mal olur???..izmirde oturuyorum otobüs vs. masraflarını karşılarım buralarda bulamıyorum hep çakal oyunlulardan var yardımcı olursanız sevinirim kib... :heyo:

tebrikler hüseyin çok güzel bir çalışma olmuş. oynarlarının maşallahı var. gün geçtikçe daha iyiye daha güzele ulaşıyorsun. hizmet ettiğin tüm ırklarda kalite önplanda. senin gibi billinçli yetiştiriciler arttıkça kalite dahada artacaktır. görüşmek üzere.

Merhabalar Hüseyin
Yetiştirdiğin ırklar bazında göstermiş olduğun azim,özveri ve yetiştiriciliğin olmaz sa olmazı (istikrar) için teşekkürler...
Dernek ortamları,yetiştirici sohbetleri başta olmak üzere edindiğim izlenime gelince TRakya'da Alabadem ve Bursa oynar dendiğinde akla gelen ve sürekli bahsedilen isimlerden birisin...
Oynarlarını yakından :buyrun: (havada ve toprakta) biri olarak özenmemek mümkün değil...
Özenmeye gelince şuan ben ve benim gibi düşünenler sadece Alabadem üretimi için varız... taa ki başarılı olana dek...
Ama biliyorsun ki hepimiz performans ırklarına sevdalıyız bu kategoriye (performans) sendeki Oynar'larda giriyor,bu güne dek birşeylerde yol alabilmemiz için bir şekilde hep sen öncü oldun...belki ileride bir gün performans Oynar'ı beslememize de öncü olursun...
Sevgiler dostum...

hüseyin kardeşimizin çok güzel kuşlarını paylaştığı için teşekkürler.ilk defa onun baktığı kuşlar hakkında yorum yapacağım herhalde hepsi güzel ortamda güzel tebrik ederim kendisini.

mopat' Alıntı:
hüseyin kardeşimizin çok güzel kuşlarını paylaştığı için teşekkürler.ilk defa onun baktığı kuşlar hakkında yorum yapacağım herhalde hepsi güzel ortamda güzel tebrik ederim kendisini.

MErhaba,

Murat bey,yorumlarınız için teşekkür ederim.Benim Bursalı yetiştircilerden öğrendiğim kalıp budur umarım daha çabuk öğrenmenize yardımcı olmuşuzdur.

Kısaca ustam şöyle der : Yere yakın,omuzlu,kuyruğu kesik,musta bey armudu gibi. :tamam: Kalıp bu bunun üstüne çalış.

süper olmus abıı :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

Geri