bursa oynarlarımın (-devamı-)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursa oynar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismet burak yıldırım
Meslek
örenci
İlgi Alanı
kuslarımın devamı-

Ekli dosyalar

• IMG_5546.webp
    IMG_5546.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,572
  • IMG_5234.webp
    IMG_5234.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,555
  • IMG_5226.webp
    IMG_5226.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,599
Güzel Kuşların sağlıklı günler dilerim.

Merhaba güzel kuşlar bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

iyi dilekleriniz teskkürler))))))))..)

Tüyleri kadar hayrını gör arkadaşım yanlız eşkaller bursa ya benzemiyo nerde besliyosun?

kuşlarımı bursa da besliyorum sizce oynara değilde neye benziyorlar veya niye oynara benzetemediğinizi anlatırsanız sevinirim kuslar tüyde cekilmişler 3 tane si yavru gerci ben kendi kusuma bakarım hosuma gidip bakıyorum oynarda araanılan özellkikleri var ama siz neyini benzetemediniz anlayamandım

Merhaba,

Oynarlarınız yaşmaklı ve kilitlinin ender güzelliklerini yansıtıyor düşüncesindeyim. hiç oynanmamış yaşmaklılar olduğunu düşünüyorum.Kafa tertibatları tam yaşmaklıda olması gerektiği gibi yalın temiz oynarlar.Yaşmaklı kollarının özü bu kuşlar.(mülakat kırığı değiller düşüncesindeyim).

paylaşım için teşekkürler.İyi günlerde besleyiniz.

Tolga Akgöz' Alıntı:
Hüseyin kuşların çok güzel.bu takımdan beyaz yavru aldınmı.

Merhaba,

Bir karışıklık var sanırım , Şu karışıklığı aydınlatalım Tolga bey, sorunuz bana mı ? Bu kuşlar benim değil hangi kuşlarımı ve hangi Hüseyine soru yönelttiniz acaba?

İsmet burak kardeşim öncelikle şunu belirteyim kuşlarını beyenmedim demedim sadece eşkalleri bursa kuşlarına benzemiyo dedim sebebini açıklayayım kafaları düz özellikle dişininki burun kısmının bitiminden itibaren alın biraz yükselir oynarlarda ama herkezin zevkine saygı duyarım kuşların sağlıklı duruyo güle güle besle hayırlarını gör...

iyi dilekleriniz için tesekkürler kuslarımın altından gelen yavrular bunlardır dişilerle erkek yavruların kafa yapıları farklıu oluyor hüseyin beyeinde dediği gibi katılıyorum kuslar eski kuslardan babamdan bana kaldı

ilk olarak kuşların güzelmiş oynarları uçarken seyrettim çok hosuma gitti 10 tne vardı havada 20 tne gibi gozukuolar havada dağınık uçuyolardı :evet:

kuşların gerçekten güzelmiş :evet:

iyi dilekleriniz için sagolun ucan oynarlar benim oynarlarrım mmıydı orasasını anlamadım nerde gördünüz?

Geri