Bursa Yıldırım/Davuddeden dumanlı benekli kayıp.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yaklaşık 6-7 aydan beri bende olan dumanlı benekli kayıp(erkek).Ayağında sarı boncuk var.Bursa Yıldırım/Davuddede taraflarında kayboldu.Damızlıktı yerine inemedi.Eğer yakalayan varsa kaç para istiyosa vercem.Altında yavruları vardı.

Ekli dosyalar

• 2012-05-01 17.44.20.webp
    2012-05-01 17.44.20.webp
    904.5 KB · Görüntüleme: 1,456
İnşallah en kısa zamanda buulurusun hakan benden sama tavsiye kuşlarının ayagına isminin yazdıgı markalardan yaptır.yavruyken tak ilerisi için gerçektende baya yararını görürsün .kuşun bi yere düşer bulanda bakarki isim yazıyor arar sende sıkıntısız bi şekilde sana geri döner bu sadece bi ihtimal....

hidalgoo' Alıntı:
İnşallah en kısa zamanda buulurusun hakan benden sama tavsiye kuşlarının ayagına isminin yazdıgı markalardan yaptır.yavruyken tak ilerisi için gerçektende baya yararını görürsün .kuşun bi yere düşer bulanda bakarki isim yazıyor arar sende sıkıntısız bi şekilde sana geri döner bu sadece bi ihtimal....
İnşallah abi.Bende yaptırmayı düşünüyordum zaten.

Geçmiş olsun kardeşim umarım yakın zamanda haber alırsın. Bende hidalgoo ya katılıyorum, yavru iken bilezik takılmalı ve üstüne telefon yazıp arayın parasını vereyim notu düşülmeli :D, o zaman kesinleşir dönme ihtimali. Gördüğümüz üzere para yine bir kapıyı açtı bir de derler ki para her kapıyı açmaz :D Konuya biraz dinginlik ve espri katmak istedim, umarım yanlış anlaşılmaz.

bende bakınayım kardeş, beşevler üçevler tarafına geçerse malumatım olur.

S A HAKAN KUSU TANIDIK BİRİNDEN ALDIYSAN ORAYA GİTMİŞTİR BAZI ASİL KUSLAR YAVRU YUMURTADA TEKRAR ESKİ YERİNİ HATIRLAR YAVRUYU YUMURTAYI NE VARSA BIRAKIR GİDERLER İNSALLAH BULURSUN

SAYGILAR

hakana yakınmışız bende vatan da oturuom kulağım delik duyarsam mahallede birinde alırım

mazidenbiri' Alıntı:
hakana yakınmışız bende vatan da oturuom kulağım delik duyarsam mahallede birinde alırım
Teşekkür ederim abi.Yakalayan belli fakat ben yakalamadım diyor.Neyse sağlık olsun.
kuscu_marik' Alıntı:
S A HAKAN KUSU TANIDIK BİRİNDEN ALDIYSAN ORAYA GİTMİŞTİR BAZI ASİL KUSLAR YAVRU YUMURTADA TEKRAR ESKİ YERİNİ HATIRLAR YAVRUYU YUMURTAYI NE VARSA BIRAKIR GİDERLER İNSALLAH BULURSUN

SAYGILAR
A.s Abi kuş damızlıktı nefesi açık değil 3-4 gün dolandı çok oyunlu olduğu için kimse indirememiş.Adamın kuşları gece dişarda kalıyor oda onların yanında kalmış.Büyük bir ihtimal o yakaladı fakat ben yakalamadım diyor.
alger' Alıntı:
Geçmiş olsun kardeşim umarım yakın zamanda haber alırsın. Bende hidalgoo ya katılıyorum, yavru iken bilezik takılmalı ve üstüne telefon yazıp arayın parasını vereyim notu düşülmeli :D, o zaman kesinleşir dönme ihtimali. Gördüğümüz üzere para yine bir kapıyı açtı bir de derler ki para her kapıyı açmaz :D Konuya biraz dinginlik ve espri katmak istedim, umarım yanlış anlaşılmaz.
Ben onu sevdiğim bir abimden almıştım.Sağlık olsun abi.Hayırlısı.

Geri