bursa ve takla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba
siz kuşcu arkadaşlar

size birşey sormak istiyorum benim dün almış olduğum 2 tane yavru bursa kuşlarım var çok güzel ve haraketli kuşlar ve daha hiç bir yere doğduğu yer haric yuvadan başka yere alışmamışlar şimdi bu kuşlar bende ve daha yavrular bu bursa yavruları yeni yuvalarına kaç günde alışır ve bursa kuşları sinek yapar diyorlar ölemi ve takla atarlarmı merak ettiğimden soruyorum tam bir öğrenmek istedim

teşekkürler.

Öncelikle kuşların hayırlı olsun kardeşim

bursa kuşu beslemek özen ve sabır ister mümkünse tek ırk olarak beslemeni tavsiye ederim uçuş olarak evet doğru yıldızlarda gezerler ve tek solo uçuş özellikleri gösterirler yani dağınık uçarlar tıpkı havada farklı yönlere uçan F-16 lara benzerler ve bazılarının makara yaptığıda görülür arada sırada takla şeklinde bir yada iki kere hareketlerde yaparlar genelde yarım saatle 4 saat arası uçtukları görülür... güzel kuşlardır tavsiye ederim...

bursa kuşu beslemek bir tutkudur.

Saygılar

ilk bursa kuşlarım bunlar haftaya bursa yine alacağım bursa kuşları çok öneri aldığım kuş oldu bursa demekki gerçekten güzel bir kuşki bunu anlaadım...

ReplaXX' Alıntı:
merhaba
siz kuşcu arkadaşlar

size birşey sormak istiyorum benim dün almış olduğum 2 tane yavru bursa kuşlarım var çok güzel ve haraketli kuşlar ve daha hiç bir yere doğduğu yer haric yuvadan başka yere alışmamışlar şimdi bu kuşlar bende ve daha yavrular bu bursa yavruları yeni yuvalarına kaç günde alışır ve bursa kuşları sinek yapar diyorlar ölemi ve takla atarlarmı merak ettiğimden soruyorum tam bir öğrenmek istedim

teşekkürler.

Neden arama özelliğini kullanmama taraftarısın arkadaşım. Bunu kaç sefer söyledim sana.
Böyle devam ettiğin sürece açacağın her konu -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri